- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- zebra_hun: Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
V970 tulajoktól szeretném megkérdezni, hogy az 1600 mAh-s akksitól lehet-e nagyobb teljesítményűt vásárolni a készülékhez?
Az alábbi felhasználási szokásokkal kb. mennyit bírna?:
- reggel 6-tól délután 4-5-ig folyamatos 2G netkapcsolat és szinkronizálás (nem netezek folyamatosan, csak lóg a hálózaton a levelek miatt
- nap kb. 30 perc telefonálás 1-2 sms, e-mail
- délután 4-5-től este 10-11-ig wifin lóg és ekkor kb. 1 óra netezés is történik vele.Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
albgab #19287 üzenetére
Tehát akkor eddig:
Gyári recovery menü
Van root jog.Még egy kérdés: a gyári recovery-t le akarod menteni? (Jól jöhet egy esetleges garanciális kérdéskor)
Ha igen, akkor némi ujjgyakorlat következne.Ha nem, hanem mihamarabb a CWM-et szeretnéd feltenni, akkor töltsd le az recovery.img-t, és másold az sd kártya gyökerébe (fő-könyvtárába).
Ha megvagy, akkor indítsd el a mobileuncletools-t. Root jogot fog kérni, engedélyezd.
Keresd meg ezt a részt.
Ha erre ráböksz, akkor ki tudod választani azt a recovery-t, amit letöltöttél.
Aztán hajrá...
Utána újraindítva már kipróbálhatod a CWM-et. -
válasz
sasa311 #19291 üzenetére
Amellett, hogy optikai zoomot meg tudja oldani szoftveresen egész jól, sokkal fontosabb, hogy egy 5MP-es képet úgy készít el, hogy egy pixelt 4 pixelnyi érzékelő felülettel "old meg", ráadásul a szenzor 1/1,2-es, ami ugyan nem egy 4:3-os érzékelő, de messze jobb az átlagos kompaktoknál. Ez a pureview kamera egy 808-asban.
Ha ehhez hasonló lesz (HA az lesz), akkor nagyon várom. Nincs rá garancia, hogy nem csak MO-vadászat az egész, de reménykedni még lehet.
-
-
RufuszX
senior tag
válasz
banderasz77 #19286 üzenetére
Hali!
Kb. 1,5 hónap UMI X1 használat után:
- Akku nálam 1 napot bír. 3g, otthon wifi, állandó sync, kevés telefonálás, kis játék és kevés böngészés (elején amikor erősen nyomogattam kevesebb volt)
- Hátlap recseg, de kapott egy szilikon tokot, amivel még így is vékony és tuti a fogása (egyébként nagyon csúszós a műanyag)
- GPS: jan 18-i rommal használtam, ahol megcsináltam az okoskodást vele, azzal pikk-pakk talált műholdat (nekem max 20 másodperc volt) feb. 3-i rommal viszont egyáltalán nem megy a gps (gondolom ezt majd javítják) Szerintem nem kell hozzá az Antelife féle KFT antenna, nekem anélkül is jól tette a dolgát.
- wifi elég jól teszi a dolgát, stabil és erős jelet fog
-Ami feltűnt hogy néha valami beragad és akkor 100-n pörög a proci. Ilyenkor csinálhatok bármilyen app kilövést, marad a szitu restartig és ezt eddig minden rommal produkálta (ha erre tud valaki valamit mondani, az az orromra kötheti)
Egyébként totálisan meg vagyok vele elégedve, amennyit nekem kell használni a telefont, azzal elmegy 1 napot. Kijelzője nekem nagyon tetszik és a képek is amiket készít elfogadhatóak.
Ajánlanám ezt az oldalt hozzá. Nagyon jól össze van szedve és a beállítások is szájbarágósan le vannak írva.
-
barca08
csendes tag
Sziasztok,
rendelnék ZTE V970-et.Érdemes az Etotalkos roommal venni +5 dollárért. Továbbá van e különbség a V970 és a V970 grand x között?
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
UMI X1-el tapasztalat? GPS stb.?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
sasa311 #19282 üzenetére
Hát ezzel az obival nem fogsz lepkét fényképezni, max. 4-5 méterről (se)
. A profi gépnél nem annyira a "megapixel", hanem a jó optika a mérvadó.
Dehát ez ugye fényképezőgép, amivel nem lehet telefonálni. Mi meg telefonokról beszélünk, amivel esetleg lehet (valamilyen szinten) fényképezni. -
sasa311
veterán
válasz
fateless #19281 üzenetére
Teljesen mindegy mi lesz belőle, ha szép lesz a kép (kétlem) ha nem, teljesen felesleges. Már a 8 meg a 12 MP is tök felesleges.
Nem véletlen van a profi fényképezőgépeken ilyen objektív:
Érdekes mód a legdurvább profi gépek ilyen 20-30 MP-elesek, de azokkal 2-300 méterről fotóznak lepkét!
-
nash13
aktív tag
Ehhez van esetleg valakinek kínaimentes angol vagy magyar romja, cwm-je?
Star B92
build number: B92 20120925-151115 -
fotosjani
aktív tag
G5 belpiaci induló ára 1199-1399 jüan (190-222$)
kb. 20-25%-os árkülönbözettel és a 13$ SG légiposta költséggel kb. 245-285$ lenne számunkra.De sajnos biztos nem jut eleinte a külföldre dolgozó webshopokba nagy mennyiség,
a kereslet pedig nagy lesz, (árfelhajtó hatása lesz)
emiatt az induló ára jóval magasabb lesz nekünk sajnos. -
Rawulf
őstag
Kínából ezt az infót kaptam:
"G3 is stop produce , the left one in market should be sold out soon"Szóval aki akar még G3-at venni, az csipkedje magát.
Viszont Oppo Find 5 már kapható!
-
petymeg
addikt
Üdv.
Meizu, Xiaomi gyárt dualsimes telefonokat? Ha igen melyek ezek. (keresőben nem találtam egyértelmű választ) -
fotosjani
aktív tag
A G5 korábban a G3S kódnéven volt ismert.
Sokban nem tér el a G4-től műszakilag.
4,5 hüvelyk 1280x720 HD kijelzővel szerelik és a külső mérete:
130 × 63,5 × 7,85 1850mAh akkuval
130 × 63,5 × 9,85 3000mAh akkuvalS1 ben Qualcomm Snapdragon S4 Pro (APQ8064) - Adreno 320 GPU lesz ha minden igaz.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
g.tomika01 #19267 üzenetére
Bocsáss meg, de a fórumon tilos a hirdetés. Töröltesd egy MOD-dal és tedd fel a Hardverapróra.
-
janez
aktív tag
válasz
Ace Ventura #19249 üzenetére
Itt a saját topikja, ott jobban ismerik. Telefonálni lehet vele. Netezni is, de csak kisebb böngészőket bír el. A blogomban is van talán hasznos infó róla.
-
g.tomika01
csendes tag
Sziasztok,
Lenne egy eladó star B92M -es telóm. Fehér színű, 4,7" kijelző, 1280x720, 1gb ram, 2 db akksi amiből az egyik null kilométeres. 3 hónapot használt kifogástalan állapotban. Akit érdekel jelezze.
-
Dominó85
addikt
Gyerekek nem lehetne befejezni végre ezeket az értelmetlen webshopos G4-G5 linkelgetéseket? Fastcardtech és Pandawill, öcsém még forrásnak is a legutolsóak, de rendelésnél is a lista hátulján szerepelnek, ha webshopot választok. Én teljes mértékben megértem, hogy mindannyian nagyon várjuk a Jiayu további készülékeit, de amíg ténylegesen el nem érhetőek, felesleges tele szemetelni vele a topikot.
-
sagit
veterán
válasz
fotosjani #19255 üzenetére
Fúúú, ez a G5 még jobban tetszik mint a G4. Kisesebb ház, igaz kisebb kijelző, de az nem zavarna.
A vas rendben van, lehet tudni róla még valamit?Az S1-ben pedig krait magok lesznek, igaz?
(#19262) laolaj : A képeken is máshogy néz ki, a mérete is más és a kijelző is kissebb a g5-ben. Kérdés hogy ez mikor lesz kapható, ha kapható lesz, de 200 dollárért enyhén best buy lenne.
-
laolaj
aktív tag
válasz
csabili74 #19257 üzenetére
ez úgy tűnik, hogy a G4 2GB RAMos és nagy aksis verziója...
-
fotosjani
aktív tag
És ott lesz az S1 ami az új high-end sorozat első darabja.
5"-en 1920x1080 Full HD 440,5PPI felbontással.Szívesen megtapogatnám, kellene szerezni egy Kinai barátot valahonnan
-
válasz
Ace Ventura #19258 üzenetére
Van saját fóruma itt a pH! - n a lenovo a789-nek.
@ (#19253) Baloohd2
Ha szerencsénk van, akkor kreálható hozzá cwm.
Holnap visszatértünk rá. -
Ace Ventura
addikt
No és a Lenovo a789 jó telefon? Árban kedvezőbb a P770-nél jóval.
Dual Active? A pár hsz-el fentebb leírt igények kielégítésére kellene.Jó választás? -
fotosjani
aktív tag
Olvasatom szerint a Kinai belpiaci shopokba február végére várható a G4 érkezése.(sajnos ezekből a Shopokból mi még nem rendelhetünk)
De a legérdekesebb számomra hogy nem csak a G4 érkezését várják hanem március végén érkezik az acél házas iphone klón a G5Sőt érkezik májusban az S1
Az árak
G4 999-1299 jüan
G5 1199-1399 jüan
S1 1499-1699 jüan -
Maximum1
őstag
válasz
Ace Ventura #19252 üzenetére
"Esetleg foglalkozik itt valaki rendelgetéssel?"
láttam egy hirdetést -
Ace Ventura
addikt
válasz
hun_gery #19251 üzenetére
Nézegettem a jiayu-t, és a lenovo-t is, de félek megrendelni.Garival ha gáz van, nem lesz telóm hónapokig.
Nekem arra kell a teló, hogy a 2 karit kezelje normálisan, illetve ha elmegyek, akkor rá tudjak nézni a sportingbet oldalamraMinden más tök felesleges nekem.Van tabletem, ajándékba kaptam másfél éve.Addig használtam, míg kibontottam.Azóta visszacsomagolva pihen.
Esetleg foglalkozik itt valaki rendelgetéssel?
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Ace Ventura #19249 üzenetére
lenovo, jiayu, zopo, thl. Ezek a jobb nevű belpiacos márkák, de zte, huawei is akad 200-220usd körül.
#1. hsz-ben vannak boltok, már csak el kell döntened, mi számít (képrenyő, akku, méret stb stb stb)
Szűkítds le 4-5 készülékre, úgy többet lehet mondani.
jiayu g3 nagyon megy itt a fórumon.
lenovo p770 akkuban ász, amennyire tudom a zopo-k jó képeket csinálnak, a többi meg "csak" jó
Ha elfogadsz egy tippet: 6577 és 1G ram alatt ne vegyél telefon. Inkább legen benne tartaék, még ha most nem is használod ki."Esetleg Galxay Ace duos, vagy S duos megéri?" Ezeknél sokkal jobb vasat kapsz kintről. (garancia nehézkes, de valamit valamiért)
-
Baloohd2
csendes tag
válasz
cappa72 #19248 üzenetére
Sajna nincs...
Mint korábban írtam, kifektettem, majd sikerült az egyik needrom - os rommal életet lehelnem belé.
Magyarítani szeretném. a mostani recovery - e nem alkalmas.
Valami "android system recovery <3e>", vagy mi a szösz.
Bejutok a menüig, ami még hasonlít is a CWM - hez, de ott már nem reagál semmire. -
Ace Ventura
addikt
Megtetszett nekem az Alcatel 993d. Érdekelne, hogy érdemes e ilyen készülékbe fektetni?
BUG, fagyás, újraindulások gyakorisága érdekelne.
Illetve van más alternatíva 50K körül? Esetleg Galxay Ace duos, vagy S duos megéri?
Nem érdekel a sebesség, a procimagok száma sem, csak megbízható legyen. -
Baloohd2
csendes tag
Sziasztok!
Egy Jiayu G2 MTK6575 - 1GB - hoz keresek recoveryt...
Létezik CWM, esetleg TWRP hozzá?
Előre is köszi!
-
banderasz77
addikt
Sziasztok!
Telefon ajánlást szeretnék úgy 150 $ környékén.
Egy LG Optimus 2X P990-et váltana, a páromnak elege van belőle.
Egy dolog, hogy erre hasonlítson ha lehet.Köszi!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
mokamachine #19238 üzenetére
Ugyanezt a kérdést feltetted a "Külföldi rendelések" topikban is. Ide miért kellett beírni?
-
mokamachine
csendes tag
Valakinek dobta már vissza a vám a telefonját Kínába? Ilyenkor újra kell fizetni a postát, hogy megkapjam?
-
hevizms
addikt
Mindenkinek aki felajánlotta a segitségét priviben köszönöm.
Már van aki segit,így már nem kell felajánlás.
Tudtam én hogy segitőkész csapat van itt,de azt még én sem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt többen is jelentkeznek.
Köszönöm. -
combi27
csendes tag
nos a problémából lett másik problémám..a telóm ADB-s wipe-olás után elindult, de se wifi, se bluetooth, sőt ha beállítom a mobilnetet az sem megynémely program telepítése is problémás (lin2sd nem látja az ext2 pearticiót az sd karin)...feleségemnek van egy ugyanilyen telója, hogy tudnám arról a rendszert átmenteni az enyémre?
-
hevizms
addikt
HELP!!!
Előre is elnézést kérek az off-ért,de nagy segitségre lenne szükségem és ez a topik amit a legjobban látogatok és szeretek,ezért bátorkodom itt kérni segitséget.
Arról lenne szó hogy van egy tabletem(Teclast A10t) és bedöglött annyira hogy az új fimware felrakás sem segit.Mivel még nem járt le a garanciája visszaküldeném a Spemall-hoz,de az én angol tudásom ehhez kevés és ebben kérném valaki segitségét aki privátban megirná nekem azt a levelet amit elküldenék nekik email-ben.
Szóval ha valaki segitene ebben,annak priviben elküldeném amit szeretnék irni ő pedig lenne olyan kedves és angolra forditva visszaküldené nekem.A Google translate-ra nem merek hagyatkozni,nehogy valami gixer legyen.
Szóval aki tudna ebben segiteni az keressen meg priviben.
Előre is nagyon köszönöm.Mégegyszer bocs az off-ért
-
Baloohd2
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki linkelni egy JBart - ot?
Amit elérek a neten, a kicsomagolásnál bepánikol a vírusirtóm: -
combi27
csendes tag
válasz
sasa311 #19208 üzenetére
végre..csak sikerült! de nem volt egyszerű!
Az ADB progi segített, de voltak fennakadások közben.
A DOS-os parancsok sajna nem sokat értek, mert ami le volt írva abból az adb boot recovery segíthetett volna...de a recovery mód ezek szerint akkor van mikor a droidnál megakad a boot, de semmit nem ír ki a telóm....bakker...
magába az ADB progi parancsaiba belemászva találtam meg a shell parancsot, mely után egy wipe data parancsot kiadva sikeresen hard resetelt a teló...ja, kínai nyelvre...nem gond, megtaláltama nyelvbeállítást, és mivel szerencsére gyárilag van benne magyar, így okés volt a dolog...
A problémát az jelenti hogy most nem működik a wifi-m..bazzz...plusz a belső memóriám is megnőtt 145 megára a 80-ról (mikor teljesen üres volt a teló ennyi volt a belső memória)..szóval még egy 60 megányi program hiányzik az android rendszerből...de a wifin kívül minden működik...vagyis majdnem minden..mivel rootoltam a telót most visszacsinálnám, de nem engedi sem az unroot-ot, sem újra rootolni....
Plusz még ami bekavart hogy az ADB progival nem sikerült a telómat felismertetnem az én gépemen (WinXP 64bit), csak a feleségem gépén (WinXP professional)Kérdésem hogy hogy lehetne működésre bírni a wifimet?
-
válasz
albgab #19213 üzenetére
Nem bonyolult, de figyelni kell.
Egyszer átesel ezen, utána már rutinszerűen fog menni.
Ami fontos, hogy először olvasni, utána cselekedni.Ha nem akarsz hirtelen cwm-t is telepíteni, csak egy root jogot szerezni, akkor érdemes kipróbálni a
1, SuperOneClick programot (2.3.3. esetén ez még működni szokott), vagy a
2, Bin4ry root-t.
Ezek veszélytelenül használhatók.Ami a cwm felrakását illeti az már nem veszélytelen, de nem kell tőle megijedni.
-Kell hozzá megfelelően telepített driver (nekem ez jött be)
-Flash tool
- Megfelelő scatter file (a telefon partícióinak leírása)
Csipetnyi türelem (néha több csipetnyi)Persze mint mindenhol, más opció is van. Ha a SuperoneClick-es vagy Bin4ry root működik, akkor a mobileuncletools programmal is fel lehet tenni a cwm-et.
Szumma szummárum, először csk próbáld meg a sima root-ot, ha sikerül, akkor már sok minden megoldható a telefonon..
-
válasz
albgab #19205 üzenetére
Ha jól értem, akkor egyenlőre teljesen gyári rendszered van.
Root-olt, vagy nem root-olt?A CWM egy módosított recovery (mentést/visszaállítást segítő rendszer), aminek segítségével pl. menthető a teljes rom tartalma, probléma esetén pedig a mentés visszaállítható. Segítségével módisított rom is telepíthető. (Illetve különböző egyéb zip-ek, mint pl. root.zip, kinaszoft-eltávoltito.zip, stb...)
Pl. itt leírják, hogyan kell cwm-met tenni Lenovo A60-raSasa javaslata pedig egy másik módszer a rom cseréjére, ún. flashtool-lal.
Ha mindenképpen neki szeretnél állni, akkor a #1 hsz-ben találsz hasznos olvasnivalót, amolyan alapozót.
Ha valami nem ismerős/világos, kérdezz bátran. -
combi27
csendes tag
továbbra is meddőek maradtak a próbálkozásaim a hard resetre, és a recovery menü elővarázsolására...mikor megakad a droidnál akkor is hiába próbálok bármilyen billentyűkombókat...ha meg engedem tovább akkor folyamatosan újraindul...(már próbáltam a Motorolás megnyomom a képernyő jobb alsó sarkát is...)
további ötletek?
én ezeket végigpróbáltam:
www.hard-reset.com
www.hardreset.eu
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest