- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
upbuvar
tag
Érdekes...
-
válasz
vsgaborr11 #16497 üzenetére
A telefon típusától függ.
Ha találsz rá mod romot, akkor van.
CM eddig tudomásom szerint nincs.
Fura az mtk6577 és a 2.3 kapcsolatának említése. Nem nagyon emlékszem ilyen telefonra, pedig vagy fél évig kutattam, mire vettem egy mtk6577-es telefont. -
vsgaborr11
tag
Ha veszek egy MTK6577-es 2.3.7-es telefont, akkor azt tudom upgradelni 4.0-ra? Vagy cyanogen modra, vagy valamire?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Xabi78 #16398 üzenetére
Az EtoTalk jo bolt?
Mert a Lenovo P770 ott is egesz jo arban van: US$ 239.99.
-
oris
aktív tag
Töltő: ezt javasolta az orosz fórumon lekha és tényleg működik is.
Mivel pont egy napja van fenn a +100500 V2.2 és épp befejeztem a közel 150 program visszaállítását, most ptóbálgatom egy kicsit, de a következő az általad javasolt revo rom lesz, már le is töltöttem.
Az akksikijelzéssel nem volt különösebb gondom az eddigi romoknál, most új akkut tettem bele, meg az új rom is rajta van és amellet, hogy tényleg nőtt az akkuidő, tapasztaslom én is a ki-be kapcsolás után megemelkedett akkuszint kijelzést.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #16451 üzenetére
Frissítettem a GTA Vice City beállításait, aki a Jiayu G3-on szeretne vele játszani, az a cikkemben lévő videóról lelesheti a pontos "options" részt.
A Jiayu G4 pedig tavasz végén, de inkább nyár elején lesz csak kapható ténylegesen. Szerintem amíg nincsen róla "kiveséző" teszt és jó pár elégedett vevő, felesleges linkelgetni a kamu árakat, ahol még a specifikáció sem tiszta néha.
-
válasz
Ghostdog77 #16483 üzenetére
Köszi, gondolom [PORT][ModRom] DRX B92M Beta 2 ICS 4.04 Basada en DRX 1.7 erre gondoltál?
-
buca84
őstag
A G4 procija és gpu-ja erősebb lesz, vagy erősebbnek mondható mint a huawei honor 2 -é?
-
Dominó85
addikt
A G4 Basic és Flagship kiadása is kérhető lesz 1800-as vagy 3000-es aksival is. Ergó vehetsz Basic kiadást is 3000-es aksival. Az 1,8mm vastagságbeli eltérés az aksik miatt van.
Bár én egy jó árazás esetén tuti a Flagship edition-t fogom megvenni. Természetesen, ha lesz rá keret.
-
pojakcs
senior tag
Csináltam most unalmamban egy biztonsági mentést cwm-mel, várva az új romot. Hajrá Sanyesz!
Keresgélem az sd-n, meg a belső memóriában de ,egyszerűen nem találom hogy hová tette!Lementeném a gépre is, biztos ami biztos alapon.
-
sziasztok,
zopo zp300+ tulajokat keresek, létezik hozzá magyar nyelvű rom, vagy meg kell várni a zopo jelly bean frissítését? -
-
MAC72
tag
válasz
Rich49 #16467 üzenetére
Szia!
Én innen vettem egy ilyen telefont a lányomnak.
Negatív tapasztalatot nem tudok mondani, főleg az árát tekintve.
Nagyon szép a kijelző. Kontrasztos, élénk színek, jó betekintési szög.
A telefon nagyon gyors, öröm vele netezni. Játékok szépen mennek. (persze komolyabb FPS-t nem próbáltam)
Anyaghasználat szerintem nem kifogásolható. A hátlap sem nyöszörög. (ellentétben az UMI X1 hátlapjával, ami egy vicc)Lehet rootolni, és van rá CWM is. Most sajnos nincs időm többet írni róla, de ha még érdekelnek részletek akkor kérdezz bátran!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
pmikloska #16466 üzenetére
Nem tudok ilyet kényelmesen megnézni (ha pedig senki sem ugrik hogy így kell hé, akkor talán nem is lehet)
Itt van egy xda Guide: [GUIDE] Unpacking - Repacking Boot.img's and Recovery.img's
Ez a másik leírás : system.img-be és data.img-be bele tudsz nézni egy unyaffs.exe programmal...
"There are different images packed in different ways, system.img and data.img is yaffs2 image and boot.img recovery.img packed with mkbootimg tool from android source"
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
hun_gery #16465 üzenetére
Na igen ez most nem is volt eszemben
- Én is a zászlóshajót pályázom majd
Amikor először láttam a spec. táblát akkor pedig feltünt az a 32 de valahogy a sd kártyabővíthetőséghez kapcsoltam hirtelen. (A Basic-be is rakhatnának 2 Ah fölöttit, de pl. ugye ki látta előre a G2 alverzióit is?) -
Rich49
tag
-
hun_gery
aktív tag
azért a flagship/advenced verziónál ne felejtsük el a +1GB ram/ +28GB rom kombót sem alig plusz 30-40 usd-ért. (+2mm vastagság mellett)
kevéssé fogom érteni, ha valaki standard edition-t vesz -
gps76
őstag
Kipróbáltam már az összes létező romot,(csoda hogy bírja a flash chip),sokféle recovery,de egyik se indul gombkombinációra.
A legjobb rom most szerintem ez az SGS3-ról portolt,szinte ugyanolyan mintha a samut használnám(jó,nem teljesen de nagyon szuper),ráadásul nem égeti ki a szemem az amoled olvasáskor. Az akkuideje eddig a legjobb,tegnap szinte egész nap nyomkodtam éjfélkor se sikerült lemeríteni.
[link] -
oris
aktív tag
Tegnap pont ezen gondolkoztam, miközben legalább 3-4 romot tettem fel a Zopo ZP100-ra. Eddig azt hittem, hogy ez egyedi hiba nálam.
Tehát a kérdés részemről is áll: mi a cwm recoverybe való belépés módszere Zopo ZP100-nál? (működő rendszer alól megy, a bekapcsoláskor szeretném ezt megoldani)
-
gps76
őstag
Azért zsiványak,mert 230-280-ért azt írják rendelhető,343-ért meg elvileg "vehető".
Bírom a gyártót,6589 proci,nagyobb kijelző( több led)és 1800-as akkut tesznek bele,ahelyett hogy megkapta volna a G3 2500-ösét és esetleg egy második napnak is nyugodtan nekiinduljon az ember egy töltéssel. -
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #16458 üzenetére
Kimaradt, hogy csalóka a játék sebessége, ugyanis nem azonos framerate-tel (egyik változó, másik fix 30fps) mentek. LOW-ra állítva még jobban megy a játék, de az nekem már nem tetszett, úgy nagyon pixeles volt az egész. Na meg lehet még a Távolsággal is játszadozni. Ami az előző HSZ-emet alátámasztja, nagyon sok, G3-nál erősebb telón még jobban akadozik, vagy egyáltalán el sem indul (lásd Samu S3, vagy megy vagy nem).
-
Dominó85
addikt
Nem lenne semmilyen gond a játszhatósággal, ha a drága rockstar games nem baxta volna el az optimalizálást. Vicc, hogy ha kikapcsolom a dinamikus fény effekteket szaggat mint atom, míg ha bekapcsolom máris smoothabb a játék. A részletességnél dettó ez van (100% ok, kevesebb f0s). Az 1GB ram pedig jelenleg nem ajánlott, hanem szinte kötelező kritérium.
-
albgab
aktív tag
Hali!
Lenovo A60. Csináltam egy factory resetet.
Felraktam a Go Launchert + contact.
A nem fogadott hívás nem tűnik el sehogy sem az állapotsorról. Mitől lehet ez?
Amikor bejön egy hívás azt a képernyőt meglehet változtatni? Amit eddig próbáltam az nem ment.
Ha igen ti mit ajánlotok?Köszi
-
LámaZ
addikt
Már árulják a Jiayu G4-et
http://www.dhgate.com/jiayu-g4-4-7-inch-hd-ips-screen-mtk6589-quad/p-ff8080813c4315bc013c47736a163763.html#prod-body-related -
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #16449 üzenetére
GTA Vice City (szerintem) optimális beállítások Jiayu G3 telefon esetén:
brightness - 40%
draw distance - 40%
screen resolution - 100%
visual effects - MEDIUM
dynamic shadows - ON
subtitles - ON
frame limiter - OFF (fontos!)Tesztvideó:
http://youtu.be/mxsmAfZ2ZEkBocsi, kicsit kicsúsztam a telóval a videó végén a fotógépem látószögéből és majdnem elröhögtem magam. Szerintem marha nagy feeling droidon ez a játék.
Természetesen tovább finomíthatóak a beállítások. Nagyon durva belassulásokat (bármelyik beállításnál) a zöld bokorrengetegek okoznak, azokat kerülni kell a játékban. Én azért mentem arra, mert a PC-s verzióban oda elrejtettek egy Beach Buggy-t aminek itt nyoma sem volt...
-
Vvarpi
tag
A segítségeteket szeretném kérni.
JIAYU G2 és G3 Jelly Bean frissítés után nem hajlandó elfogadni bizonyos régebbi simkártyákat, amikkel eddig Ics alatt rendesen üzemelt ("a com.android.phone működése leállt" üzenetet adja).
Pl fila fórumtárs T-s kártyájával nem megy de az új T-mobil vario tipsúval igen.
Ha van valami ötletetek a kártyacserén kívül ne tartsátok magatokban.
Előre is köszi mindenkinek. -
Dominó85
addikt
válasz
FalconKnight #16448 üzenetére
További tesztre variálom a beállításokat és írok pár perc múlva.
Beállítások sorban:
brightness - fényerősség
draw distance - távolság láthatósága
screen resolution - teljes képernyőn fut a játék, de a részletesség ettől függ
visual effects - vizuális effektek
dynamic shadows - dinamikus árnyékok
subtitles - feliratok
frame limiter - fps limitáló -
Dominó85
addikt
Többeket érdekelt, hogy a GTA Vice City hogyan fut a G3-on. Nos az észrevételeim, amit a legelején leszögeznék. A játék max grafikán és high beállításokon, mindent ON-ra téve sokkal dinamikusabban (de nem folyamatos mozgással) fut, mint alacsony felbontásban és részletesség mellett. Ergó a játék optimalizáltsága egy nagy rakat kaka. Vicces, hogy alacsony részletesség mellett olyan, mint egy slideshow, míg mindent felnyomva már éppen élvezhető. Íme 2 kép a játékból teljes részletesség, dinamikus fények és miegymás mellett:
Nagyobb képért kattintsatok a kicsire!Egyéb észrevételek: A játék nem fagyott egyszer sem, a kocsikat egész jól lehet vezetni, de óvatosan a gázpedállal. A játék 1.03-as verziója lett feltéve!
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Sanyesz. #16427 üzenetére
Hmm..az "eredeti" az itt most az ftp-n recovery-snek nevezett, vagy a flashtool-os?
Én majd ha leszedtem megnézem megcsinálja-e a lewa recovery-je (twrp recovery-vel meg kitudja azután
Mennyiért mennek el a g3-aid ha nem vagyok indiszkrét? Persze én csak később vennék egyet megbízható forrásból..(Ha most sürgőssé válna, érdekelne)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
miklosandras #16433 üzenetére
Igazán kiváncsi vagyok!
Javított kamera-fókuszmotor-vezérlés (driver) vagy valami amivel javulnak a fényképei, van-e vajon benne?
és az USB megosztás az esetleg otg funkciót jelentene?? És ez a rom egy gyors-béta lenne szóval tényleg közel holnap már megjelenik a végleges is ??
-
LámaZ
addikt
Ez nem robotok üzenőfala, itt emberek vannak.
Egyébként, tessék tudomásul venni, hogy a kreatív emberek már csak ilyenek, akkor is, ha ez a fűnyíróval operálóknak nem tetszik.
Mert ha nem lennének ilyen (ízlésben, nyelvhasználatban, gondolkodásban stb.) a "normálisnak" tartott átlagtól eltérő kreatív emberek, a kókuszdiókat nyomogatnátok ma is, nem az okostelóitokat. -
Sanyesz.
őstag
válasz
miklosandras #16433 üzenetére
Még ne köszönd, mert úgy nézem, el leszek vele egy darabig
. Úgy értem, hogy ma nem nagyon lesz belőle finomított ROM. De ha összeállt a kép, felrakom dropbox-ra és jelentkezem.
-
miklosandras
csendes tag
válasz
Sanyesz. #16427 üzenetére
@Sanyesz: Előre is köszönjük a magyarított rom-ot.
@pojakcs: amennyit eddig használtam, az csupa pozitív. Végre ebben már működnek a notification ledek, GPS, 3G megy, USB megosztás is megy. Telefon funkciói is mennek.
Szerintem bővebb tapasztalat pár nap után lehet, majd megírom.
-
encore22111
csendes tag
Sziasztok!
Lenovo A800-ról van valakinek tapasztalata? A kereső nem dobott ki semmit, de hátha valakinek már van ilyen.... -
pojakcs
senior tag
válasz
miklosandras #16421 üzenetére
Tapasztalatok a használatban? Minden funkció működik? Feltenném, ha tényleg alkalmas a mindennapi használatra, csak nem akarom ledarálni a belakott rendszeremet, ha esetleg bugos még valami.
Megvárom a Sanyesz féle verziót.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
miklosandras #16421 üzenetére
Leszedtem én is az eredeti ZIP fájlt. Magyarítás után csont nélkül felment az 5.5.0.4-es CWM-mel.
Az új/módosult apk-t magyarítását hamarosan megcsinálom (AutoClear, Camera, Superuser, ToDo, Voice Search, Video Player, Google stb.).
Most, hogy van nálam két szűz, eladásra szánt G3 azokon simán ki tudom próbálni, nem kell félteni az adatokat. -
darkhu
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmába kerültem, szeretném, ha segítenétek ebben.
Két telefonról lenne szó:
GooApple v5+
Goophone y5
Még nem jutottam döntésre, talán Ti meggyőzhettek.
Előre is köszi! -
smkb
őstag
Nekem is sikerült végül. Amúgy nagyon jó teló így már. Olyannak is tetszett aki elég finnyás a telefonok minőségére, és nagyon szereti az iPhone 3GS-t alakra, kinézetre, ezért is nem cserélte még újabbra. Na neki pont az tetszett meg benne, hogy van némi hasonlóság (a matt króm keret) ebben is, csak már modernebb dizájn. A weboldalak valami bitanggyorsan jönnek be (múgy is nagyon gyors, a homescreen is nagyon folyékony), a gpu azért nem a top. Oké hogy megy rajta simán az NFS, csak épp sokkal lebutítottabban (a géphez igazítja magától), mint pl az Onda tabon. A Real Racing 2 pl már elég rendesen megfogja menüben is, míg a Galaxy S Wifi 5.0-ámon lazán fut. Azért számít az, hogy az SGX540-ben dupla annyi számoló meg árnyaló van, hiába lett az SGX531 Ultraban 128 bites a sávszél.
Mondjuk 44.000 hufért házhozszállítva elég jó vétel. A kijelzője is nagyon szép.
