- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tvamos
nagyúr
-
DJGABI
addikt
válasz
moli.hu #20195 üzenetére
Ebből csak a forgalmazás igaz, amúgy mint az összes többi ez is valami átmatricázott kínai cuccos (shenzen i57 vagy mi az eredeti neve). hát jah, a support nem az igazi. Jónak tűnik ez a Prestigio is, durván leesett az ára, a teszt alapján elnéztem az árát, nem hittem volna hogy ilyen hamar bement 40 alá.
-
moli.hu
őstag
válasz
DJGABI #20169 üzenetére
jaigen, ATAB5, akkor mar 2 telefon van, ami megfelel a felteteleimnek
a masik ugyanis a Prestigio 4040, en erre gondoltam. Munkatarsamnak ATAB5-je van, tetszene is, csakhogy elolvasva a forumat mar nem annyira tunik jo vetelnek. refurbished keszuleket ujonnan eladni nekem eros. Nem is refurb, inkabb siman hasznalt, mivel meg a karcos boritast, az elhasznalt akkut se cserelik ki, meg egy factory resetet se csinalnak rajta, megtalalod az elozo tulaj fotoit.. Szoval en ilyen ceggel (tudtommal ezt egy magyar ceg tervezte, gyartatja, forgalmazza) nem kivanok kezdeni.
-
Biqci
aktív tag
Sziasztok!
Ha csak 120-130$ körül tudok/akarok rászánni telefonra, akkor a Jiayu G2 mennyire jó választás, vagy mi jöhet még a képbe?
-
válasz
Raqueia #20182 üzenetére
Sajna nem következik egyenesen, hogy a root után az tkmdroidtool-szal tudsz menteni "csak simán" romot.
Szerencsés esetben igen, de vannak nem csak sima szerencsés esetek.
De mindenképpen az az első, hogy megpróbálod. Ha sikerül, akkor, ha nem akkor
és vissza ide a fórumra.
-
Saccco
nagyúr
válasz
justaview #20188 üzenetére
Ezen az oldalon írják a magyar nyelvet is.
-
justaview
senior tag
válasz
Saccco #20187 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor ezek szerint nem gond már elérni a magyar play áruházat egy gyári kínai android tablettel.
Menüben tényleg érdekes, hogy pl. EZ A TABLET már 4.1.1. verziós, és mégsem sorolja fel a magyar nyelvet, miközben youtube-on már láttam a beállításoknál, hogy ott a magyar.
-
Saccco
nagyúr
válasz
justaview #20181 üzenetére
1. Android 4.0-tól kezdve alapból tartalmazza a rendszer a magyar nyelvet. A linkelt oldal amúgy meglehetősen drága! Gyakorlatilag 1-1-nek vették a dollár-euró árfolyamot, cirka 30% felár+posta.
2. Eltörölték a kritériumokat a Play (leánykori nevén Market) használatához, így általában megtalálható szinte minden eszközön. Ha mégsem, akkor root + gapps telepítése után minden megy.
-
imis
senior tag
Szemezgetek ezekkel a négymagos telefonokkal és mindegyik kicsit nagynak tűnik a tenyérben. Ma megfogdoztam néhány telefont a MM-ban, többek közt az xperia Z-t is, és azt kell mondjam, hogy a samu s3-nál nagyobb és sarkos telefonok már zavaróak voltak.
Szóval az s3 (136,6 x 70,6 x 8,6 milliméter) alatt csak úgy nézem a jiayu g4 és az umi x1s lesz, mert az 5" telefonok mindenképpen nagyobbra sikerültek, mint az s3. Persze elnézve a telefonokat, ha fekete, akkor még jobban zavaró a túlzott méret.Sajnos 5" alatt meg nem nagyon várható a négymagosokból. A jiayu
umi között azt hiszem majd az elérhetőség dönt, félek a jiayura túljelentkezés lesz.
-
Raqueia
tag
Kedves fórumtársak! Végre magam is tulajdonosává váltam egy kínai csodafonnak. Amoi n821. Tmallboxtol 02.19. rendeltem, 03.07.én kaptam kézbe. a boltról csak jot tudok mondani, kértem hozzá kijelzövédö fóliát a szilikon tok helyett, erre tettek bele hármat, meg a tokot is. a telefon eddig szuper. 4.1.1 android, magyar nincs rajta, de ez engem vajmi kevéssé zavar. rootolt a szoftver, minden mükszik, simeket jol kezeli, egyedul a gps áll még teszt elött. Azt jol gondolom, ha rootolt akkor az mtkdroidtoolssal azonnal tudok romot menteni? ezt biztonság kedvéért megtenném, bár nagyon romolgatni egyellöre nem érzek indíttatást, mivel minden pöpecül megy.
-
justaview
senior tag
Sziasztok. Két dolog érdekelne, ha valaki esetleg tudna benne segíteni.
1. - Ezeknek a kínai telefonoknak általában van magyar menüje?
2 . - A másik, hogy a magyar play store elérhető és működik rendesen mindenféle trükközés nélkül? Ha nem, akkor mi kell hozzá?
-
dhgm
tag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
minatomiray #20178 üzenetére
Én határozottan állítom, hogy nálam a januári megjelenése óta tökéletesen működik a JB béta. Nem tudok rosszat mondani róla. A sokat emlegetett kamera engem nem érdekel.
-
minatomiray
csendes tag
Sziasztok, aki Jiayu G3-t használ és van tapasztalata a gyári 4.0.4 -es stabil és 4.1.2beta1 -es ROM verziókkal tudna infót adni? Ugyanis gondolkozok a frissítésen, de nem tudom érdemes-e, mennyivel ad többet a 4.1.2beta1? Jelenleg a 4.0.4-es nálam stabil, nincs gondom vele. Köszi!
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Candyman00 #20174 üzenetére
Itt is vannak Star s7180-hoz romok!
Ezeket most találtam. -
DJGABI
addikt
válasz
banderasz77 #20171 üzenetére
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Candyman00 #20155 üzenetére
Szia!
Én ezt a készüléket vettem. Ez ugyanaz mint a tiéd csak a típusszáma más. Én kettőt is kaptam. Az első csak FWVGA felbontású kijelzővel volt szerelve, ennél az elején volt egy kis probléma a rootolással, de sasa311 és cappa72 segítségével (ezúton is köszönet nekik!
) sikerült megoldani, majd ezután ügyesen egy factory resettel elrontottam (nem állt fel, csak "döglött droidig" jutott).
Sajnos csak spanyol nyelvű fórumon vannak hozzá romok. A spanyol fórumról sikerült romot szerezni és cappa72 ismételt segítségével életre kelt, azóta semmi baja, teljesen jól működik, igaz már nem nálam.A másik készülék (amit fent linkeltem) már QHD felbontású, ennek a rootolása már "rutinból" sikerült.
Ráadásul ennek a készüléknek a romja elég új (a dátuma 2013.01.22) és nekem nem volt semmilyen chinasoft telepítve a romban (egyik készüléken sem).Általánosságban elmondhatom, hogy a készülék összeszerelése nagyon igényes, semmi ropogás, illesztések helyükön vannak. Ismerőseimnek is nagyon tetszett és ahogyan nekem, úgy nekik is meglepetés volt a minőség, mert rosszabbat vártunk, de lassan a kínai cuccok valóban egyre igényesebbek lesznek és igaz lesz a mondás, miszerint "ami nem kínai az hamisítvány".
A 2800 mAh-s aksi nekem simán bír 2 napot átlagos használat mellett, amibe még némi navigáció is beletartozik nálam (kivéve, ha a fiam rácuppan valami játékra, az azért meríti).
A kijelző szép, betekintési szöge is nagy és elég érzékeny.
4.1.1-es magyar nyelvű android fut a készüléken és ezidáig nagyon gördülékenyen, folyamatosan és ami a legfontosabb, újraindulások nélkül teszi a dolgát.
A GPS az 1. hsz-ben írtak szerint beállítva, 5-10 másodperc alatt talál holdakat és használható.
A 3 betűs navigációt sokszor használom és teljesen jól működik.A készüléket jó szívvel ajánlom mindenkinek, annak ellenére, hogy nem sok főzött rom van rá, de szerencsére a saját romja is hibátlanul teszi a dolgát.
Remélem hasznos volt. Üdv
-
Terentius
őstag
Ha érdekel valakit,hogy kell ejteni és mit jelent
Jiayu -
Saccco
nagyúr
válasz
moli.hu #20139 üzenetére
Meg is találtam a hirdetést.
aTAB 5Phone Dualsim kártyafüggetlen mobiltelefon
39.990 Ft- 5" LCD 16:9 érintőképernyő (800x480), 5 pontos érintésvezérlés
- 512M DDR3 rendszermemória
- 2 beépített SIM kártya foglalat, 2G/3G támogatás
- Beépített 4GB NAND tárhely
- MTK 6577 Dual Core 1Ghz processzor
- Android 4.0 operációs rendszer
- 0,3 megapixeles első
- 5 MP-es hátsó kamera
- Wifi, Bluetooth, GPS
- Google browser, Google email, Gallery, MSN, SKYPE, E-BOOK reader
- Office szoftverVan topikja is: aTAB5 phone az M-tech-től (Olvasd el az összefoglalót!)
Így már nem is biztos, hogy "Ez a feltétel: "-itthon kaphato, magyar boltbol, magyar garanciaval" agyoncsapja az egészet."
-
Saccco
nagyúr
&& (#20154) Pumika1975:
Mihelyst megkapom. Remélem nem kell harcba szállnom.(#20139) moli.hu:
Ez a feltétel: "-itthon kaphato, magyar boltbol, magyar garanciaval" agyoncsapja az egészet.Esetleg a tecsóban szétnézhetsz a múltkor reklámoztak valamit, megkeresem a hirdetést...
-
-
moli.hu
őstag
válasz
#40993792 #20145 üzenetére
Koszonom valaszotokat!
Azert adtam meg ilyen arat feltetelnek, mert tudom, hogy legalabb 1 telefon megfelel. Gyakorlatilag annak a telefonnak az alternativaira vagyok kivancsi, anelkul, hogy Titeket befolyasolnalak, vagy "jo lesz az!", "de miert nem jo az?" felkialltassal egy csapasra elintezettnek tekintenetek a keresem. Magyarul atgondolt, hathatos, ertekes segitseget szeretnek kerni.
-
sasa311
veterán
válasz
Candyman00 #20155 üzenetére
Amit én már megtanultam:
SOHA nem veszünk olyan telefont, amihez nincs legalább 4-5 ROM elérhető a neten! SOHA!
-
Candyman00
csendes tag
Sziasztok!
Régóta szemezgettem a kínából rendelhető telefonokkal, valamint ezt a fórumot is rendszeresen olvasgattam. Nos kedd este végre rászántam magam és megrendeltem ezt a telefont:
A telefont szerdán postára is adták, majd rögtön kaptam egy tracking számot ami csütörtökre élt is. Közületek van valakinek tapasztalata ezzel, vagy ehhez hasonló készülékkel? Most nézegettem a többi oldalt, és rábukkantam az új quad core-os telefonok közül erre, amelyet ezen az oldalon nagyon jó áron lehet megvenni:
Őszintén érdekelne a véleményetek mindkét telefonról.
Köszönöm
-
smkb
őstag
válasz
janakbacsi #20151 üzenetére
Ne bántsd az eredetit, teljesen jó.
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-re melyik romot érdemes felrakni? vagy nyugodtan használható az eredeti amivel szállították?
-
lexter00
őstag
válasz
#40993792 #20148 üzenetére
A garanciáról meg csak annyit hogy én kb 15 év alatt egyszer se voltam telefonnal szervizben,kb 1,5-2 évre veszünk általában telefont és addig nem igazán romlanak el,de ugye vannak kivételek mint mindenhol.Szerintem Kínából is inkább az ismertebb márkákat kell venni pl Zopo/Hero,Jiayu,LenovoZTE,Newman ja és Oppo,Meizu,Xiaomi de ők kb beszerezhetetlenek és drágák is.
-
Nyiaz
aktív tag
Tudja vki hogy a ZP810 mennyi időt bír a 2000-es akksijával?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
banderasz77 #20124 üzenetére
Amikor (kb. 1 hónapja) azon töprengtem hogy a Cortex-A9 -es JY-G3 után miben lesz fölfedezhető hogy a
G4-es négy magos SoC-ja (az mt6589) viszont Cortex-A7 -el van építve, akkorazt a választ kaptam smkb őstagtól hogy
""Legnagyobb eltérést a gpu esetén fogod észrevenni. Az SGX544 köröket ver az SGX531 ultrára. Nem egy kategória (főleg a 720p (HD) felbontású telókhoz jön jól). CPU teljesítményben annyira nem biztos, hogy lesz látványos különbség, mivel azonos órajelen az A9 kb 30%-al gyorsabb, mint az A7 (viszont ebből 4 lesz), (és az mt6577 1,0GHz-n megy a mt6589 1,2GHz-n megy) és nekem a G2S-nél is(amely mt6577T-urbós: azaz 1,2GHz-n megy), észrevehetetlen bárminemű cpu erő hiány, ha tehát erősebb is lenne összességében a cpu, nem tom észre lehetne e venni... viszont a 28nm és az A7 egyébként is alacsonyabb fogyasztása miatt, jobban fog valószínűleg gazdálkodni az akkuval, mint az MTK6577..""
-
geri692
csendes tag
Urak!
Drága spanyol kollégáktól kaptam Android drivert,meg leírást, úgyhogy van szép kijelzőm, és működnek a kamerák is a mobilon. -
válasz
bigrock #20138 üzenetére
Az MTK6589 önmagában alkalmas a dual active módra, de ez nem jelenti azt, hogy a készülékgyártók ezt a lehetőséget ki is használják (ahogy az MSM8225Q és 8625Q alkallmas a dual siö kezelésére, de ez nem jelenti azt, hogy minden készülék, amibe beleszerelik, biztosan dual SIM-es is).
szóval a válasz: igen, tudja, de ha ilyen procival szerelt telefont kérdezel, akkor nem biztos, hogy akkor is ez lesz a válasz.
-
fPApi
őstag
válasz
moli.hu #20139 üzenetére
"Milyen markak, modellek johetnek szoba, amire ra tudok googlezni?"
Szerintem ennyi kívánalommal nem a modellre kell "googlezni", hanem pl. beírod, hogy "dual sim ár", vagy "dual sim teszt", beállítod, hogy magyar legyen és láss csodát, már nézelődhetsz, válogathatsz kedved szerint. Ha esetleg már jobban megy a "guglizés", akkor finomíthatod a keresést. -
nash13
aktív tag
Ismerősöm G2 mtk6577 521mb- je megérkezett. Van esetleg valakinek hozzá magyar romja ès cwm-je? előre is köszönném.
-
moli.hu
őstag
Sziasztok,
szeretnem segitsegeteket kerni, telefont keresek a kovetkezo feltetelekkel:muszaj/kotelezo:
-fuggetlen
-legalabb dual standby sim
-legalabb android 4.0
-legalabb 512mb ram
-microsd
-wifi
-gps
-itthon kaphato, magyar boltbol, magyar garanciaval
-40000 ft alattjo lenne/kellene ha lehet:
-android 4.2 vagy 4.1
-bluetooth
-30000 ft alatt (tenyleg)lehetseges/szo lehet rola:
-kinai noname marka (de itthonrol)nem erdekel:
-beepitett hattertar merete
-kijelzo merete, minosege
-es foleg nem a kamera felbontasa, minosegeMilyen markak, modellek johetnek szoba, amire ra tudok googlezni? Sajnos a gsmarena adatbazisaban nem szerepelnek noname "markak".
Koszonom -
bigrock
addikt
Most akkor tudja az MT6589 a dual sim/dual active módot, vagy sem? Mindenhol csak dual standby-t látok.
-
wigo70
tag
nem indul,viszont kéne egy backup-restore.apk a bin4ry-hez...
de melyik? -
Saccco
nagyúr
válasz
banderasz77 #20124 üzenetére
Itt van egy nagyon rövid összefoglaló (angol): what is the difference between cortex-A7 and cortex-A9?
Ez meg egy szöszenet az A7-ről:
Heterogén magokra fogad az ARM isLényegében az A7 egy kisebb fogyasztású, lassabb megvalósítás, nagyon magas energiahatékonysággal.
-
válasz
wigo70 #20126 üzenetére
Van-e factory mód?
A factory módot úgy lehet megnézni, hogy kikapcsolod a telefont.
Amikor teljesen kikapcsolt, akkor az alábbit teszed.
Hangerő le+bekapcsoló gomb folyamatosan nyomva tartva (akár 10-15 másodpercig is)
Ha zöld hasú robot jön be, akor nincs,
ha egy kékes lilás "factory mode" kép jön be, akkor van.(A driverek helyességét illetően én nem sosem nyilatkozom)
-
ouzohuto
senior tag
Video: Support 1080P video decoding support HDMI 3D output
Ez már tuti?
-
Dominó85
addikt
válasz
banderasz77 #20114 üzenetére
Azért azt vedd figyelembe, hogy míg az MT6577 két darab Cortex A9 magot, míg az MT6589 négy darab Cortex A7 magot tartalmaz. Nagyon nem mindegy.
-
-
wigo70
tag
rootolás nélkül vissza lehet tenni a backupot? nem csak az apk-t,hanem az adatokat is. játékmentés,stb...
prestigio 4500-ról lenne szó,sehogy sem sikerül rootolni -
Dominó85
addikt
válasz
banderasz77 #20111 üzenetére
Van ilyen telód (4 magos MT6589)? Vagy a netes képekre hagyatkozol. Majd ha lesz a kezedben egy MT6577, 1GB ram, azonos kijelző méret és felbontással, mint egy 1-2GB-os MT6589, akkor nézd meg az Antutu-t. Egyébként az a progi egy kalap kaka, már bocsánat.
-
Dominó85
addikt
válasz
Terentius #20106 üzenetére
Bizony a karcsúságnak ára van:
Dimension: 129 x 68 x 8.5mm (L x W x T)Nálam a "ki nem xarja le" kategória, a lényeg, hogy azért ne féltégla vastag legyen a teló.
De ne az aksi kárára spóroljanak. Tegyék inkább síkba a hátlapot a kamerával (ezzel is védve azt) és akkor már combos aksi is belefér.
-
lexter00
őstag
-
bigrock
addikt
válasz
banderasz77 #20101 üzenetére
Dupla mag
egyenlődupla teljesítmény -
Terentius
őstag
válasz
banderasz77 #20101 üzenetére
Igaz.Én egy H7500+-al szemezek.Remélem rootolható lesz és nem sz@r.
A youtube videókon érdekes dolgokat írtak a dobozára.1.5 Ghz CPU meg SAMOLED kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- DJI topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TP-LINK routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest