- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG OLED48CX TV mint monitor
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz
zarew #100053 üzenetére
De, dual sim, dual stand by.
Itt van a kezemben, náluk vettem, benne egy voda és telenor kártya, átirányítás ha nem ellrhető opció bekaopcsolva mindkét kártyára a másik számra.Fotót nem tudom, nem teszteltem, nekem marginális kérdés, de süt a nap odakint, mindjárt lövök egy fenyőfásat én is.
Szerk: annyira nem süt, de itt vannak a képek:
https://app.box.com/s/viushmfyrv1elyg8hlp7tri4x75dix56
Gps gyorsan talált jelet, stabilan tartotta (nem teszt, csak egy Budapest - Debrecen távon néha - néha rápillantottam).
Épületben (téglafal, fa födém, cserép tető) csinált olyat, hogy a Google térképen szépen körbejárt a pozíciót jelző kék pötty kb 100m körben. Itt lehet, hogy nem volt gps vétel, csak 3g és wifi alapján pozícionált, nem néztem.
-
válasz
zarew #100055 üzenetére
Nem eladó
,ez marad, ha nagyobb kell a P90-re kell várnod, viszont az Inteles.
Az írásom nem tudom kikerül-e, mert a Mobilarena.hu-nál is épp most jár teszten a készülék.
@bodrik11: Ejha, ez nagyon jó kis írás , már ránézésre is
Könyvjelzőzöm az oldalt, Érdekes, hogy a kamerára szinte szó szerint ugyanazt írták , hogy nem top quality, de jó
És én is pont lőttem egy fenyős fotót.
-
Hungobungo bejegyzése.
De azért csak óvatosan!
A háttere pedig az xda-n szépen érthetően lerva -
wwenigma
Jómunkásember
Elvileg ja, de járd el a fenti táncot a biztonság kedvéért. Utolsó lépésben amikor végignyomogattad a gombokat menj vissza az YGPS "radarképernyőjére" és várd meg amig bezöldülnek a piros pöttyök.
lor: mind1 mit irnak, Laza... kollega 2 simmel hasznalja mert mar aktivalva van. A proci szvsz nem kicsi a mindennapi dolgokhoz es nagyobb az akku mint a redmi1s-nél. De mivel az akkut kiemelted ezert tovabbra is a ThL4400-at mondanam inkabb.
-
wwenigma
Jómunkásember
Csináld meg a GPS esőtáncot, akkor - ha más baja nincs - helyre kéne rázódnia legalább a holdak számának.
-
-
andatti
senior tag
A mobilshop-ban ingyen csinálta a gyerek, (mivel a manus ott vette a sim-et 2000 Ft-ért...) a vodafon boltban meg én kérdeztem rá, hogy mi a helyzet ilyen esetben... amin én nem csodálkozom, ugyanis ők nagyon sokat el szoktak kérni egy egyszerű dologért is... (náluk csak akkor van ingyen a normálból mikróra alakítás, ha ott veszed a mikro sim-es telefonodat...)
-
ctibor
senior tag
1. Privátba megpróbálom majd elküldeni neked egy már magyarított rom linkjét - én is azt használom. Azt csak fel kell tenni, rootolt telefonra ez nem lehet gond.
2. A ButtonLED progit használom villogtatásra. Minden eseményénél (hívás, SMS, email, viber, skype, stb.) jelez, 100 %-os biztonsággal! Minden 4 mp-ben 1 mp-re felvillantja a piros ledet. XDA-n keress rá, és a topic-jában olvasd el a használati utasítást is hozzá.
3. Néha nekem sem hozza ki a neveket keresésre a címtár, de sokat javult a helyzet, miután átállítottam a menüben és most a magyar szabályok szerint a vezetéknevet teszi előre, keresésnél és megjelenítésnél is.
És tényleg jó a telefon. Én elég igényes vagyok, 2001 óta használok ún. okostelefonokat (nem tévedés, még a régi windows mobilokkal kezdtem), és ezzel meg vagyok elégedve.
-
hunaqua
addikt
-
Ha jól láttam, 3 féle root módszer létezik:
1, Bin4ry féle megoldás (itt a fórumon már linkelték), a legyeszerűbb.
2, CWM felrakása után recovery-ből root.zip telepítése. Flashtool és CWM kell hozzá. Sasa311 leírása.
3, MTKDroidTools segítségével (ez a legbonyolultabb)
-
Ezekiell
veterán
zarew: Igen, ha a 44. napon indítod, akkor az pont jó.
Azért ezzel érdemes vigyázni, nem ész nélkül nyomogatni mindenre, mert ha kiderül, hogy jogtalan volt a dispute/claim (azaz pl csak át akarod verni az eladót, stb), akkor annak azért következményei vannak.
De ha nem jön meg a csomag 40+ nap után, akkor dispute mindenképpen - te nem tudhatod, hogy a posta keverte-e el, vagy fel se adták.
ityam: akkor érdemes gépre felmásolni a kontaktokat, és onnan importálni őket a google fiókodba/telóra. Ilyet tud pl a Mobile Master progi, de talán a Smasungnak is van rá valami saját programja.
-
sasa311
veterán
Ezt tegnap előtt rendeltem a DHL-es akcióval.
De rendeltem egy másik csomagot is ezzel együtt (abba 2 olcsó telefon lenne a családnak), azt nem küldte vissza.
Illetve nekem is megjelent a posta.hu -n a korábbi, sima Chinese mail rendelés trackingje "célországba elküldve" felirattal.Most nincs chaten, írtam neki egy mailt, hogy ezt most mégis miért küldte vissza (tegnap este még azt mondta, hogy ma reggel feladja a csomagot, nincs semmi gond).
-
feca81
aktív tag
kicsit ijesztő. de legyen egy + is a - mellett. Valaki linkelte ezt az oldalt,h fake a "tudjukki". nos ez az oldal kapott 2 update-et:
http://www.ripoffreport.com/hootablet-com/audio-electronic-retail-stores/internet-internet-dfce0.htmpersze még ez sem bizonyít semmit,csak azt, hogy nem a konkurencia indított ellenük hadjáratot
-
robit1973
aktív tag
Az jó! Az első szám állítja a felvillanás hosszát, a második a két felvillanás közti szünet hosszát. Első beállítás a nem fogadott hívások, második az sms, harmadik az alacsony akkufeszültség, az utolsó pedig az egyéb értesítések. Jobb szélen lévő gombra kattintva pedig lehet tesztelni a beállítást.
-
ouzohuto
senior tag
De ezek is ilyen feltérképezetlen területek, nem tudja senki pontoson hol és hogyan hatnak ezek a hullámok csak össze vissza tippelgetnek
Persze addig mindenki leszarta ameddig valaki el nem kezdett róla dumálni
Feltenném a nagy kérdést, hogy az elmúlt 10 év mobiltelefon SAR adatait tudja valaki?
nemhinném
-
sajtjani
tag
WOW
ezt észre sem vettem.
A gyorsasághoz csak annyi hogy van egy régi nokia töltőm vékony mini csatival, de amikor rá dugom előjön egy sokszor olvasott hiba: önálló életre kel a kijelző, megnyit négy-öt alkalmazást, készít hat-hét fényképet, kicsit játszik egy kis Rio-t, na most mindezt kb 10 másodperc alattkönnyesre vigyorgom magam. A gyári eszcájggal természetesen normálisan múkszik.
-
bszaki
csendes tag
Új vagyok még ebben a "telefont rendeljünk kínából" témában, kicsit félek ennyi pénzért rendelni. Elég bizonytalannak tűnik, de itthon nem találok hasonló tulajdonságú dual sim-es telefont. Habár az itt olvasott tapasztalatok alapján nem tűnik reménytelennek, mégis szerintetek melyik a leginkább megbízható oldal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Hobby elektronika
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Építő/felújító topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Jövedelem
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Xiaomi 13 Pro
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged