- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Tmallbox 2013.01.18. rendelés.
2013.01.29. átvettem. /11 nap/
Singpostal.
Jó bolt ajánlom. -
Sanyika1
tag
válasz
hevizms #16982 üzenetére
Köszi a képet, sajnos lesre futottam...
Írtam a Lidl ügyfélszolgálatának hogy miért nem kapható az univerzális autós tartó nálunk? Mire jön a válasz, hogy nagyon sajnálják, de a termék csupán a központi, és nyugati régióban került meghirdetésre, ezért sajnos nem tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani. Baráti, nem?Azért az alföldön sem szekérrel járunk már
-
Dominó85
addikt
Jól lemaradtam a dolgokról. Visszaolvastam, de nem találtam fejleményeket az új kamera szoftveres kísérletekről a G3 kapcsán. Valami változás?
OFF: Lediplomáztam, eredmények az aláírásomban. Gratulációkkal ne offoljuk szét a hirdetést. Köszönöm.
-
Sanyika1
tag
Bemásolom ide is a Lenovo A750-es fórumból a tapasztalataimat, hátha itt többen olvassátok és valaki tudna segíteni
Kipróbáltam a hungi -féle magyarított A750_4.0.4_apkhot_0615_smilevvv rom-ot, és a következőket tapasztaltam:
Az adatforgalmi adatok nálam sem működött ahogy többen jelezték, valamint a Play áruházból nem sikerült a Vibert és a Go Weather Ex-et letölteni. „Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval.” Természetesen a wipe data/factory reset + wipe cache pertition + wipe dalvik cachet megcsináltam a romcsere előtt és után is, más oka lehet. Tovább nem is kísérleteztem vele, max egy órát volt fent, sajnos ennyi hiba már nekem sok.
Következő versenyző a gorkovics kolléga #556 hsz-ben szereplő a750_s306_120530_cybermaus_ics_v1 + v1.3 upgrade rom lett. Ez van fent tegnap este óta, de úgy érzem ez sem lesz befutó...
Ugyan az elején kiválasztottam az angol nyelvet, de a csengőhangok kínaiul vannak, a felületén fakók a színek, és mikor a névjegyzékben az sd kártyáról szeretnék korábban lementett névjegyzékfájlt betölteni a telefonra, akkor csak az első hármat hozza, nem engedi kiválasztani a legfrissebbet, nem görgethető. Valamint sem a bekapcs gomb hosszanti nyomására, sem külön alkalmazásként (ez a hungiéba van így) nem csalható elő belőle a cwm recovery, nyomogathatom félnapokig össze-vissza a gombokat
Összegezve úgy látom, hogy meg kell békülnöm az angol nyelvel, és a hónapok óta stabilan működő ICS-LePhone_mod_by_ATs_v4.0(final) rommal.
Van itt még valakinek egyáltalán Lenovo A750-ese a fórumon, vagy már mindenki lecserélte ezt az „öreg igáslovat”?
Abban kérném a segítségeteket, hogy az ICS-LePhone_mod_by_ATs_v4.0(final) romban a ciril betűs tárcsázót hogyan tudnám lecserélni???
Ha ez megoldódna, nem variálnék tovább. -
smkb
őstag
válasz
kisbuba #17186 üzenetére
Szia,
Tetszeni fog a G2S. Nagyon kézreálló merev kis teló szuper kijelzővel, Gyors, nincs lassulás, nincs akadozás, nagyon pöpec. 3G tökéletes (nekem vodás a 2g, azon nincs adatkapcsolati lehetőség, külön 3g sim van, az tmobileos), wifi is remek, akku egész jól bírja.
A GPS az amit nem fogok benne navigációra használni, maradok a Galaxy S Wifi 5.0 GPS-énél, meg a led villanó a kamera mellett vicces. Expozíció meg beállítás cseszegetéssel egész tűrhető vaku nélküli nappali képeket lehet csinálni vele, de még szobában is. Kb a gps és a led villanó a két gyenge pontja. Ettől függetlenül , stabil, bitanggyors, nekem se fagyás, sem akadás nem volt még vele.
-
LámaZ
addikt
A GPS-es témában szeretném kitenni a záró pontot (?).
Arra a következtetésre jutottam, és ezt mondják mások is, akik jobban benne vannak a témában, hogy amennyiben a Mobile Uncle Tools és más GPS-tesztelő appok gyorsan találnak műholdjelet, és ennek ellenére valamely navigációs program nem, akkor az utóbbi a hibás, annál kell keresni a megoldást.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
zjani007 #17182 üzenetére
Érdekes, mert tudomásom szerint egyetlen, erre a platformra épülő készülék sem tudja, ugyanezt az acer-t a különböző webshopokban is dual standby-ként hirdetik, illetve a 6588-as chipsetet promózzák mostanában Kínában úgy, hogy dual active kapcsolatra képes.
De lehet, hogy a MA stábjának van igaza, és az itteni soksok fórumozó téved (mind)
-
kisbuba
tag
válasz
upbuvar #16917 üzenetére
Szia!
Látom neked JiayuG2s-telefonod van (én ma rendeletem ilyet). Mennyire vagy vele megelégedve?
-Volt már fagyás 3G?
-Wifi, GPS rendesen működik?
-Akadozás vagy lassulás észrevehető (csak motorola defy-hez tudom majd viszonyítani)?
-Akkumulátor mit bírhat ilyen használat mellett (1óra wifi, 1óra 3G, 15perc telefonálás, 1óra játék)?
Előre is köszi válaszodat! -
ÁrPi2
senior tag
válasz
sasa311 #17098 üzenetére
Az egyszeri turisták a Locus Free -vel (és az ahhoz playstore-ból letölthető Tweak-jével)
megkeresik azt a néhány mezőt (hegyilegelőt) vagyis map tile -t amit bejárnának és aztán azt
kellő szint-mélységig (5-15 , 7-17 vagy 1-18 "level"-t - amennyit nem szégyel adatforgalamzni)
letöltik offline-ba (Ha sok a szint és széles a mező, az sok giga.) (bele tudja rakni / írni egy (saját vagy megosztható) SQLite adatbázisba.
(akár az online Google Térképet meg az OVImapot is tudja térképforrásként (és yahoo,bing,yandex,esri)
..de a turistautak.hu turistának jió!) -
válasz
Rawulf #17181 üzenetére
Értem, hogy kérdezel, de néha kesehetsz is... jobb oldalon fent, kereső ablak, beírod hogy g3 cwm, és ilyesmit is találsz a találastok között.
Csak akkor tudod téglásítani, ha nagyon igyexel. Ez nagy előnye az mtk-s cuccoknak.
Ha csak a recovery-t jelölöd ki flash-elésre, akkor max boot-loop-ot kapsz, ha megpróbálsz belépni, de a telefon attól még elindul.Szóval bátorság, és hajrá!
-
zjani007
csendes tag
válasz
hun_gery #17180 üzenetére
Nem személyes tapasztalat igaz,
de a cikk szerint tudja.
"
Bár a mobilhálózaton keresztüli adatforgalom sebessége (7,2 Mbps le, 5,76 Mbps fel) hagy némi kivetnivalót maga után,
az Acer ezt az úgynevezett dual active standby funkció támogatásával kompenzálta.
Ez azt jelenti, hogy a legtöbb kétkártyás mobillal ellentétben hívás közben aktív marad a másik kártya, egyszerre mindkettőn lehet beszélni, a vonalakat összekapcsolva egy mini konferenciabeszélgetés is működhet.
"
http://mobilarena.hu/teszt/acer_liquid_gallant_duo_galans_ketkartyas/adatkommunikacio_akkumulator_osszegzes.html -
Rawulf
őstag
Nem szeretném téglásítani a telefont, merre található ez a jó leírás CWM-hez?
-
válasz
Rawulf #17174 üzenetére
Ha nincs rajta playstore, akkor kell CWM és egy googleapps.zip, amit majd CWM-men kersztül teszel fel.
Sasa311 csinált egy jó kis értekezést a CWM felrakásáról fényképekkel, persze ehhet kelleni fog a g3 cwm-je is. -
zjani007
csendes tag
válasz
balazs1011 #17143 üzenetére
Ez tud egy időben két SIM-et aktívan kezelni:
Acer Liquid Gallant Duo -
Rawulf
őstag
De igen. Ez teljesen privát úton jött meg.
Akkor a youtube-os a legjobb megoldás?
root-oláson kívül mire van még szükség a google play store-hoz? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Rawulf #17169 üzenetére
Gratulálok
és Neked nem egy kinai koma küldte különrepülőgéppel?
A byn4ry is rootolja (itt v18) és Mtkdroidtools-szal (ez 2.30) is lehet rootolni, de ez utóbbi egy régibb supersu-t rak fel ami su ugyan de érdemes utóbb playról frissíteni
-
Rawulf
őstag
Megjött Belgiumon keresztül a JiaYu G3 telefonom. Nagyon izgatott vagyok.
Van itt profi rootman? -
balazs1011
aktív tag
válasz
Simon02 #17153 üzenetére
Ha esetlegesen ,többekközt rám gondoltál,akkor újoncként általában elolvasom a forumot az elejétől vagy jobban körüljárom a dolgot és ha végképp nem találom a megoldást akkor felteszem a kérdést.
Olyan embereknek címezve ,akik több és estlegesen okosabb hozzászólást tesznek a fórumon.
KihangsúlyoznámEM VAGYOK PROGRAMOZÓ,de ez nem jelenti azt hogy nem tudom mit jelent az a szó,hogy számítógép.
Nem vagyok kísérletező típus,ha netán tudatlanság hiányában féltéglát csinálok a telefonból.
Általában ezért vannak a fórumok,hogy az emberek megosszák egymás közt a tapasztalataikat,észrevételeiket.
Az általatok leírt gomb kombinációkat ,kódokat már én is kipróbáltam de nincs változás.
Rendszerbeli idegen nyelv(angol) és programozói/számítógépes nyelv hiányában viszont nem mernék turkálni a telefonban. -
hun_gery
aktív tag
válasz
mikrofon #17163 üzenetére
hol: ebay.co.uk
milyet: amire van keret/igény
ez pl. vízálló 21-22k-ért -
mikrofon
veterán
-
motocoder
aktív tag
Rendeltem a barátomnak az Antelifétól egy G3-at /silver/. 21-én rendeltem most kaptam kézhez.
Jól összerakott telefon a G3!Az Umihoz képest a hátlapnál nincs recsegés és jobban összeszerelt telefon.
A festés miatt kophat max a G3 hátlap anyaga viszont alapból kapott mellé egy kék szilikon hátlapot..Az Uminál nem kophat a hátlap,mert anyagába van szinezve.
A kijelző a legszembetünőbb különbsége,hogy a G3-nak világossabb a kijelzője.
Umi nekem természetessebb egy kicsit.
A G3 sulya 154g.
Az Umi X1 118g.
Na még nézegetem egy kicsit -
mikrofon
veterán
Kicsit OFF de hátha tud valaki segíteni. Ha már telefon tabletet lehet Kínából rendelni, akkor esetleg kompakt fényképezőgépet is? Tudok ilyen oldalt? Ezek is olcsóbbak kint?
-
zsoca0707
csendes tag
Hello sziasztok olyan kérdésem lenne hogy rendeltem a minidelaról egy telefont és azt írták emailbe hogy elfogyott. És az lenne a kérdésem hogy mivel már levonták a payalról a pénzt és ha netántán másikat választanék ami drágább akkor hogyan megy ennek a kifizetése. Találkozott vki más ilyen dologgal?
-
szpali
addikt
válasz
szpali #17129 üzenetére
Helyesbítek, mégis működik a mikrofon a moddolt Skype-val.
Ha másnak is lesz hasonló mikrofon probléma, akkor:
Go to Advanced settings / Sound settings and enable Use MODE_IN_CALL option.http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=35897520&postcount=460
-
gya82
csendes tag
Mivel volt itt is téma ezért egy egy kis összefoglaló leírás a felvevőgombos headsetekről.
Kétféle fajhallgató szabvány létezik:
1 . OMTP - > bekötése: L/R/M/G
2 . CTIA - > bekötése L/R/G/M
Személyes tapasztalat: van 2 db SonyEricsson gyári headsetem. Az egyiket egy Xperia Ray-hez másikat egy Xperia Mini Pro készülékhez kaptam (2011-es modell mindkettő). Ezen kívül volt még egy amit egy Nokia 5800-hoz kaptam. (Ez szól legszebben). Ezek mindegyike OMTP csatlakozóval készült ezért az én G3 telefonomban nem működött egyik sem a háromból. Telefonálni nem lehetett velük mert a hívás felépítése pillanatában a headset megszakítja a hívást. A zene csak akkor szól szépen ha a felvevő gombot nyomva tartom.
("Sima mezei" fülessel a zene szépen szól.)
Előző hozzászólásomban már linkeltem, hogy a SonyEricsson váltott és az újabb telefonjaihoz már CTIA szabványú headseteket gyárt ebből adódik, hogy a Sony telefonokhoz kapott headset már jó G3-hoz. Az Iphone headsetek szabványa a kezdetektől CTIA. Ezért bár nem próbáltam, de véleményem szerint szintén jónak kell lennie a G3-hoz.
És akkor itt jön a lényeg: vettem egy ilyen headsetet. kb 4000 Ft-os áron mint a képen is látszik jár hozzá egy adapter. CTIA<->OMTP. A konverter oda-vissza működik. Innentől kezdve mind a 3 régi headsetem a koverter segítségével működőképessé vált az új G3-al. Nem beszélve arról, hogy ez a headset alapból CTIA szabvány szerint készült így az adapter nélkül kiválóan működik a G3-al.
Remélem segítséget nyújt ez a leírás másoknak is aki hasonló gondokat tapasztal. -
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok!
A problémám meglehetősen egyedi... Vásároltam még szeptemberben egy star note 2-es n9770-es dual simes okstelefont. A telefon (lekopogom) azóta is extrém használatnak van kitéve (gps, netezés wifin 3g-n, filmnézés van amikor 8-10óra folyamatosan, játék telefonálás, stb) semmi bajom vele! De sajna haldoklik a gyári headset ami azért probléma mert, igaz normál jag dugós 3.5mm de a dugó egy picit hosszabb mint amiket itthon lehet kapni... ez úgy jön össze, hogy az itthoniakon van az alján egy kis gyűrű, egy perem, az én kínaimon meg a dugó meztelen nincs perem... emiatt kb az enyém olyan 3-4mm-el hosszabb! Help Me!! ha esetleg van valakinek ilyen megegyezünk egy korrekt árban és már jöhet is:-) -
válasz
Létezik, már volt ról aszó: ZTE U960
-
RBJ
addikt
Van valakinek valami bevállt strapatelója?
-
fPApi
őstag
válasz
Vjankovics82 #17128 üzenetére
Korábban, amikor az etotalk MOD ROM használhatatlanná lett nyilvánítva elhangzott, hogy ezeknek a telóknak a rootolása és magyarítása nem probléma. Szerintem kérdezd ezeket a kollégákat, Ők biztosan tudnak segíteni.
-
helltp
aktív tag
válasz
balazs1011 #17145 üzenetére
Tudtommal egyik mt6577 es telefon sem tud ilyet nem csak a G3.
-
balazs1011
aktív tag
Hogyan tudom összekapcsolni a telefont a számítógéppel?
Pl.:úgy mint a samsungot a Kies segítségével,Nokia-PcSuite??? -
helltp
aktív tag
válasz
A MediaTeK mt6589 képes a dual active ra, de még csak most jött ki úgyhogy az ezzel szerelt cuccokra még várni kell.
-
MotorBoy79
tag
válasz
MotorBoy79 #17139 üzenetére
Természetesen a 4.04-nél ez nem áll fönn, ott jól működik mindkét kártyával, akár egyszerre is.
-
helltp
aktív tag
válasz
balazs1011 #17140 üzenetére
Csak dual standby nem dual active, szóval ha az egyik kártyán beszélsz a másik nem elérhethő.
-
balazs1011
aktív tag
A G3-on hogy kezeli a telefon a két kártyát hívás közben?
Ha az egyik kártyán beszélek,a másikra pedig hívás érkezik,a hívó mit hall?
Kicseng neki,vagy pedig a rendszer azt mondja ,hogy pillanatnyilag nem elérhető? -
MotorBoy79
tag
válasz
Sanyesz. #17134 üzenetére
Igen, szivesen kipróbálnám a Te Béta 4.1 rom változatodat, mert nálam az összes itt linkelt 4.1-es romot kipróbáltam és mindegyik úgy reagál a sim kártya behelyezés után bekapcsoláskor, hogy a com.android.phone alkalmazás leállt és emiatt telefonként nem használható.
Másként se nagyon, mivel ezt a hibaüzenetet ha leokézom, 1 másodperc múlva úja feldobja, mivel az android rendszer megpróbálja újra elindítani, de persze ismét elszáll.
Régi (10 éves, még PannonGSM-es) és aránylag új (Telenor) SIM kártyával is próbáltam. -
balazs1011
aktív tag
Hogy tudom megszüntetni a fekvő android emberkét kinyitott hassal,a power+hang le+home gombkombináció kezelése után?
-
hevizms
addikt
válasz
MotorBoy79 #17132 üzenetére
Ezt a romot használom magyaritva.
Ezt a hibát amit irsz meg tulajdonképpen nem is értem.
Mit csinál a teló amikor magyar simet dugunk bele? -
kisbuba
tag
Van valakinek személyes tapasztalata ezen a téren (akkumulátor, gps, wifi, 3G, esetleg melegedés) az alábbi telefonnal (Jiayu G2S Smart Phone MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM)?
Ez megegyezik a JiayuG2-vel csak kapott egy kicsit erősebb hardvare-t és egy kicsit szerintem szebb külsőt.
A Jiayu G2-t volt szerencsém kiprobálni (munkahelyemen) és nagyon tetszet, hogy elég gyorsan reagál mindenre és mindene működik kínai létére.
Várom válaszaitokat! -
GIJoe
addikt
válasz
Vjankovics82 #17128 üzenetére
most azon agyalok hogy a root explorerrel teljes jogot kellene adni a morelocate2 nek, csak az a gond hogy az SDre másoltam az APKt, de az SDn nem lehet ilyet megadni, így a romba kellene felmásolni...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
MotorBoy79 #17131 üzenetére
Az a helyzet, hogy a G3-ra gyári 4.1.2 ROM továbbra is csak ß van. Én kb. egy hete használom a saját fordítású változatot. Haladtam vele, de van még bőven munka.
Alapvetően jól működik, mint telefon. Nekem sosem dobálta a SIM-eket. Pontosan mi is a jelenség?
Sajnos a "stable" verzióról nincs hír. Arra vártam, hátha kijön.
Ki akarod próbálnia a ß verziót?ROM ügyben többek között itt érdemes körülnézni.
-
MotorBoy79
tag
Sanyesz mikor teszed letölthetővé a G3-hoz való 4.1 ROM változatodat?
-
jukar69
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tud e valaki Jiayu G2-re (1G) magyar menüt telepíteni? -
laolaj
aktív tag
Jiayu G3hoz kérdés.
A legtöbb online bolt ad hozzá garanciát is? Mert én nem láttam feltüntetve.
Volt már valaki aki az egyik SIM helyre mobilinternetes kártyát helyezett így a készüléken egyik SIM egy telefon a másikat meg mobilnetre használom így kedvezőbb díjazásban! -
GIJoe
addikt
válasz
szpali #17120 üzenetére
Az XDA fourmon van egy moddolt skype apk, egy próbát megér...
Egyébként ma megérkezett a kiscsajos fehér Jiayu G2 (512)
Azt hittem naivan, hogy pofon egyszerű magyarítani de nem.
A Honor 2esemre feldobtam a morelace2őt az appinstallerrel, és 100% magyar lett, rootoltam a kicsit, de így se megy moralacettel, a magyar... -
szpali
addikt
Sziasztok!
Huawei G500 U8836D-t használok, és azt vettem észre, hogy Skype vagy Viber hanghívás közben nem működik a mikrofon.
Tapasztalt már valaki hasonlót? Megoldás esetleg?
-
Dominó85
addikt
válasz
Vjankovics82 #17117 üzenetére
Miért ne érne ide? Nyugi megjön az hamarosan.
-
Terentius
őstag
a vinus x1 szerintetek milyen?antelifon lattam.512 mega ram es mindenben umi x1 csak olcsobb.
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy one x em amitől lehet megválnék ha esetleg érdekelne valakit.Valaki ismeri a meizu mx2-t azt szeretnék helyette bár eléggé meg vagyok ezzel is elégedve sikerült az sd karival megcserélnem az sd kártyát
és rootoltam is.Ami érdekes sose fagyott még meg amire nem számitottam igy belevágnék egy komolyabba
-
xtevo
őstag
Egy ideje olvasgatom a teszteket, és a következő készüléket néztem ki:
Alcatel OT-992D Igény: dual sim, dual core, legalább 512mb ram, árban kb. 45-50k. Szóba jöhet más teló is? Ezzel mennyire járnék jól/rosszul? -
hevizms
addikt
Érdekesek ezek a különbségek.
Nekem meg pont az igo ami 1 percen belül talál műholdakat és nem is veszti el.
Ma kipróbáltam a google navigációját itt a városban(Siófok).
Ami tetszett: hangvezérlés,tisztán érthetően mondta a manővereket.
Ami nem tetszett:nem találtam tervezési beállitásokat,csak azt hogy az autópályákat kerülje vagy sem.
Az igo-ban pont azt szeretem hogy nagyon testre szabható.
Ezt a google navigációról nem mondhatnám,vagy csak én nem találtam a beállitásokat.Az viszont tény hogy a JB alatt nekem sincs hangja az igo-nak.
Azt mondod javitották? -
fPApi
őstag
válasz
vsgaborr11 #17097 üzenetére
Ha újra megnézed a táblát, akkor látod, hogy eddig két 2-t, és két 3-ast kapott.
-
beers
addikt
Ma megérkezett a 3. THL W3+ telefon!
Tmallboxtól rendeltem ezt is, 15-én fizettem, 19-én adták fel, 25-én vámolták, ma pedig megérkezett hozzám!
Magyar rom már rajta, holnap megy az új gazdájához! -
devast
addikt
Én ma egy nagyon rövid útra sygic-et próbáltam ki, anno blade-en ez volt a kedven navi szoftverem
Hát, G3-al nem nagyon működik, még a mobile uncle tools-os mutatvánnyal sem, sajnos. Lerakom háttérbe, mobileuncle fel, belövöm rajta holdakat, talál vagy 7-8-9 -et, visszahozom sygic-et, és szépen sorba elveszti őket majd a jelet.
Google navigáció nekem úgy tűnt normálisan működik, holnap lesz egy hosszabb utam, akkor majd lecsekkolom mindkettőt alaposabban.
ps: nekem az iránytű is megbolondul néha, az északot délre mutatja... -
LámaZ
addikt
válasz
hevizms #17081 üzenetére
Nem mindegy, bizony, hogy milyen progival navigálunk!
Nálam eddig a waze vált be a legjobban, mert volt 3G-m, de azt most egy hétre kihagyom, és valszeg a NavFree-t fogom nyűni.
A 3-betűs csoda nem müxik. Akár 10 percbe is beletelik, amíg megtalálja a műholdakat. WinCE alatt jó volt, itt nem. Ez privát problémája, mert a Mobile Uncle Tools és minden más gyorsabban fog jelet. Rengeteg hasonló panaszt olvastam a neten, sokan emiatt a 2-es verzióról visszaléptek az 1-esre. Nem beszélve arról, hogy JB-nél el is némult, de ezt állítólag javították. -
horush
addikt
Jiayu G2 (MTK6577 + 1GB RAM):
Most, hogy már 1 hete megvan, gondoltam írok pár sort a telóról. Mixeshopról rendeltem, $142 volt 1GB rammal, ami szerintem korrekt ár. Ráadásul, mivel 500g alatti a csomag, a DHL elhozta $21-ért úgy, hogy péntek éjjel vették át a csomagot, s hétfő hajnalra már Magyarországon volt.
A telefonnal meg vagyok elégedve, minőségre teljesen korrekt, nem recseg - ropog, a kijelző nem színeződik el, ha hozzáérek, a gombok is megfelelőek. A hátulja kellemes, gumis tapintású. Az eddig használt Galaxy 3-nál sokkal jobb. Igaz a hátlap leszedésével meg kell szenvedni, de legalább rajta van rendesen, úgysem fogom túl sokszor szétszedegetni. ICS van rajta, fut is jó gyorsan, stabilan. 1GB ram jó dolog, örülök, hogy nem spóroltam ezen, simán futhat több program is egymás mellett, nem fogy el. Mobiljelet fogja rendesen, 3g is bejön, talán egy kicsit jobban is, mint a Samsunggal. Kétkártyás módot nem próbáltam még. Wifi szintén megfelelő. GPS viszont kicsit nehezen talál magára, szabad ég alatt is percek kellenek, még bekapcsolt net / agps mellett is. A kamera közepes, napos időben össze lehet hozni viszonylag jó képeket, de láttam már jobbat is. Ez a része mondjuk túlzottan nem zavar, jó ha 2 képet csinálok egy hónapban.. A led nem túl erős, de elemlámpának beltérben megfelelő, esetleg nagyon közelre fotózhatunk is segítségével. Az akkumulátor 2050mAh-s a specifikációk szerint, ez kb. reális is lehet, 1 napot simán kibír komolyabb használat mellett is, 40% alá nem is nagyon merítettem még (éjjel felrakom töltőre mindig). Telefonálás közben tisztán hallom a beszélgetőpartnereket, ők is engem, ezen a téren is korrekt. A hangszóró viszont csak közepes, alapból sem túl hangos, s a vége felé torzít is kissé. Fülessel viszont rendben van mind minőségre, mind hangerőre, teljes hangerőn már-már túl hangos is. A kijelző szép, éles képet ad, 4"-ra 480*800 szerintem még pont elég, s mivel IPS, ezért a betekintési szögek is jók. Gondolkoztam nagyobb méreten / felbontáson (max. 720p @ 4,5"), de szerintem 4" elég, kis helyen is elfér, egy kézzel is kényelmesen kezelhető, s a kisebb felbontás miatt szépen futnak a játékok is (nem túl gyenge cucc ugyan az mtk6577, de azért nem egy csúcsgép, 1280*720-as felbontás, sőt, talán már 960*540 is valószínűleg sok lenne neki komolyabb játékok esetén).
Én szinte teljesen megvagyok elégedve a telóval, bátran ajánlom bárkinek, aki viszonylag olcsón akar értelmes, 2 magos telefont, lehetőleg 1GB rammal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Linux kezdőknek
- Zelda Játékok
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Le Mans Ultimate
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest