Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- moongoose: Mennyire tűnik kamunak ez a weboldal? http://kymera.hu/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsek
csendes tag
Sziasztok!
Most készülök dual sim-es kinai telefont venni.
Most két telefont használok, megoldható a 2kártyás telefonnál, hogy:
1, Sim /saját/ telefon+adatforgalom
2. Sim /céges/ csak telefon és ha nem dolgozom a kártya kikapcsolása.
Köszönöm a válaszokat.
Gyuri -
Bargain
tag
-
domokosa
csendes tag
Sziasztok.. Mi a véleményetek erről a telefonról?
Mennyire megbízható márka, és melyik oldalról
érdemes megrendelni?
http://chinamobiles4u.com/?q=en/mobilok/thu-03212013-2139/goophone-i9-mtk6589-quad-core-12ghz-1g-57inch-hd-ips-screen-android-421 -
sasa311
veterán
Az mtk6577 platformba (mindbe) ócska kamerát szereltek, középszar képeket csinálnak pl. egy Samuhoz képest.
Az új, mtk6589 quad core platformba azt ígérték már normális kamerák lesznek - de még nagyon kevés a tapasztalat velük, mert most érkeznek az első darabok. 60K-ba bőven beleférne egy quad core is.
-
icons
addikt
Üdv!
Gondolkodom én is valami kínai telóben (a ZTE Blade-m elképesztően rosszul teljesít manapság).
Nem tudom, ezek közül melyik dual-simes. Az sem lenne hátrány. Ami fontos: minőség, minél jobb akku és minél jobb kamera.
És fehéret szeretnékSzeretném, hogy szép képe legyen, és alap dolgokra használnám (netezés, fényképezés, stbstb), tehát nem kell valami csúcsproci bele, de azért annyira erős legyen, hogy elbírja a felbontást.
Árban meg vám és áfa nélkül max 60at szánnék rá (és remélem nem akad fenn, mert annak csúnya vége lesz
)
Tudtok valamit ajánlani?
Köszi!
-
sasa311
veterán
válasz
Bargain #21689 üzenetére
Azon kívül, hogy kölcsönzöl egy kis pénzt az escrownak 1-2 hónapra semmi.
Egy pár hónapja még kapva kaptam volna én is az alkalmon, de most már, hogy megjelennek 180$ körül a 4 magos telefonok (alja), így már szerintem nem éri meg eladásra 6577-et kérni.. Pláne, hogyha CH-val küldik lesz vagy egy hónap, mire ideér, addigra meg pláne szarásig lesz minden 6589-el meg a butított 658X 2 magosal. De te tudod.
-
Bargain
tag
válasz
sasa311 #21686 üzenetére
100 %-os feedback.
De nagy a kísértés, hogy bele ne próbáljak, mindjárt chatelek az emberrel egyet és berendelem eladásra. Csak attól félek mire megjön akkorára lesik mindenhol az ára és a nyakamon marad.
Ha nekem kellene, azonnal rendelnék egyet.
Mi kockázat van? Escrow véd. -
osztraksajt
őstag
válasz
Bargain #21684 üzenetére
Van még olcsóbban.
Attól is függ hogy leállnak-e a 6577 gyártásával, pl a 6575-ösöket is kisöpörték szinte 1-2 hét alatt mostmár nagyítóval sem nagyon lehet találni.
De valóban nagy áresés lesz az átmeneti időszakban.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Bargain #21684 üzenetére
vagy szintén 160-ért egy nagyobb visszajelzés-számmal rendelkező kufártól
-
Mit gondoltok erről a telefonről? THL W7+ A thl jó márka nem? Mi lehet hátránya ennek a telefonnak?
De ez is nagyon tetszik
Star S5 Butterfly
Melyik a jobb választás szerintetek?
-
Bargain
tag
válasz
sasa311 #21682 üzenetére
Tessék, van jobb 160 dollárért is van Jiayu G3:
[link]Ez egyébként már annak a szele, hogy mekkorát fognak zuhanni az MTK6577 telefonok árai 1-2 hónapon belül és 180-200 dollárárt tömegével lesznek 6589 telefonok. Még meg nem is akármilyenek.
Akinek ráér a telefon érdemes lesz most várni. -
gabor#
tag
Kérdezni szeretném, hogy szerintetek egy ZOPO ZP500S Android4.0 MT6515 1.0GHz Dual Sim 4.0"FWVGA $99 +$25 szállításért másodlagos telefonnak jó üzlet-e... erre most nézem etalk megemelte az árat $140 -re
-
Bargain
tag
válasz
zsoltika29 #21677 üzenetére
Én annyi korlátozást látok, hogy 1 vevő 1 db-ot vehet csak:
-
domesz
aktív tag
válasz
zsoltika29 #21677 üzenetére
Azok, de szerintem 0,1sec alatt elfogynak amint elérhető, ezért inkább az időzítésen múlik hogy sikerül e egyet beszerezned.
-
-
LámaZ
addikt
Ave Caesar! (Morituri te salutant?)
-
Raqueia
tag
válasz
hun_gery #21661 üzenetére
Hát a zseblámpa funkciót szerintem a kijelző közepes szinten ki tudja váltani. különösen egy gyengusz led ellenében. Van is ilyen app, "fáklya a képernyő" a playen "magyarul". Pont tegnap prószáltam le, hát az Amoi N821 ledje nem túl acélos, azt nagydúzzogva ki tudja váltani a kijelzője. Mondjuk a defy + ledjét azt nem, de hát ez van...
-
nash13
aktív tag
válasz
nash13 #21651 üzenetére
Szerintetek ez működhet jbart nélkül simán CWM-ből telepítve Miui V4-nél?
[translate] -
Raqueia
tag
válasz
Terentius #21647 üzenetére
Na én berendeltem az Amoi N828-at a Minidealnél.
Előtte jól körbelövöldöztem őket kérdésekkel. Play store, gapps megoldva, rootolva jön a készülék, 4.2 droiddal, és full fekete. Singposttal rendeltem, ez tényleg free shipping, total 205 dodó lett. Ha megjön, majd beszámolok, illetve akkor valsz eladósorba kerül majd a "jó öreg" (most 2 hetes) Amoi N821.
-
Csygusz
tag
válasz
hun_gery #21661 üzenetére
Áhhááá, értem
Engem ez abszolút nem zavar. Nem kell semmiféle villanó fény, persze néha nem jönne rosszul, de van a kulcstartómon is ledes lámpa
Szóval akkor ezen kitétel hiánya miatt a részemre jó készüléknek ígérkezikMár nagyon várom, hogy megérkezzen.
Szoftveres támogatása lesz valami minimális? Esetleg custom romok az idők során?
-
-
robit1973
aktív tag
-
kisbuba
tag
Valaki tudna abban segíteni, hogy összeköthető-e egy pendrive és android 4.1-es telefon, nemcsak média lejátszásra, hanem adattárolás szempontjából is?
Köszi! -
Szipoly
tag
Sziasztok!
200$ alatt melyik lenne a legjobb strapatelefon? Lenovo a660-at néztem ki, egyedül az 512mb ram-ot kifogásolom, de az ára igen baráti 150$.
Vélemény? -
Csygusz
tag
Üdv mindenkinek!
Szerintetek mennyire volt jó üzlet megvenni egy Lenovo A820-at? Mikor jelenhetett meg ez a készülék? Mert sem a google, sem a youtube nem nagyon a barátom
-
nash13
aktív tag
jBart használóktól kérnék segítséget.
Sikerült leszednem needromról egy működő miuit V4-t amin megy a hátsó kamera mert mauin nem ment.
Szóval ezt akartam betolni jBartba hungobongo repojával de mikor feltettem nem látott plusz nyelvet. Aztán gondoltam kiválasztom a menüben az online részben lévő Hungarian pack-et, ami szépen végigszaladt, de mikor feltettem orosz nyelv került bele pluszban. Van valakinek tapasztalata ezzek? Fel lehet cserélve valahol a language pack ahonnan letölti? -
helltp
aktív tag
Jiayu G4, videó játék közben. Ebből ítélve nem lesz sok panasz a PowerVR SGX544MP1-re HD mellett
(bár én jobban örültem volna ha beleteszik az mp2-t, akkor nem kéne aggódni FHD-n se
).
-
helltp
aktív tag
válasz
Killerlaca #21644 üzenetére
A Hero H7500+ az nem utánzat, teljesen ugyanaz mint a Zopo zp810, oem cucc, többféle névre is szitázzák (asszem még egy caesar verzió is van belőle).
-
sasa311
veterán
EZT az appot ismeri valaki? Működhet?
-
rolko
őstag
válasz
Peaceliker #21527 üzenetére
Pont azzal szemeztem én is, kíváncsi vagyok mi lesz vele a tapasztalat
-
sasa311
veterán
válasz
janakbacsi #21636 üzenetére
Én ideáig szoptam vele, de EZ jó!
-
hajduzoli
csendes tag
Valakinek van tapasztalata a www.android-sale.com oldallal?
Melyik rendeljem inkább Zopo ZP810 vagy Hero H7500+
Bár még nagyon gondolkodom a THL W8-ban is.
Tabletben van valami márka amit ajánlotok? -
válasz
janakbacsi #21636 üzenetére
Nézz szét a saját topikjában, ott biztosan kapsz választ.
-
janakbacsi
őstag
3 féle gépre próbáltam feltenni a g3 drivert, két laptopra win7 64 bit és egy desktopra win7 32 bit de egyikre sem sikerült. valaki segítsen legyen szíves bp-en mert idegileg kivagyok tőle. cwm recovery kellene rá és egy magyarul tudó rom. előre is köszi.
-
Raqueia
tag
válasz
Terentius #21578 üzenetére
Nekem most amoi n821 van 4.5 col, qhd. Abszolut cool a kijelzo, semmi pixelesség. Mondjuk én is leprobalzam ezt a kombót mielott rendeltem de nem bantam meg mert így azért majdnem fele pixellel kell megküzdjon a soc mint egy hd-n. Mégegyszer szerintem ez a párositás szupi.
-
Drbonci
aktív tag
MTK6589 lehet már rootolni? Nem nagyon találtam róla infót, és nem látom a telefonoknál sem hogy opció lenne.
-
761219
csendes tag
Sziasztok.
Jiayu G3-mat keresnék ha esetleg valaki megválna tőle jelezze nekem.
Üdv.
-
kisbuba
tag
Sziasztok!
Valaki már probálta a JIAYU G2S-t és egy pendrive-ot összekötni?
Felismerik egymást és lehet pendriveról filmet lejátszani, illetve oda vissza másolgatni?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
kisteri
csendes tag
Ha bemegy 200 euró alá azonnal veszem,nagyon tuti [link]
-
kisteri
csendes tag
Ha bemegy 200 euró alá azonnal veszem,nagyon tuti http://telefon.schottenland.de/preisvergleich/Alcatel-One-Touch-Idol-Ultra-6033-schwarz-p21719126
-
sasa311
veterán
Megjött a G3-am.
Egy kis érdekesség:Postára adás dátuma: 2013. 03. 15.
Gyártás dátuma: 2013. 03. 13.
Tényleg hiány lehet belőle... Viszont akkor ezek szerint mégsem állt le a gyártása!
-
kamillo67
tag
válasz
RufuszX #21584 üzenetére
Mintha lenne annak a februári ROM-nak egy verziója a 4pda-n és azon megy GPS!
Az orosz és kínai fórumokon többet írkálnak az X1-ről és több ROM is van mint az XDA-n
A sláger a Lewa utolsó verziója de nekem annyira nem jön be. + vagy 2 hétig kellene magyarítani, mert mások a fájlok többsége benne. -
Terentius
őstag
Na igen ez teljesen igaz.Elég ha bemész egy német Lidlbe,Aldiba,Pennybe stb. Nálunk a csórók boltjának számít mindegyik bezzeg ott ez nem így van.Végre itt lenne az ideje a rohadt gyarmati láncot ledobnunk.Több száz év török,osztrák megszállás,néhány évtized orosz elnyomás után most nem ennyire nyíltan,hanem gazdaságilag vagyunk elnyomva
-
hun_gery
aktív tag
Ha valakit érdekel:
android-sale-n a héten 270USD helyett 220 a zopo zp810 -
sasa311
veterán
válasz
sasa311 #21598 üzenetére
Hm, factory módba belépve volt egy "clear flash" opció, ami nem tudom ugyan mi, de újraindítás után most bekapcsolt a telefon .... Érdekes
LámaZ:
Szép is lenne. Osztrákiában is ilyenek vannak, hogy 20 eurós havidíjért valami embertelen sok lebeszélhető percet kapsz.... De ez magyarisztán. Itt olyan jól keres mindenki, hogy had ketyegjen a 40 ft-os percdíj havi 4000 havidíj mellett! -
LámaZ
addikt
válasz
sasa311 #21592 üzenetére
A hétvégén az unokaöcsém a mobilomon hívott Németországból. Tíz perc után szóltam neki, hogy nem lesz sok?
Azt mondta, hogy havonta 1000 perc ingyen van neki a világ bármelyik országába.
Kicsit hihetetlen, de ha a mobilszolgáltatók ezt bevezetik, a voipolás hamar befuccsol.
(Ld. még: Mobilhasználat külföldön) -
hun_gery
aktív tag
válasz
Terentius #21605 üzenetére
Van, akinek még a fullhd is pixeles 5"-on, szerintem 4,5-re pont jó a qhd. (könnyebb kihajtani, mert kevesebb pixel, illetve nem lesz minden hangyaméretű rajta.)
Részemről 4,3"-on vagyok 800x480-al (hd2), és nem tűnik veszélyesnek. Sőt a táblám 7"-on 1024x600, nekem az is jó, oda már valóban kevés a 800x480.
Ez a magánvéleményem volt, mások másként gondolják
Van feketében is. Meg kapható (lesz) hozzá millió színű hátlap.
fekete
ilyen színekben leszEgyébként egy kicsit felesleges feltenni egy teljesen szubjektív kérdést, elcsattogsz egy telefonboltba, és megnézed magad, hogy neked milyen 4,5"-on a qhd.
A színre pedig google képkereső is hipphopp megmondja a választ -
Buccer
tag
válasz
zsoltika29 #21577 üzenetére
Múltkor nem jött válasz, gondoltam megkérdezem újra.
Szerintetek ez reális ár ezekért? A p770 40-50 dolcsival drágább mint a 4 magos a820. Ez ennyi lesz vagy csak megjelenés előtti árak? -
Terentius
őstag
Erre valaki tud válaszolni?
Csak az első felére.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 256GB gyári független ÚJ akku
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest