Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
ctibor
üzenetére
Felraktam kíváncsiságból W3+-ra ezt a ButtonLED alkalmazást. Szépen kezeli az érintőgombok ledjeit, viszont az akkumulátorhasználatot nem lehet megnézni ha fent van a progi a telón, FC és a Beállítások sajnos leállt hibaüzenetet adja. Meg nekem időnként akkor is jelez ha nincs semmi. Most reggel is nézem villog, de a teló repülőgépes módban volt, szóval nehezen jöhetett volna bármi is rá

-
hunaqua
addikt
válasz
ctibor
üzenetére
Nekem ugyan még nem jött meg a W5,de rendeltem hozzá egy ilyen tokot. "Black Pomelo"
http://www.aliexpress.com/item/Black-pomelo-Frosted-Hard-case-for-4-7-THL-W5-mtk6577-SGpost-Freeshipping/711389607.html
SG posta hozta,és az 1 hét alatt ideért.Szerintem jó darab.
Ajánlom! -
viralmind
aktív tag
válasz
ctibor
üzenetére
Mintha a h2000+ / h3000+ szeria is ilyen lenne,legalabbis a telefonon 3 kis lyukacska van elol ,gondolom a proxy/light es egy led,bar valakit mar kerdeztem errol itt a forumon es azt mondta azon sem villog semmi,de akkor mi a 3. kis lyuk? lehet az is led csak nem villog valamiert es talan ezzel azt is eletre lehet kelteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Pánik a memóriapiacon
- Revolut
- Adventi kalendáriumok
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest