- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polgati
csendes tag
Ma megérkezett a 9-én rendelt G3-as-om!
MiniDeal-től rendeltem, gyorsabbak voltak, mint legutóbb augusztusban rendelt N800- mini note-tal (akkor több, mint egy hónapot vártam).
Lenne egy pár kérdésem ezzel a telefonnal kapcsolatban.
Először is, hogy tudnék rá tenni magyar nyelvet, és ha ezt megteszem, akkor a magyarul tudó programok, például a Play Store is magyar lesz?
Tapasztalt-e valaki rajtam kívül fantom érintéseket? Ha kint használtam a nem túl hidegben(2 c fok), akkor egy-két perc után elkezdte, volt, hogy olyan mértékig, hogy kikapcsolni sem tudtam, csak akksi ki-vissza oldotta meg a gondomat. Ezen például tudok-e segíteni egy rom cserével?
A filmek hangjával nekem is adódott problémám, mégpedig olyanokkal is amit az N800 símán vitt, ugyan azt az SD kártyát raktam bele.
Néztem például ezt a hozzászólást, nem nagyon értek hozzá, de nekem ezt érdemes végig csinálnom, vagy szükséges-e, ahhoz, hogy használhassam a telómat?
Kértem hozzá szilikon tokot, ami lötyögős rajta. Ti is ilyet kaptatok, vagy az jó volt, esetleg mit tudok kezdeni vele, hogy illeszkedjen a telefonra? (Melegítsem, vagy mi?)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat! -
nash13
aktív tag
Èrdekes hogy mennyi Defy tulaj lyukad itt ki
)
-
sasa311
veterán
válasz
KriptonX #16289 üzenetére
Én többször is rendeltem fastcardtechről.
Egyszer 2 telefont nyugdíjas szüleimnek. A leírással szemben nem volt benne GPS (a többi stimmelt). Először próbálkoztak, de Paypal claimre visszafizettek egy kisebb összeget, de mivel úgysem használták volna a GPS-t így egyszerűbb volt elfogadni.
Ezen kívül többször rendeltem tőlük "nagyon akciósnak" tűnő telefont, de ezek általában kamuk, nincsenek készleten és nem is lesznek soha, csak pihentetik a pénzedet náluk, visszautalják egy idő után az árát...
-
viralmind
aktív tag
-
MAC72
tag
Ma megérkezett a 2013 január 10-én rendelt UMI X1-em.
7 nap alatt !!
(Ha ilyen gyorsan jön, minek nekünk DHL?)Az örömöm azért nem lett olyan, mint amire vágytam, vagy előzőleg gondoltam.
Nem vagyok tőle elájulva.
A lányomnak rendelt Bedove X21-nek sokkal szebb kijelzője van. Jó-jó, nem HD de élénkebb, erőteljesebb
színek láthatók rajta. Láthatóan lassabb az umi, mint a Bedove. Pedig dupla annyi ram van benne, a proci
pedig ugyan az. Gondolom ez a nagyobb képernyő felbontásnak tudható be.
Az umi hátlapja egy vékony vacak, jó hogy le nem esik róla.
(ha sikerül egy szilikon tokot vennem rá, akkor talán ez már nem fog annyira zavarni)Szeretném, ha adnátok linkeket, mert úgy értesültem, hogy erre már van JB.
Érdekelne root megoldás, CWM és magyar nyelv. (a nyelv nem olyan fontos, de azért mégiscsak magyarok vagyunk nem?)Van erre teljes értékű minden hibáról mentes JB?
-
KriptonX
tag
Sziasztok...Fastcardtechről rendelt mostanában valaki vagy egyáltalán eddig valaki ???Tapasztalat ??
-
smkb
őstag
Sziasztok,
Új kérdésem van a Jiayu G2S-el kapcsolatban. Próbálom a GPS-t használhatóvá tenni, de az első hozzászólásban olvasható leírás nálam ott akadályba ütközik, hogy nincs sem A-GPS, sem EPO amit pipálhatnék, kizárólag a GPS. Nem tudtok valami megoldást? 4.1.2 van a ketyerén gyárilag.
-
Castial21
csendes tag
Kedves fórumozók, új vagyok a kínai duálsimes készülékek terén, de most nagyon felkeltette az érdeklődésemet egy.
Ez ügyben szeretnék segítséget kérni!
Vélemények, tanácsok a készülékkel kapcsolatban
http://dx.com/p/bedove-x21-android-4-0-smartphone-w-4-5-capacitive-screen-wi-fi-gps-and-dual-sim-black-163557 -
Repp
tag
válasz
berigazek #16278 üzenetére
Az FM transzmitter nem progi, hanem egy rádióadó, ami pár m-es körzeten belül képes jelet küldeni, és a megfelelő frekvenciára állított rádión pedig hallgatható az "adás". Egy baja van csak, hogy ocsmány minőségben továbbítja a zenét. Mármint úgy értem a jól bevált hifi kábelezéshez képest...
Házibuliba drótnélküli átvitelre megfelel, mert ott általában nem vájtfülűek hallgatják néma csendben 5-től 60.000 Hertz-ig a nagybőgőket és cselesztákat (valószínű ezért kapható minden teszkóban ilyen kütyü 2.500,- Ft körül).Ha valamirevaló zene van a kocsidban, nem érdemes ilyesmivel foglalkozni. Az már más kérdés, ha a telefonba gyárilag be van építve, plusz pirospont a telefonnak. De ne felejtsük el, hogy egy okostelefon olyan mint egy svájcibicska: mindent tud, meg tök jó ha nálad van és kell, de azért ha az ember komolyan akar valamit csinálni, úgyis célszerszámot kell elővennie...
-
Siffredi
senior tag
-
Marty
tag
Android-sale.com -nak bevésnék egy pirospontot.
Szerintem lehet tőlük rendelni nyugodtan.Vettem tőlük egy Hero 5i telefont, cirka 10 munkapan alatt kihozta a posta, nem is ültek sokat a rendelésen.
Indítottam egy vitát akku ügyben, hogy erős nyomkodással nem bír ki egy napot sem, és felajánlottak egy külső akkut kárpótlásképpA csomagjuk korrektül bevolt rakva még egy hungarocelbe, tehét nem rázkódott sokat.
-
bazsy_
tag
Én is hasonlóképpen jártam a tmallboxxal. Írok nekik, aztán ha nincs válasz visszakérem a pénzt. Ebay-es rendeléseimnél legkésőbb másnap feladták a cuccot még ha csak 3 dolláros volt is, egy 200 dolláros telefonnál szerintem joggal várja el az ember, hogy feladják pár napon belül, és ne csak üljenek a pénzén
-
Repp
tag
válasz
BITBOYS #16272 üzenetére
Persze levonták, meg a PayPal meg is küldte a szokásos levelet, hogy ennyi és ennyi pénzt átutaltam xy-nak, ráadásul ennek a másolatát el is küldtem a Tech Supportnak.
Csak az Antelife-tól nem kaptam még semmit.
Az bosszant, hogy ez kb a 100+ adik vásárlásom (igaz az Antelife-nál csak az első), és eddig soha nem volt semi gond. -
hun_gery
aktív tag
dispute.
Én általában rákérdezek, hogy van-e raktáron
Ha azt mondja igen, megkérdem mikor postázza a fizetéshez képest.
Ha pl. 3 napot mond, akkor a 4-en, meg az 5-en is rákérdezek, hogy mizu, ha nincs válasz, a 7-en megy a dispute. Hogy, hogy nem hirtelen mindenki készséges lesz, megkapom a tracking numbert stb.
És nem zárom addig, amíg nincs a kezemben a motyó.
(Tudom, hogy aljas dolog, mert addig zárolja a pénzt, de ha zárom, nem tudok újat indítani, ha valami baj van az áruval. Lehet, hogy aljas dolog, de könyörgöm, mit udvaroljak a kereskedőnek, aki sz@rik rám?)zarew: mi ez a celluxos módszer? én állandóan egy kádat telezokogok az eredmény láttán, ha telefonképernyő-fóliázásra vetemedek...
-
Repp
tag
Üdv mindenkinek!
Január 4-én rendeltem egy G3-at az Antelife-tól. Paypal fizetés, minden simán ment. Aztán még 3 nap múlva sem érkezett tracking number, gondoltam Írok a Tech Supportnak, hogy megérkezett-e a rendelés? Semmi válasz.
Ekkor regisztráltam, és írtam egy kommentet, hogy mikor indítják a csomagomat, mivel a többiekéből kiderült, hogy van nekik fekete raktáron. Meg sem jelent a többi között.
Aztán írtam még kettőt, de azokat is elvitte a cica.Szerintetek indítsak dispute-ot, vagy várjak türelemmel, azt' ugyis gyün
-
buca84
őstag
Ki milyen autós kihangosítót használ?
Melyek ajánlottak? -
Xabi78
aktív tag
válasz
pmikloska #16228 üzenetére
pmikloska: A kezdeményezést jónak tartom, de ehhez ember kellene, amit szerintem egyelőre nem fogsz találni, mert túl szűk még a közösség ehhez.
Amit érdemes lenne kirakni, az a jelenleg felkapott típusok listája (Pl jelenleg a G2, G3, G2S, ThL W3+, W5, stb...
Emellett a magyarítás leírása is beleférhetne, és szerintem pl a Sanyesz.-Hungobongo féle repo is bekerülhetne, sokaknak segítene ez is.Üdv!
X. -
hunaqua
addikt
válasz
ctibor #16247 üzenetére
Nekem ugyan még nem jött meg a W5,de rendeltem hozzá egy ilyen tokot. "Black Pomelo"
http://www.aliexpress.com/item/Black-pomelo-Frosted-Hard-case-for-4-7-THL-W5-mtk6577-SGpost-Freeshipping/711389607.html
SG posta hozta,és az 1 hét alatt ideért.Szerintem jó darab.
Ajánlom!
-
Ha jól láttam, 3 féle root módszer létezik:
1, Bin4ry féle megoldás (itt a fórumon már linkelték), a legyeszerűbb.
2, CWM felrakása után recovery-ből root.zip telepítése. Flashtool és CWM kell hozzá. Sasa311 leírása.
3, MTKDroidTools segítségével (ez a legbonyolultabb)
-
viralmind
aktív tag
válasz
ctibor #16247 üzenetére
Mintha a h2000+ / h3000+ szeria is ilyen lenne,legalabbis a telefonon 3 kis lyukacska van elol ,gondolom a proxy/light es egy led,bar valakit mar kerdeztem errol itt a forumon es azt mondta azon sem villog semmi,de akkor mi a 3. kis lyuk? lehet az is led csak nem villog valamiert es talan ezzel azt is eletre lehet kelteni?
-
zarew
senior tag
13 nap terhes várakozás után megszületett a ThL W5 ös drágaszágom. 2 akkuval, keménytok és fólia ajándékkal érkezett. Ha ezt tudom nem vadászom fóliára egy napig! Amúgy meg vagyok vele elégedve,de a defy után azt hittem leesik az állam a kijelzőtől.Hát nem rossz ,de semmi különös.
ctibor után megpróbálok anyanyelvet rakni rá . Na meg rootolni. Ha tud valaki valami szájbarágós leírást linkelni,ne tartsa vissza magát.ctibor Köszönöm a nép nevében! Majd lehet molesztállak W5 ügyben
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, csak egy jó tapasztalatomat akarom megosztani, hátha más is profitálhat belőle:
Egy dolog a kezdetektől zavart a Thl W5-ön: az, hogy noha van egy képernyő fölötti, pirosan világító led-je, de az akkutöltésen kívül semmi mást nem hajlandó jelezni...
Több progit próbáltam, de valami baj mindegyikkel volt. Most úgy néz ki, megtaláltam a megfelelőt! ButtonLed a neve és XDA-ról ITT tölthető le, illetve el kell olvasni hozzá a szerző használati utasítását is, mert fontos.
Ráadásul én olyan progit kerestem, ami a szoft gombok háttérvilágítását villogtatja elmulasztott hívás, sms, stb. esetén, mert pár próbálkozás után úgy láttam, hogy az én led-emet semmilyen szoftver nem tudja életre kelteni. Eredetileg a ButtonLED is a szoft gombokra készült, de be tudtam úgy állítani, hogy nekem a piros ledet villogtatja szépen!
Azoknak tehát, akiknek szintén Thl W5-je van, vagy más, külön LED-del nem rendelkező telója (mintha pl. a G3 is ilyen lenne), azoknak bátran ajánlok egy próbát ezzel a progival. Root kell hozzá.
-
Bagira01
veterán
Ez aztán az akku 4160mAh
-
Bargain
tag
Nagyon egyszerű.
OTP-s netkártyával fizetek, ami Mastercard alapú.
Az utalt pénzt Escrow védi:
[link]
addig nem kapja meg a vevő, amíg te meg nem kapod a készüléket és jóvá nem hagyod a tranzakciót.
Ha baj van itt is nyithatsz Dispute-t és ha jogos visszakapod pénzed mindenfajta levonás nélkül.
Semmi Paypalos ökörködés, plusz költség nincs, sőt ha új vevő vagy és Mastercard-os a fizetés, 5 dollár kedvezmény jár.
Ha hétvégén, szombaton, vasárnap vásárolsz, szintén 5 dollár.
Kb. havonta van 15 dolláros kupon akció, a Valentin napit most váltottam be egy a második linken található telefonra. Így 144 !!!!!!! dollárért jön a család egyik hölgy tagjának. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
pmikloska #16228 üzenetére
Helló nekem az az új a héten, hogy rájöttem cappa72 berakott screen-képe alapján a LeWa Recovery (Nálam 2.0 és hanzi karakteres) az nem eredeti innováció hanem a TWRP átnevezése vagy módosítása. - - Viszont tud fel installálni cwm-es zip-et - konkrétan a Sanyesz-magyarította 11.29.-i gyári G3 rom felment a segítségével. (Alighanem bárki sikerrel restore-olhatja vele (LeWa recoveryvel vagy twrp-vel) a cwm-es backupjait is - EZ a backup kompatibilitás?
)
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #16237 üzenetére
4 méter magasból?
Kár hogy nem videóztad le, tök véletlenül.
Én MX Playert szedtem le, ha nincsen hangja a videódnak, akkor az MX Playeren belül nyomd meg a telefonon azt a gombot, ami a Beállításokat hozza elő és:Beállítások -> Szoftver Audió
Szoftveres Audió kodek használata a Hardveres helyett.Nekem eddig 3 HD videónál játszotta ezt el, hogy hardveres kodekkel nem volt hang, szoftveressel igen.
Terentius - Budapest XVI. ker zuhog a hó! Nem nevezném ítéletidőnek, hisz tél van még bőven.
-
Bargain
tag
Akkor inkább már ezek valamelyikét javasolnám:
[link]
162 dollár szállítva, HD 1280x720 felbontás, Jelly Been, 512 MB Ram
[link]
159 dollár szállítva, QHD 960x540 felbontás, Jelly Been, 1 GB RamUgyan annyi pénzért én a nagyobb felbontást választanám.
Magyar nyelv alapból mindkettőben benne van, nem kell vele kínlódni.
Gyártó ismertebb, többen veszik, hamarabb lesz rá mod Rom. -
Terentius
őstag
Gyertek pécsre!Süt a nap igazi tavaszi idő van!
U.I.: Képtelen vagyok elképzelni,hogy máshol ítéletidő van most.
-
pallacko
tag
Szia
Én ezt javasolnám: [ Hero H9500(ZP900) MTK6577 Dual Core 1GHz 5.3" IPS Screen 960*540 RAM 1G ROM 4G 8MP GPS 3G SmartPhone ]
Tuti készülék az 5,3'-s mezőnyben -
hevizms
addikt
Ma kb 4 méter magasról leesett a G3-am.Semmi baja nem lett hálistennek.Úgy néz ki birja az ütődést.Szilikon tok van rajt.
Más.
Akartam mutatni egyik barátomnak hogy videót hogy játszik le és beégtem kicsinykét.A Vasember2 sample-ját akartam lejátszani és az igaz hogy a képet szépen lejátssza,de hang az nincs.
Most már izgat a dolog.
Valami tuti lejátszó ötlet?
Mx player+mxplayer kodek kipróbálva,nincs hang.
Moboplayer kipróbálva,nincs hang. -
sasa311
veterán
válasz
scott_free #16233 üzenetére
Hero H2000+ ?
124 x 60 x 8.9mm
-
LámaZ
addikt
Aki meg szeretné mutatni, hogy mit tud a mobilja, küldjön képet, videót ide, egyben segítve a közlekedést!
http://index.hu/belfold/2013/01/17/egyre_tobb_ut_jarhatatlan_a_dunantulon/ -
gps76
őstag
Segítsen már akinek zp100 van,mert feltettem recoveryből egy romot,de bootloopba maradt,viszont gombkombinációval nem lehet recoberyben indítani,csak működő oprendszer alól,úgy indítva. Mi a megoldás,hogy legyen bekapcsoláskor is recoverybe lépés lehetősége?
-
scott_free
senior tag
létezik olyan dual simes készülék, ami nem tepsi méretű, hanem mondjuk kb. 1 cm vékony és 5 cm széles (10-11 cm hosszú), és a kijelzője legalább 800x480-as felbontású?
-
pmikloska
aktív tag
Erre senki sem jelentkezik? Senki sem vállalja a feladatot? Egyáltalán jó ötletnek gondoljátok? Az a baj, hogy amég egyetlen egy válasz sem jön majd a közösségi kérdésekkel kapcsolatban, addig ez nem is igazi közösség. Többször is elhangzott már, hogy itt sok a vita, meg hogy nézzük meg az xy fórumot, ott milyen jól szervezett minden, és milyen összetartó társaság van.
Hahó! Felteszek egy mindenkit érintő kérdést, és egyetlen jelentkező van csak privátban (az első hsz.hez kapcsolódóan), aki tényleg hozzá tud szólni???Emberek, én azt hiszem, ez így nincs jól! Anno ha nem készítettem volna el azt az első hsz.t hirtelen felindulásból, mert már nem bírtam nézni, hogy folyton ugyanazokba a kérdésekbe botlunk, és nem készül el segítő társunk összefoglaló táblázata, akkor még ennyire sem lenne rendezett a topic.
Vegyétek már a fáradságot, és néha a közös dolgokkal is foglalkozzatok! Aki olvassa most ez, nézze meg a linket, nyomjon rá arra a válasz gombra, és írjon egy két szót, esetleg egy teljes mondatot!
Tehát a kérdés még egyszer: Jó ötletnek gondoljátok?
-
OTee
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom a fórumot, de még odébb a vége
van téma bőséggel.
Erről 5,3", 1GB stb... van-e vkinek infója, tapasztalata?
Illetve még 1 nekem érdekes kérdés: A Media Tek MTK6577 Dual Core 1GHz SOC elvileg csak QHD felbontásig jó, az 1280*720 G3 biztosan HD felbontású??????????? Kicsit ellentmondásos nekem.THX: OTee
-
minatomiray
csendes tag
G2H (MT6577, 1GRAM) tapasztalatok ~egy hét használat után:
- telepakoltam sokmindennel, egyszer sem fagyott le, nagyon stabil a telefon
- 2.5-3 napot kibír egy töltéssel, állandő wifi-n van, nincs 3G, kevés beszélgetés, átlagos használat, nincs vrajta játék
- feledeztem ma 3db pixelhibát, teljesen sötétben látható sötét képernyő mellett 3db fehéren világító pixel, 3 különböző helyen (2db alul, 1 középen) de nem zavaró csak véletlenül vettem észre (gondolom a occo kinai a pixelhibás Hitachi kijelzőket építi be...)
- a jobb alsó sarokban az előlapi üveg illesztése picit laza, olyan mintha hiányozna alóla a ragasztó, ezért ha jobban nyomkodom röcög, máshol jó, az összeszerelés hibátlan, erősen hajlitgatva sem röcög maga a telefon
- nokia-s HF200 BT autós kihangosítóval gond nélkül működik, elsőre összepárzottak, jó a hangminőség is
- a képernyőn nem keletkezett egy karc sem egy hét alatt zsebben, tok és védelem nélkül
- a rezgőmotor elég gagyi nem csak rezegteti a készüléket hanem jól hallható zúgó-zizegő hangja is van, ez az egyetlen ami nagy negatívum!
- wifin stabilan lóg, egyszer sem dobta le
- GPS autóban menet közben bekapcsolva (3G és mindenféle hálózat nélkül) pillanatok alatt talál jelet, ~10 másodperc max. -
gps76
őstag
Az tudja valaki,hogy a gmail fiók miért nem szinkronizálódik 3G-n magától?
Be van kapcsolva minden,gapps is felrakva. -
janakbacsi
őstag
-
Terentius
őstag
Mit gondoltok a Newman N2-ről?Ha minden igaz és a Jiayu G4 olyan 300 $ lesz az UMI X2 meg 400 $(Merimobiles szerint) akkor szerintem jobban megéri egy Newman Exynos4 processzorral 300$-ért. Ha jól olvastam akkor nem hivatalosan már jelly bean is van rá.De a kérdés,hogy mennyire megbízható a Newman a többi kínai gyártóhoz képest?
-
kyru74
aktív tag
Akkor ez milyen lehet három sim? [link]
-
hun_gery
aktív tag
válasz
kyru74 #16213 üzenetére
nem az ereje, hanem a formaterve miatt ömlik a nyálam. (ha a nyers erő érdekelne egy telefonban, nem biztos, hogy itt rontanám a levegőt sg531-es grafikus magok között
)
mondjuk szerintem virít akkorát ez az intel motyó, mint a 6577, de szerintem ezt sose tudom meg
kicsit olyan, mint laptopban az asus g53sx
Xabi78: azolcsosag? azok mekkora formák... "kreatívszövegetírunk 0.1pre-alpha"
-
Xabi78
aktív tag
INTEL központi számító és grafikus chip! Szerintetek tud valamit? Szerintünk igen!
A K800 nem árul zsákbamacskát, hanem egy különleges mobil, mely egyik legfontosabb része az INTEL 1,6GHz-en futó CPU-ja, ami ugye grafikus számításokat is végez bőven + 8.0MP hátoldali kamera! Android 2.3 Operációs Rendszerrel!LOL
-
Unsign
tag
Sziasztok!
G3-nàl tapasztalt barki olyat, hogy folyamatosan eldobàlja a wifi kapcsolatot?
-
válasz
hun_gery #16207 üzenetére
Hm... esetleg a régiókód nem lehet gond? (build.prop)
Na mindegy várjuk meg a választ a recovery-re (meg hogy milyen menüpontok vannak).
Én biztos bepróbálkoznék a googleapps zip felrakásával. Rosszabb úgyse' lehet.
Ha meg már mindenképp géz van, akkor az orosz fórumon a full eredeti rom is fent van. -
hun_gery
aktív tag
ezt ígéri a rom:
Features:
On board:
Team Win Recovery Project 2.3.3.0 (Replacement of CWM, and very worthy)
RTH and Superuser 3.1.3
Google Play 3.10.10
Gmail 4.2.1
Google maps 6.14.2
Bookmark sync browser over Googleaccount
Youtube 4.2.16
Titanium Backup 5.8.0 Pro
Root Explorer 2.21.1 ru
DX-Toolbox 2.8.15 ru
TEAM Battery Bar 3.1 Pro
Mobile Unkle Tools 2.7.4 ruhogy a vérbe nincs akkor játékpiac?
-
Amit tegyél meg, hogy - mivel van valami módosított CWM abban a zip fájlban: recovery_e1911_v77_jbaol_g20.img - azt flashtool-lal tedd fel. Egyenlőre csak azt (sasa311 leírása segít).
Ha megvagy, akkor recovery módba indítsd el a telefont.
Mivel ez a recovery valami módosított, ezért kéne tudni, milyen menüpontok vannak. Meg hogy egyáltalán angolul van-e...
Iyesmire gondolok:Vagy így:
-
LámaZ
addikt
válasz
István2000 #16157 üzenetére
A 3. kör az lenne, hogy vegyél fel valamit a Hangrögzítővel - ha nincs ilyen appod, tölts le vmilyen recorder-t a Boltból.
Hadd lássuk, a felvett hangnak milyen minősége van! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone-t használók OFF topikja
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- E-roller topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged