Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- bb0t: Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hcl: Mér' nem mér?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007
üzenetére
én letöltöttem hozzá az AnySoftKey-t, hogy legyen magyar billentyűzetem, abban van olyan funkció, ami állítja a rezgés intenzitását.
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007
üzenetére
Szerintem az
ilyen -
Dominó85
addikt
válasz
zebulon007
üzenetére
Merítsd le addig a telefont, amíg el kezd pampogni (15-20%), és utána töltsd fel teljesen (99%-nál tipikusan megáll egy ideig, úgy 15-20 perc után kiírja, hogy 100%, majd pedig hogy Charged/Feltöltve). Nem érdemes rá-rátölteni! Éjszaka érdemes Airplane Mode / Repülőgép üzemmódba tenni, azzal szinte semmit sem merül. Na meg senki se hívogasson amíg, alszok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sasa311
veterán
válasz
zebulon007
üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=3UZ0L4Cy1pk
Az telefonfüggő, hogy hanyadik az ikon de az (A) betűs ikont keresd, az a nyelvi beállítások és a nyelvválasztás a felső.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite: Dangerous
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- MacSzerez.com / iPhone 13 Mini / 128GB / Midnight / Kártyafüggetlen /Új akkumulátor! / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 128GB / Fehér szín / Gyári új Akkumulátor! / Garancia!
- iPhone 14 pro 128GB purple karcmentes független
- Samsung A06 mobiltelefon
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)