-
miklosandras
csendes tag
Noh
Sikerült kiderítenem mi is volt a gond a recovery-s verzióval. Az update scriptből eltávolítottam 1 sort, és sikeresen fel is ment a G3 -ra
A magyar verziót (android_v4.1.2_H958_eng.scm.1358345878.zip) is megtudtam így csinálni, most már az van fent(a telefonomon és a szerveren is) (egy régebbi itteni repo -ból csináltam, talán karácsonyi), szóval ha valaki a frissebb repo -ból majd csinálna magyarítottabb romot szívesen vesszük.
Az alap amit lehetne majd esetleg jobban magyarítani: [link]
-
Swami
senior tag
Antelife-os tapasztalat van valakinek? Korrektek? DHL-lel rendelem, akkor pár nap - legalábbis azt irják...
-
fa4hu
őstag
válasz
miklosandras #16402 üzenetére
A német fórum szerint holnap jön ki a 4.1.2 stable. Hiszem, ha látom!
-
janakbacsi
őstag
lenovo a660 van valakinek? most szeretnék egyet rendelni. jó lenne tudni mik a tapasztalatok.
-
hunaqua
addikt
-
Swami
senior tag
Jött már cuccom Hong Kongból, az USA-ból, meg egyéb helyekről, kutya nem kérte, hogy fizessek utánuk bármit is. Jól is néznénk ki. Ez kérem egy normális ország, itt hagyják békében élni az alattvalót, nem sanyargatják az istenadta népet, mint egyes helyeken (nem is hagyná(n)k egyébként).
Köszi a válaszokat! -
pmikloska
aktív tag
Ha van két CWM recovery .img fájlom is, hogy lehet azt még a PC-n megnézni, hogy melyik az újabb, ha mindkét fájl neve recovery.img? Egyszerű kérdés, de annál hasznosabb.
-
hunaqua
addikt
válasz
Ghostdog77 #16408 üzenetére
...az enyém még indulásra vár (Hong Kong)
-
hunaqua
addikt
Mester Urak!
Megnézné valaki,hogy ezt már kezelné a JBART fordítás céljából.
ThL W5
http://narod.ru/disk/65499921001.c408387502dc69fd08c2d02073dccc3d/THL_W5.1.zip.html
Az oroszok erre a telefonra a CWM 5.5.0.4-et használják.
-
zarew
senior tag
válasz
hunaqua #16392 üzenetére
Szia!
Hát nem sokra. Otthon valahogy rootoltam. De a munkahelyi laptopom nem akarja felismerni,pedig itt lenne időm rá egy kicsit. Nagyon zavar, hogy van 804 mega internal storage , és 1.96 GB phone storage. Azt hiszem ezt nevezi a telefon sd kártyának. Ezeket kéne egybe rakni. Az igazi kártyára még nem bírtam telepíteni. Van egy csomó Titánium metésem,de valamiért nem találja őket a kártyán. A Magyarításba sem vágtam még bele.Működő képlopót sem találtam még ami van az csíkoz. Remélem mielőbb megjön mindenkinek, és lesz leírás bőven. Különben nagyon jó kis teló. -
miklosandras
csendes tag
Épp akartam írni, hogy van official jelly bean béta1
Egyenlőre nagyon jól néz ki, szép, gyors és működik benne a notification ledek
. Magyar nyelv nincs benne.
innen: [link] leszedhetitek gyorsabban
Nekem a recovery -s verzió nem ment fel, hasonló hibaüzenettel mint ami hevizmsnak volt [link]
Magyarítottam is, de az is ugyanúgy szált el. Ha valakinek működik az update.zip -es recovery, az kipróbálhatja a magyarítást is. (android_v4.1.2_H958_eng.scm.1358345878.zip)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-roller topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kempingezés és sátrazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Stellar Blade
- Xbox tulajok OFF topicja
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged