- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm a válaszokat Saccco, levi.hungary! Saccco várom a fejleményeket, írj majd valami teszt félét ha megjön a H7500!
Amúgy egy ekkora kijelzős mobilhoz (5" és 4mag) mennyire lehet elég egy 2000mah-s akku?
Öcsémnek 5,3"os 2 magosa van 2800as akkuval, de pikk-pakk leszivja neki ha játszik pl....
-
CapBalu
csendes tag
válasz
petymeg #20708 üzenetére
Lehet majd lesz még ilyen, de egyenlőre nem úgy tűnik... A Sony most nagyon a Csúcs modellekre ment rá...ahogy Én látom... Néztem Én is a G2S-t...de Nekem nagyon a Samu-ra hasonlít és Nekem most valahogy az nem jön be... Bár Spec. terén igen jónak tűnik a G2S...
Én most az Acer Liquid Galant Duo és az Alcatel OT 997D Ultra-t nézegettem és a Lenovo a660-at ami ugye IP67-es szabvánnyal is bír! A Lenovo tetszik is, de nem értem miért hagyták le a kamera mellől a villanót...Nem hiszem, hogy nem fért volna el vagy nem fért volna el az árban... Nekem az jól jönne, mert viszonylag sokat használom...
-
Geree
senior tag
Jiayu G2S GPS antenna update:
az "új antennát" meg még tesztelem, mert vagy leárnyékolja a fém kerete a telefonnak, vagy vmi interferencia van a dologban mert ahogy közel teszem a telefonhoz..(pl. ráragasztom a hátuljára) drasztikusan csökken a jel megint...
sajnos a héten nem valószínű, hogy lesz időm vele foglalkozni..ps,: EPO es AGPS is be volt kapcsolva de az csak az elején a műholdak megtalálását gyorsítják...jelen nem változtatnak.
-
hunaqua
addikt
válasz
cappa72 #20678 üzenetére
...hát nem jutok előbbre.
Az a bajom,hogy nem tudok recovery-t felrakni.Sem az MTKDroid-dal,sem a Flash T.-vel.Csináltam vele scatter-t,de nem fogadja el.Frissítettem az ADB-t,azóta már nem is látja az MTKDroid.
A Mobileuncle App-ot felpréseltem,mert a Kínai Rom-ban Play sincs,de ha tudnám Root-olni,akkor az felrakná a Recovery-t.Az Unlockroot felismeri,de nem csinál semmit.
A TPSparky és Bin4ry végig csinál mindent,de Root az nincs. -
Ghostdog77
tag
válasz
nagash #20790 üzenetére
Rakd fel a zopo oldalról letölthető recoveryt ezt követően ezzel a recoveryvel rakd fel a zopo orosz forumon lévő recoveryt. Ezzel a 2. recoveryvel már tudsz felrakni zip-es romot, van egy B92 rom ami zopora lett átirva magyar nyelv is va benne
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?t=22006 itt az oldalt fordítsd magyarra, negyedik bekezdés (+) jel azon belül második + jel rakaveri és ott a ezt töltsd le ZP300plus_recovery (a nucleus 14/09/2012) és utáni ezt a zipet a jelenleg fent lévő recaverivel tedd fel
a rom a 16483 hsz ben leirva
-
nagash
senior tag
válasz
Ghostdog77 #20745 üzenetére
Szia,
Köszi, már javasolták, fent is van.
Most tovább jutottam: A flash-elés ezen pontján megáll.Ha kevesebbet akarok flash-elni mint az összes, akkor közli, hogy nem lehet, csak ha az összeset kijelölöm.
-
lexter00
őstag
Akkor a Zopo név kb 30-40 dollárt ér készülékenként?Egy Hero ami ugye Zopo is megapja ugyanazt a terméktámogatást mint a Zopo?
-
Rawulf
őstag
válasz
Jim Tonic #20787 üzenetére
Persze, hogy kellemetlen ha vissza kell küldeni a készüléket, vagy az alaplapját, de ilyenkor általában cserélnek és nem mókolnak, de ha már egy-két vásárláson túl vagy, akkor érezni fogod, hogy az az egy-két visszaküldéshez képest, még így is jól jártál.
Persze nem igazán a garanciához tartozik, de pl. ugyanúgy lehet vásárolni kijelzőt, ha gond van (sőt néha könnyebb is egy márkásabb kínaihoz, mint egy EU-ban megszokott gyártó termékénél). -
Rawulf
őstag
válasz
instantwater #20781 üzenetére
Példa egy kínai garira: Tabletnél például küldtek csere adaptert és akkumulátort és vissza sem kellett nekik küldeni a készüléket.
-
-
válasz
instantwater #20781 üzenetére
EU-n belül igen. Kínában kizárt. Ezért is kellene nekem, mert céggel vetetem.
Akkor keresek valakit, aki vállalná, hogy árrésért behozna egy ilyen telefont hivatalosan, számlával, garanciával.
Közben írtam Rawulfnak is. Köszi. -
-
Ghostdog77
tag
-
Sziasztok,
tud valaki itthoni vagy EU-n belüli boltot, ahonnan lehet G2S-t rendelni? Garancia és számla miatt fontos lenne.
-
kymco
veterán
Van valakinek felhasználható minideal.net-es kuponkódja?
-
bprubin
tag
A Jiayu G2S tulajoktól kérdem,hogy eddig miért nem hoztatok létre külön topikot a készülék számára,ahol minden fontos link megtalálható a romolással,rootolással stb. kapcsolatban?
-
Dominó85
addikt
válasz
levi.hungary #20768 üzenetére
Én arra kérnék minden Zopo tulajt, hogy dobjon már a profilomon lévő email-re pár teljes méretű fotót, amit a Zopo-jával készített. Ugyanis amiket eddig itt különféle topikokban láttam... nos katasztrófa és akkor még szépen fogalmaztam. Nem akarok itt anti-ZOPO-skodni, pont ellenkezőleg. Cáfolatokat várok, miszerint a Zopo minőségben kiemelkedik a kínai telók közül. Mert szerintem simán csak agyon van hájpolva, mint a Thl vagy a Jiayu (figyelem Jiayu-m van, szóval jelen van az önkritika).
-
levi.hungary
tag
-
okmaci
csendes tag
válasz
PittelkaMimi #20766 üzenetére
Nem azért, csak olyan dologért fizetsz, amit magad is megtehetsz, semmi extrát nem kapsz a pénzedért, csak helyetted megrendelik Kínából a telefont. Pont annyiba fáradságba kerül neked az ő oldalukon kitölteni a megfelelő kérdőívet, mint egy kínai webshopnál.
Itt saját magad is megrendelheted 148 dollárért!Igaz írnak valamit a garanciáról is, bár nem olvastam végig teljesen, de ha gond van és nem segítenek, akkor szerinted mennyi esélyed van érvényesíteni a jogaidat egy Seychelle-szigeteken bejegyzett cég ellen?!
-
Saccco
nagyúr
válasz
levi.hungary #20761 üzenetére
"Hero manufacture their phones in the same factory as Zopo and Ceaser, and it’s quite common for Zopo and Hero phones to launch with the same designs and specification. The Hero H7500+ for example is the same phone as the Zopo 810, but just how good is the Hero version?" - GizChina.com
Ugyanaz a gyár. Hero H7500+ = Zopo ZP810
-
válasz
PittelkaMimi #20763 üzenetére
Ne.
-
PittelkaMimi
csendes tag
válasz
instantwater #20762 üzenetére
Szóval akkor szerintetek rendeljem vagy ne rendeljem arról az oldalról?!O.o
-
válasz
levi.hungary #20761 üzenetére
Érdekes, hogy a nevek változnak, a H7500 jelzés marad :-D
-
levi.hungary
tag
válasz
tboy93 #20741 üzenetére
Én is így gondoltam, hogy ugyanaz az ZOPO és a HERO, de már nem vagyok benne olyan biztos. Ha megnézitek a screenshotokat a forgalmazók oldalain, látszik, hogy a szoftver verziója, ha jól emlékszem a felbontás vagy a kamera felbontása is más. Amúgy még egy zopo 810 klón: HDC Galaxy Note 2 H7500 Plus.
-
buca84
őstag
válasz
instantwater #20759 üzenetére
g2s = Jiayu G2S
-
-
PittelkaMimi
csendes tag
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni egy Bedove x12 telefont.Csak hát nem tudom,hogy erről az oldalról érdemes lesz megrendelni? http://www.digifactor.hu/5411-bedove-x12-android-4.0-ketmagos-3g-gps-8.0mp-okostelefon-feher.html Nem fognak átverni?!Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
-
pötyike
csendes tag
Szeretnék tanácsot kérni,hogy az UMI X1-es telomat hogyan magyarítsam,és hogyan tudnám gyorsabbra birni a GPS jel vételét.Aki tud segítsen.Elöre is köszönöm.
-
Saccco
nagyúr
válasz
tboy93 #20741 üzenetére
A Hero a Zopo OEM verziója, azaz ugyanott készül mindkettő. Az akku, csak át van címkézve.
Külsőre a hátlapban különböznek, a Zopo gumis a Hero fényes, emiatt utóbbihoz elvileg adnak egy műanyag tokot is. Ha minden jól megy erről következő héten tudok beszámolót tenni, akkor ér ide az én példányom. -
helltp
aktív tag
válasz
Terentius #20750 üzenetére
Semmi köze a kettőnek egymáshoz, a Gorilla Glass azért van hogy védje a telefont az ütődésektől meg a karcoktól, az OGS meg a One-Glass-Solution nek a rövidítése, ami egy technológia arra hogy a borítóüveget használják digitaliserként, és így valahogy nagyon közel lehet tenni a kijelzőt az üveghez, vékonyabb lesz a telefon meg szvsz jobban is néz ki.
Szerk.: ha nincs gg, hiába van ogs ugyanúgy fog karcolódni a kijelződ.
-
Terentius
őstag
A gorilla glass és az OGS között mi a különbség?G2S-en utóbbi van.
-
gabor#
tag
válasz
#40993792 #20748 üzenetére
köszi YGPS -t is abban inditottam és meg is találtam, hogy ki volt kapcsolva a GPS a Location Engineer Mode - GPS menüben
utolsó pozició pedig ez volt benne
mit keresett egy motelben taiwanon? na már lát holdakat majd kimegyek később tesztelni
-
gabor#
tag
Hello,
Most kaptam meg a G2S -t minideal -től de olyan mintha a GPS egyetlen holdat sem látna. Próbáltam az eslő hsz alapján de más a menü 4.1.2 alatt (nincs EPO) és YGPS alatt sem lát egyetlen pöttyöt sem. Mit próbáljak?
köszi
Gabor -
helltp
aktív tag
Valaki használt már ilyen akkut? Mert nagyon olcsónak tűnik, van ez 2600mAh-s a valsógágban is? Vagy ha valaki használ hasonló árban lévőt ami működik, belinkelhetné.
Sry az offért csak itt van a legtöbb kínából rendelős okostelefon felhasználó
-
Sziasztok!
Sokat nézegettem a fórumot és a mostanában megjelenő MTK6589 procis mobilokat is. Alapvetően 2 készülék között vacilálok (tudom, hogy még senkinek sincs itt ilyen készüléke, sőt Mo.-n sincs senkinek
) a H7500+ és a Zopo ZP810 között. A specifikációja kb full ugyanaz, azzal a különbséggel hogy a H7500+-hoz 3000Mah-s akssit adnak, a Zopohoz csak 2000est. Olvastam itt vmi olyat, hogy a H7500 az a Zopo OEM verziója. Ez mit is jelent pontosan? Mert ugyanaz van a két telóban, csak a H7500 olcsóbb 35$-al és nagyobb az akksi.. Mi ebben a csapda?
Köszönöm előre is a tippeket!
(Amúgy Pandawillről rendelném, tudom h írtatok róla rosszakat, de én már rendeltem onnan 3 tabletet + 1 telot és eddig nem volt velük gáz
vámot meg áfát se kellett fizetnem)
-
amdk7
aktív tag
válasz
nagash #20736 üzenetére
Szia!
Nem nagyon követtem az előzményeket, de a kártyák (Sim illetve SD) is bekavarhatnak.
Érdemes azokat is kivenni és úgy indítani a recovery-t. Ha nem sikerül így sem, akkor legalbb a kártyák kizárva.Én nemrégiben jártam így, hogy nem indult recovery módban. (bootloop)
Aztán a két sim-et kivettem és úgy minden gond nélkül be tudtam lépni.
- tudom érdekes, de a gyakorlat néha eltér az elmélettől. -
nagash
senior tag
-
sasa311
veterán
válasz
nagash #20733 üzenetére
resetelted a telefont flashelés előtt (aku ki majd vissza)?
lehet nem egyértelmű, de ugye kikapcsolt állapotban akarod flashelni?
a telefonhoz akkor csatlakoztatod az USB portot, amikor kell? (tehát miután leokéztad a flashtoolt)Ha kikapcsolt állapotban csatlakoztatod a géphez a készüléket "pittyen" a windóz?
De amúgy ha droidtools látja a telefont akkor több, mint valószínű, hogy nem driver gond, esetleg valamit rosszul csinálsz.
a piros döglött droidnál nyomkodd a gombokat, egyikre sem jön be a menü?
szerk:
Először csak próbáld a system.img -t, hátha megjavítja, ha nem akkor próbálj mindent a preloaderen kívül, ha az sem akkor az egészet. -
nagash
senior tag
válasz
cappa72 #20697 üzenetére
Szia!
Összeolvastam hozzá mindent és ugye elméletben a bekapcs+volume up-al lehet a Recovery-be jutni.
Én nem telepítettem rá és ha ezt a kombo-t tolom, akkor a döglött droid képe fogad piros felkiáltójellel.Tehát menteni nem tudok, visszaállítani nem tudok.
(egyébként leírásból tolnám, mivel nem csináltam még ilyet, de az opció híján ez tárgytalan...)Megvan a gyári ROM a Zopo oldaláról,
Megvan a Flash Tool a Zopo oldaláról.Nem sasa311 hanem a Zopo-s kínai csajszi leírása (tök ugyanez csak angolul nem tud szegény) alapján toltam, de dob egy COM port hibát amit nem tudok elhárítani, Zopo még nem válaszolt senkinek. Eddig a sárga flash-elős csíkig egyszer jutottam el, de dobta a hibát azt annyi.
Eszközkezelőben egyáltalán nem látszik ez a fos, hogy cseréljem a driver-t de a fent van az MTK-s Preload VCOM driver, meg a háromlépéses gyári szösszenet is.
A hibáról dobok majd képet, vagy linket, de az a lényeg, hogy mivel nem értek hozzá (kényszerből csinálnám most is), így csak a leírások alapján tudok menni, de azok nem működnek.
Köszi, hogy segíteni próbáltok!
sasa311: :Ha a Zopo feliratnál nem megy tovább a teló, akkor én az egész Image-et flash-eljem ugye?
-
imis
senior tag
UMI x1-e kinek van? mennyire van megelégedve vele?
x1s nézem, de úgy döntöttem nem rendelem meg presale-be, inkább megvárom, hogy biztosan megjelenjen, főleg, mert feketében szeretném. -
hevizms
addikt
Navigont próbálta már valaki?Nekem nem sikerült elinditanom.Nem létkérdés mert egyébként a 3 betűst használom és megvagyok elégedve vele,de a kiváncsiság hajt.Szivesen kipróbálnám a Navigont is.
A telepités megy,csak a regisztrációnál irja ki hogy"Hiba lépett fel.Ellenőrizze a hálózati és/vagy internetes kapcsolatot."Természetesen van hálózati kapcsolat közben.
-
csibe1
addikt
Nézelődtem a Newman NX után,és a z egyik webshopban találtam Jiayu G4-et. Ez is csak előrendelés,valamikor márciusra,pontos dátum nincs,és a sima verzió.Ez 305$ lesz,a G4 advanced áráról nem írtak semmit.
Az advancedet májusra igérik a hsz-eknél.Mogu M2
Erről hallott már valaki? -
csibe1
addikt
Runbo X5 IP67 Waterproof Dual Sim 399.99 $
Jó ára van.
Tetszett a videó. -
RBJ
addikt
-
csibe1
addikt
Erről a telóról mi a vélemény: Newman NX/ NM860
-
szabof1
őstag
Igen, hivatalosan támogatja a Zopo az átparticionálást, a rootolást, a CWM telepítést és még sorolhatnám.. Én is megcsináltam.
Bennem is pozitív kép alakult ki a Zopóról.
A fórum pár napja nem él. Én hiszek nekik, hogy hamarosan újra lesz.
Ez a lap (blog) most is működik, talán ez is érzékelteti, hogy megalapozott a véleményünk. -
A particionálósdi egyszerűen megoldható (legalábbis a 6577 esetén működik)
-
tlac
nagyúr
válasz
fateless #19895 üzenetére
nagyon szimpatikussá tetted a szememben a zopo-t, ezzel, hogy komolyan veszik a szoftvert és nem kell barkácsolni
viszont nem találtam egyetlen JB update-et sem, a fórumuk zárva és particionálós leírással sem találkoztam
hogy van ez? mi alapján alakult ki benned ez a kép?
-
-
Dominó85
addikt
válasz
cappa72 #20709 üzenetére
A napokban készítem el a G3 (PowerVR SGX531Ultra) vs. android játékok cikkem. Annyit elárulok, hogy az eddig priviben kapott játékok még csak meg sem izzasztják a G3-mat. Viszont én már találtam párat, amihez kevésnek tűnik a cucc (mondjuk ezek között van Tegra 3-as is, így lehet xar verzióm van, még keresem az ArmV7 apk-ot. Hiába ingyenes, ha a google play a tegra 3-ast szedi le a G3-hoz...) Megpróbálok elfogulatlan cikket írni.
-
válasz
Terentius #20534 üzenetére
az SGX531-et nem HD-hoz találták ki sajnos.Tesztek alapján nem sokkal erősebb az Adreno 200-nál ami valljuk be a legalja.
Az Adreno205-nél is jobban viszi az 531-es gpu a játékokat. Legalábbis érzésre, és az sokat számít. Függetlenül a szintetikus tesztek számaitól.
(T'om, régi bejegyzésre válaszoltam) -
CapBalu
csendes tag
Hello
Tudtok olyan Android-os telefont, ami Dual Sim-es és tud valamilyen IP szabványt...? Én egyedül a lenovo a660 találtam, de esetleg létezik másik ilyen is...más gyártótól esetleg... Szívesen megnézném ha létezik... Eléggé réteg telefonról van szó, de hátha... -
kamillo67
tag
-
hevizms
addikt
Elmúlt 15-ike.Hol vannak a G4-ek????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged