- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #20996 üzenetére
H7500+ ról Saccco kiokisít, nekem úton van az s7589, ha addig még nem rendeltél semmit,mire ideér elmesélem milyen.
Ezek a telók azért nm teljesen egy kaptafára készültek, neked kell eldönteni mi a fontos!
A 7500+ 5 colos, míg a STAR telók (legalábbis a kettő amit említettél) 5,7 colosak. Méretben nem kis különbség van, neked kell tudni a nagy kijelző vagy a kompaktabb méret fontosabb. Az s7589 és n9589 között a különbség a kijelző típusa és az áruk. s7589 TFT, míg n9589 IPS (a leírások alapján). Ha minden igaz az s7589 hez ceruza is van a hátlapban. s7589 ben nincs iránytű, azt nem tudom pontosan, hogy a másik kettőben van-e.
Anyag használatban pedig nincs tapasztalatom még.(#20998) fateless
Az rk3066 szerintem picit erősebb (de lehet csak egy szinten van az mtk6589 el)...
Abban mali400 MP4 van igaz? Ha jól tudom az kb egy színvonal az 544mp1 el, akkor valóban rendben lehet a dologAmiket írtam az ugye csak tipp, szal lehet butaságokat vizionálok.
-
válasz
Peaceliker #20994 üzenetére
FHD-s tablet RK3066-ossal szépen megy - nem lesz itt sem gond
-
-
FatalEror
addikt
Köszi srácok!
Akkor melyiket érdemes venni?
N9589 hero 7500+ star s7589? -
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #20994 üzenetére
Nagyon csodálkoznék, ha kiadnának valamit aminek a felhasználói sebesség érzetével gond van.
Az lehet, hogy full HD-n játszani kevés lesz (bár ez kb. az emberek 1%-át érinti), de minden másra tuti elég lesz.
-
f8enter
aktív tag
A7 fogyasztásról van valami kézzel fogható?
Most THL W3+-t használok (6577, 4,5", 720p, 2000mAh), és ezzel sikerül 3óra GPS mellett (kerékpár) + 2 óra nyomkodással is könnyen kibírni egy napot.Ugyanez ugyanekkora akkuval 5"-on 6589-el vajon hogy alakul? Van szignifikáns különbség? (pl. 7500+)
-
petymeg
addikt
Ennél a G2S-nél hol van a "Fiókok és szinkronizálás" menüpont a beállításokban, ahol pl a facebook-ot lehet beállítani? Meg hogy lehet a telefonkönyvet a fb profillal szinkronizálni?
Közben rájöttem...
-
-
szabof1
őstag
válasz
instantwater #20988 üzenetére
Úgy van, ahogy sasa311 írta. Én tudom, tőlük rendeltem a ZP900-asomat.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
instantwater #20988 üzenetére
Nézz rá az árakra és a szállítási módra és költségre.
-
-
sasa311
veterán
válasz
instantwater #20986 üzenetére
Cserébe az olasz kirendeltségükben csak DHL szállítás van és az árak is annyival magasabbak, mintha befizetnéd a kínaira itthon az ÁFÁ-t.
-
Rendelt már valaki a zopomobileshop.com oldaltól?
Azt írják van olaszban raktáruk.
Jól hangzik. Így EUn belül nincs vám/áfa. -
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker #20979 üzenetére
Szerintem a FullHD-hoz már kevés ez a "vas".
----
A H7500+-al egy gondom akadt csak, ami miatt akár el is adnám.
A munkahelyemen a Sensation-ön 3-4 Mbit-el megy a mobilnet (H), de a Hero-n csak 0,2-0,3 Mbit (E).
Nem tudom, hogy ennyire karcsú lenne az antennája?
Minden más pazar, szép a kép, gyors, mi kell még?! -
Winaty
csendes tag
válasz
levi.hungary #20948 üzenetére
Én is rendeltem egy W8-ast a Minideal-ról tegnap remélem minden rendben lesz vele és nem átvágás!
-
Peaceliker
addikt
válasz
FatalEror #20977 üzenetére
Azt egyenlőre csak tippből lehet tudni, hogy az FHD felbontást mennyire fogja bírni az a "szerencsétlen" sgx544 MP1. A HD vel úgy fest jól elvan (ebben majd Sacco megerősít vagy cáfol, mert ő már ilyen 6589 HD-s telót nyúz), arról már elég sok videó van fent youtub-on, azok a telók már elérhetőek.
Ez csak az én (és még néhányunk) véleményem, hogy a HD simán elég, az FHD már kicsit fölöslegesnek, paraszt vakításnak tűnik. A 2gb RAM "fölöslegessége" meg az én véleményem. Illetve abban biztos vagyok, hogy 1 GB RAMmal már bővel elvan a droid (táblám vt annyival szerelve és minden ment, multtaskinggal nem vt baja picit sem). Az jó elgondolás, hogy be kell tárazni bivaly vassal, hogy ne kelljen holnap cserélni, de ilyen szempontból mindegy, mert ami ma high-end, az hnap "fika". A különbség az 1 és 2 GB os telók közt, hogy egyik már van (Hero7500+, zoppo ból több is, star s7589, n9589, caesar, stb), másig meg még ki tudja mikorra lesz meg, egyenlőre csak ígéret. Jah és az ár...
Hirtelen most ez jutott eszembe, többiek majd kiegészítenek....jah és a proci. Nem egy high-end, de remélhetőleg tényleg keveset zabál majd az ígéreteknek megfelelően (ebben ugye 4 db A7-es mag van) és szerintem a mindennapi használatra elégnek kell lennie, szintetikus tesztek pontszámai alapján egyenlőre komolyabb game-ek sem fogják megfingatni (reméljük
).
-
FatalEror
addikt
Szevasztok-szép estét.Úgy irányítottak ide,szóval remélem itt kapok-tudtok válaszolni a kérdéseimre.
Szeretnék telefont venni,és keresgélés közben őt találtam.Na most szeretnék véleményt kérni róla,hogy nektek mi a véleményetek erről az egészről.Hardver bikának tűnik,számomra csodás,impozáns a 2GB RAM,4Mag a FullHD kijelző,és a többi.Mit tudnak ezek a csodák anyaghasználatban-megbízhatóságban-mennyire kopás állók-strapabírók?Zene hallgatás terén mit tudnak felmutatni?Amire kellene az tulajdonképpen minden.Mobil "szórakoztató központ".Net,komolyabb játékok,filmezés,zenehallgatás,ami elég fontos lenne,mivel jó minőségben szeretem-szeretném hallgatni.Mindezt napi 1-2 órában.Szóval akku jó lenne ha 1 napot bírna az adott körülmények közt.Mit tudnak ezek az MTK,hogyan boldogulnak a komolyabb gamákkal?Illetve esetleg másik telefon,amit még érdemes lenne megvenni?Hasonló hardvert szeretnék,hogy legalább egy darabig ne kelljen telefont cserélni.A FHD kijelző pedig nagyon csábító..
-
Zozo33
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég rendeltem egy g2h-t és elméletileg 2 akkut küldenek hozzá. Hogy lenne érdemes őket használni? Naponta/hetente/havonta cseréljem vagy ne cseréljem és csak az egyiket használjam?
Üdv: Zozo33
-
pmikloska
aktív tag
Mit jelent a minideal-nél a Russian phone? Egy Lenovo A660-ason gondolkozom, és szeretnék bele magyar nyelvet is ha lehet.
Van már valakinek ilyen telefonja? -
KTU
addikt
válasz
Raqueia #20946 üzenetére
még nem fogtam a 997D-t, de majdnem vettem, vagyis a kiszemeltek közt volt, 1 ideig,
aztán az is szempont lett a választásnál, hogy kikapcsolt állapotban is látható legyen a home, vissza, opció "gombok",
ja és csak ez a 3 legyen, itt kiesett a V970,
most 1 ilyen "4 gombosat" használok de már 2 hónapja nem tudom megszokni
igaz a mellette lévő másik telefonom "3 gombos" meg az összes előtte. -
sasa311
veterán
-
petymeg
addikt
Valaki tudna abban segíteni hogy tudnám beállítani angolra? mandarinra van állítva sajnos...
-
gps76
őstag
Jó ez az MTK sorozat,ne vágyódjatok S3 meg ilyenek felé,semmi értelme nincs,amennyivel erősebb annyival jobban melegszik,meg zabálja az akkut.Ugyanolyan használat mellett a zp100 egy napot akárhogy nyomkodom kibír az 1650-es akkujával,az s3 meg reggeltől késő délutánig már kérte a töltőt.
Ez a qualcomm vonal meg szintén egy kalap ....,jó van teljesítmény,de minek az árán? Mintha fájna a gyártóknak egy normális akkut beletenni a telókba,szarakodnak az erőgépek a 2000 körüli akksikkal.
Nagyon sok múlik a szoftveren,mert pislogtam én a 6575 teljesítményén a Zopo-n,olyan telót érdemes választani amihez csinálgatnak főzött romokat is.A Zopo készülékei ezért szimpatikusak nekem... -
petymeg
addikt
Üdv!
Megjött ma a tmallboxtól negyedikén rendelt G2S telefonom! Eddig tetszik, bár még csak a kicsomagoláson vagyok túl.
-
imis
senior tag
válasz
levi.hungary #20948 üzenetére
én kaptam már track számot is, bár még nem él, (tegnap este rendeltem)
-
Érdekes mert a mielőbb belinkelt oldalon (H7500 rom-os) van egy orosz teszt is ahol ugyanez a teló alkalmazások telepítése után 12.000+ antutu pontot csinált.
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=437919&st=320#entry20407627
Akkor Saccco-nak h lehet 9k körüli eredménye?
Na mind1 nagyon várom már a részletes tesztet!! -
f8enter
aktív tag
Saccco!
Üzemidőről van már tapasztalatod?
-
f8enter
aktív tag
A H7500+ elvileg a ZP810 klónja. Tudja valaki azt, hogy miként lehetséges ugyanakkora befoglaló méret és súly estén 2800-as akksi az elsőben, míg 2000-es a Zopoban?
-
levi.hungary
tag
Na rendeltem a minidealen egy THL w8-at, remélem ezt tényleg fogják postázni holnapig, ahogy megbeszéltem velük skype-on.
-
Raqueia
tag
válasz
Laca1212 #20944 üzenetére
Az Alcatel 997d hez annyit tennék hozzá, hogy azt azért nézd meg nem zavar e, hogy a home, vissza, opció gombokat itt a kijelzőből veszi el a szoftver, nem pedig külön érintőgombok a kijelző alatt. Engem ez egy kipróbálás után teljesen eltántorított a vásárlástól. Egyébként szubjektív véleményem szerint az a legjobb választás, vagy az Alcatel 992.
-
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Szerintetek ezek közül melyik lenne a best buy ár/értékben, megbízhatóságban?Samsung S7562 Galaxy S Duos (Dual SIM) kártyafüggetlen - 69.900 Ft
Prestigio MultiPhone 4500 Duo (Dual SIM) kártyafüggetlen - 64.900 Ft
Alcatel OT-997D (Dual SIM) kártyafüggetlen - 64.900 Ft
Alcatel OT-992D (Dual SIM) kártyafüggetlen - 48.900 FtCsak a felsoroltak jöhetnek szóba, mert jelenleg ezek érhetőek el 0% THM-el.
Még azt kérdezném, hogy mindegyiknél van lehetőség arra, hogy ha egyik sim-en telefonálás van, akkor a másikat (ami le van tiltva ilyenkor) át lehet irányítani, várakoztatni? Azt szeretném elkerülni, hogy nem elérhetőt jelezzen a hívónak.
Netezés közben tudnak fogadni hívást a másik SIM-ről? Vagy akkor is le van tiltva a nem használt SIM?Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Killerlaca #20936 üzenetére
A vas az N2 ben erősebb, abban egy exynos 4412 van, míg a zp810 ben egy mtk6589, ami gyengébb, de szerintem minden napi használatra elégnek kell lennie...
kijelző méret stb, azt te döntöd el, hogy mekkora kell stb, mi az igény...(#20928) sagit
na igen, a tuti ez, ha mindig wifi közelben vagy. nekem most hűségem van telefonon a 2gb os netemre, szal azt osztogattam eddig táblára, de ez nem a legjobb megoldás, mert a megosztás nem stabil, meg lassabb és teló "csak" azért vt nálam (mert nem lógok sokat telón amúgy), hogy be legyen dugva és ossza a netet...így jobb döntés nekem egy phablet amiben így benne lesz a net és nem 2 eszközt cipelek majd... -
Sanyesz.
őstag
válasz
Tapasztalat csak az N2-vel lehet, mert 810 még nincs itt senkinek.
DE: az N2 nem duál SIM-es. -
buca84
őstag
válasz
A Newman N2-nek van saját fóruma.
Nem dual sim-es.A Zopo-ról pedig nemsokára lesznek beszámolók, amint megjönnek a fórumtársak rendelései.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Jó, hogy ráakadtam erre a fórumra mert szeretnék tanácsot kérni.
Két telefon között hezitálok, hogy melyik is lenne esetleg a jobb választás.
Newman N2
Valamint
Zopo ZP810Nem vagyok nagyon profi a mobil hardver terén. Melyik a modernebb jobb telefon szerintetek?
Illetve valakinek tapasztalata valamelyik telóval?
Köszönöm
-
Rawulf
őstag
A gyors Ctrl+C Ctrl+V okoz ilyet. A tmallbox is járt már így.
-
Saccco
nagyúr
Kicsit gyengébb a rádiója a Heronak, mint a Sensationnek. Ezen már nincs hsdpa ott, ahol a HTC-n van.
-
Még úton van egy kis technikai bakinak köszönhetően... Talán jövő hétre érkezik. Majd összevetem 6577-tel meg A31-gyel, ha lesz rá időm. 6589-es ksézülék vásárlásával megvárom, hogy lejjebb menjen a dollár, meg hogy megérkezzen az Umi X2 és a Neo N003. (Pandawill - egy éve még sokkal megbízhatóbbak voltak. Az elmúlt 3 hónapban 7 rendelésem volt tőlük, abból 3-mal gond volt. Régen tízből tízszer megbízhatóak voltak. Gondolom több a vásárló, de nem bővítettek)
A T7-et meg lehet, beépítem majd a Hyundai Getz-be
Legalább otthon érzi majd magát és lesz fix GPS is az autóban... -
Hmm, ma reggel meglepően sokáig volt a Pandawill happy hour akciójában 207 USD-ért a ZP910-es, ráadásul végigvittem a vásárlási menetet és a Pandawilltől megszokott aljas módon (happy hour esetén gyakran teszik ezt) a végső gombnyomás előtt (amikor már a paypal-nál nyomsz rá a vételre) nem váltott át az ár magasabbra.
Úgy látszik, kevésbé akarják megvenni a QHD-s készüléket...
(Persze azért 10 perc alatt elfogyott az az öt darab, de máskor 10mp) -
Ha jól olvastam a zopo valamelyik oldalán, hamarosan jön a 4.2 es android a ZP810re.
Ezt fel lehet majd tenni ezekre a H7500+ klónokra is?
Mert most ezen vacilálok, hogy ZP810 vagy H7500+
Köszi -
Peaceliker
addikt
válasz
instantwater #20919 üzenetére
Én is töprengtem ezen, végül a 6589 es telót rendeltem. Annyival nem drágább és azért erősebb...
(#20923) sagit
elég vad cuccnak tűnik
-
sagit
veterán
Erről a tabról valakinek tapasztalat?
Samsung Exynos 4412, 1.4GHz, Cortex A9 quad core; GPU: Mali 400 MP4
2 GB ram/16 gb rom
7" IPS 1280*800
bluetooth,gps,hdmi3g nincs, csak külön modemmel
tudom, nem két kártyás, csak érdekesség miatt linkeltem... jó olcsó
-
fPApi
őstag
válasz
freestyler8 #20920 üzenetére
Igen (ld. táblázat).
-
freestyler8
csendes tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki a fórumon Goophone I5-öt?
Megosztaná esetleg a tapasztalatait?Köszönöm!
-
inkább 2x A9 (6577) vagy 4x A7 (6589)?
-
-
Peaceliker
addikt
Nem is arról beszélek, azért a 4412 a9 es, azt nem szabad elfelejteni, ez meg csak a7... épp ezért van olyan 2 magos is, ami majdnem tud ennyit... de ez nem is arról szól, hogy high-end legyen (az majd a 8*a15 ös mtk proci lesz, amit idénre ígérnek
). Ha tud egy top 2magos teljesítményt hozni alacsony fogyasztással, az már bőven jó (az mindenre elég amit egy telónak tudnia kell és még gyorsa is lesz), ennyiért meg főleg. 3d ben, meg tényleg jó, nem hiszem, hogy lesz olyan game ami gondot okoznak (hacsak nem optimalizáció miatt). A 720p meg szerintem is elég (ha 15,4" os laptopomon elég 5,7" on is elég lesz, kisebbeken meg főleg). Nem hiszem, hogy 1080p s filmet néznék rajta, elég akkorára az avi is, de ha kell, ott a 720p, csak győzzem memória kártyával
...én magamban röhögök is az idei 5" 1080p s telókon...de ha kell a "parasztoknak" villogni, akkor legyenek boldogok vele
(#20915) ouzohuto
valszeg senki nem tudja, max tippelni lehet, mert közelről még nem sokan láttunk ilyet xD
-
ouzohuto
senior tag
van ertelme feltennem ujra es ujra feltennem a kerdest, hogy az mtk6589 kepese hml vagyis tvre rakotheto funkcoval? :S
-
-
válasz
Peaceliker #20911 üzenetére
Arra ezért lehetett számítani, hogy a MTK6589 nem fogja teljesítményben felül múlni a konkurens 4 magos SoC-okat, viszont így látva a pontszámokat a 3D teljesítmény az teljesen korrekt szerintem. Legalább is egy 720p-s kijelző gond nélkül megtud hajtani. 1080p 5"-os kijelző méretnél meg kicsit parasztvakítás és fölösleges.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Terentius #20906 üzenetére
Mondjuk az lehet... de a rész pontszámok alapján majdnem hozza az amlogic8726 szintjét (3dben mondjuk jobb is, ha jól emlékszem a pontszámokra) és az azért jó. Azon nagyon szépen ment minden(nova3 gond nélkül, nfs mw szaggatás nélkül), csak meleg vt mint állat. Ha ez nem zabál sokat és nem melegszik, akkor bőven elég ez mindenre.
-
-
Marty
tag
Szerintetek számít a rom szempontjából, hogy 512 vagy 1 giga a telefon?
Feiteng H7100hoz találtam romot, de sehol nem írnak ram méretet.
Lehet hogy mindegy? -
Terentius
őstag
válasz
Peaceliker #20904 üzenetére
nem lehet,hogy kimaradt az sd kartya pontszama?szerintem ugy jon ki a 13 a sargaknal is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Saccco #20871 üzenetére
Az antutu pontszám kicsit karcsú...részpontokban is elmarad az extáblámtól (amlogic-8726mx volt benne), pedig mindenhol 13k pontot linkeltek a kínaiak
...jó persze, nem jó összehasonlítási, az egy nagyobb fogyasztású soc és melegedett is rendesen
...tényleg! ez ha meg van hajtva mennyire melegszik? melegszik egyáltalán?
-
válasz
nagash #20899 üzenetére
Próbálj meg csak szimplán egy CWM recovery-t feltenni.
(Csak a recovery legyen bejelölve)
(xda-s [link]Az már eredmény volna, ha legalább cwm-be be lehetne menni.
Ha sikerülne valahogy az nvram könyvtárat lementeni, az jó lenne (pl. mtkdroidtools-szal)
Ha ez meg volna, akkor egy bármilyen mod rom-ot megpróbálnék feltenni, ami zip-es (tehát cwm-ből telepíthető). [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco M3 - felújított állomás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged