Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
DJGABI #20169 üzenetére
jaigen, ATAB5, akkor mar 2 telefon van, ami megfelel a felteteleimnek
a masik ugyanis a Prestigio 4040, en erre gondoltam. Munkatarsamnak ATAB5-je van, tetszene is, csakhogy elolvasva a forumat mar nem annyira tunik jo vetelnek. refurbished keszuleket ujonnan eladni nekem eros. Nem is refurb, inkabb siman hasznalt, mivel meg a karcos boritast, az elhasznalt akkut se cserelik ki, meg egy factory resetet se csinalnak rajta, megtalalod az elozo tulaj fotoit.. Szoval en ilyen ceggel (tudtommal ezt egy magyar ceg tervezte, gyartatja, forgalmazza) nem kivanok kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest