- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-03 07:15 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
-
cappa72
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
Szerintem az antutu ad szar felbontást
Pandawillen szokták sokszor feltenni a kérdést az emberek, hogy a telefon speciben van-e jó felbontás megadva vagy a telefon screenshotján amiben az antutus felbontás látszik és minden alkalommal azt állítja a support, hogy a speciben leírt a jó nem az antutué.Vagy számold meg a pixeleket

-
dhgm
tag
-
gps76
őstag
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
Rosszul csinálod. Még egyszer:
Scatter betölt
kívánt img file-ok kiválasztása
megnyomod a "download" gombot
felugrik valami bla-bla szöveg, azt leokézod
MOST DUGOD FEL usb-re a kikapcsolt telefont. Kb 8-10 mp-ed van a csatlakoztatásra, nem kell kapkodniTovábbi dolgod nincs, végig kell mennie magától ha minden oké.
szerk:
Öööö win8-al még nem próbáltam
Emulálj egy XP-t rajta és próbáld ki azon (nekem pl. droidtools 64 bit win7-el nem működik, ugyan azon gépen emulált 32 bites XP-n tökéletes) -
sasa311
veterán
-
beers
addikt
-
andyTM
őstag
-
Rawulf
őstag
-
nash13
aktív tag
-
hevizms
addikt
-
cekkk
veterán
-
hajduzoli
csendes tag
-
Peaceliker
addikt
-
instantwater
addikt
-
cappa72
nagyúr
-
fateless
veterán
Csakhogy nem vállalnak rá semmiféle garanciát, csak megrendelik helyetted. De ha pl fennakad a vámon, akkor neked kell kifizetni az ÁFA-t.
sasa311 #19932
Nekem még nem fagyott sem a Neo, sem a Zopo, pedig nem kapcsolom ki őket. A ZTE v970-re emlékszem, hogy egyszer lefagyott másfél hónap alatt. -
Simon02
tag
-
beers
addikt
-
LámaZ
addikt
-
Bargain
tag
-
Bargain
tag
-
Roda
csendes tag
-
Bargain
tag
Jó szívvel és tapasztalattal ajánlom figyelmedbe még ezt a készüléket is:
[link]
Sógoromnak ilyen van 1 Gb Ram-mal.Itt van hozzá közösség és módosított Rom, ami rootolja a készüléket, CWM recovery rak rá, illetve a belső memóriát 2,5 Gb-ra állítja, a GPS-t jelet javítja:
A hétvégén toltuk fel rá ezt a módosított Rom-ot 5 perc alatt és penge lett a gép.
Android 4.1.1 magyar.
Valami kérdésed van, privátba szívesen segítek.
Mondjuk neki ilyen szürke van:
[link] -
cappa72
nagyúr
Szerintem olyat vegyél, amihez van támogatás, és módosított rom.
Hacsak nem te akarsz vele sokat foglalkozni.De az eredeti kérdésre, ha csak 2 opcióm lenne akkor azt választanám, amelyikhez előbb találok módosított rom-ot (a LeWa OS-en kívül)
Haipai n7100
Azért 5.5"-on az 1280*720 felbontás az elég erő ennek a gpu-nak.
Ráadásul az xda-n olvasom, hogy nem igaz a 8GB RAM...Mpai:
... passz... -
Roda
csendes tag
-
smkb
őstag
-
hunaqua
addikt
-
smilecat
aktív tag
Szia!
És ez megoldja a vibernek azt a problémáját hogy nem lehet normálisan hallani a telefonálót?
Mert van 3 telefon(Star N9000, Bluebo i9300, zopo zp100) és mindháromnál ezek a problémák vannak.
Vagy nagyon halk, vagy csúszik több másodpercet vagy iszonyat torz és halk a telefonáló hangja.Eddig nem találtam rá megoldást
üdv
-s- -
istnag
addikt
-
Unsign
tag
-
Unsign
tag
-
hun_gery
aktív tag
-
Vjankovics82
senior tag
-
maroni
aktív tag
-
Siffredi
senior tag
-
Dominó85
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
-
cappa72
nagyúr
-
Vjankovics82
senior tag
-
Vjankovics82
senior tag
-
sasa311
veterán
-
sasa311
veterán
Ez a H2000+ / H3000+ / I5 / Goophone teló. Világ szopása rootolás szempontjából, mert rabszódikusan viselkedik. Tegnap csináltam meg egyet magyarra, illetve nekem is ilyenem van.
Az enyémet pl. a Bin4ry rootoló el sem kezdi megcsinálni, beletörik.
Ami tegnap járt nálam azt "elvileg" rootolta, gyakorlatilag a /system mappa írásvédett maradt...
Mondjuk mákom volt, mert volt kész magyar ROM-om hozzá és csak feltettem, így nem kellett a ROOTolás.Szóval készülj fel rá, hogy ezzel szopni fogsz

-
sasa311
veterán
-
helltp
aktív tag
-
cappa72
nagyúr
Először egy battery calibration-t próbálnék meg.
Root kell hozzá. -
Vjankovics82
senior tag
-
Bagira01
veterán
-
GIJoe
addikt
-
helltp
aktív tag
-
sasa311
veterán
-
ctibor
senior tag
Tényleg senki nem tudja, van e valami univerzális JB rendszer amit felrakhatnék e a telómra?
Attól tartok, senki sem fogja tudni, ugyanis ilyen nincs!
Nem vagyok szakember, de annyit azért már tudok, hogy az Android rendszer éppen ebben különbözik alapvetően pl. a Windows-tól. Utóbbit megveszed egy DVD-n a boltban, és bizonyos hardver feltétetlek megléte esetén BÁRMELYIK gépre felrakhatod. Android firmware azonban annyi féle van, ahány fajta gép: csak arra a hardverre jó az op. rendszer, amire kifejlesztették... Elég baj -- de így van.
-
sasa311
veterán
-
Jim74
nagyúr
-
Attipapa
aktív tag
Igen, tisztában vagyok vele! Szóval ha érthetetlen voltam, akkor bocsi , de " Én maradok a jól be vállt V1277-nél. Csak a kisebb 4 coll kijelző miatt veszem ezt a lányomnak." Az ezt szócskát arra a telefonra értettem, amihez magyar nyelvet kerestem, amiről beszélek,vagyis a H2000+-ra.
Azért köszi az információt!
-
Attipapa
aktív tag
Köszönöm a választ! Mellesleg engem sem zavar az angol, de a telefon nem nekem lesz. Már közben meg is szereztem és letöltöttem a magyar nyelvet is tartalmazó ROM-ot. Az orosz fórumon fenn van, és a ZOPO500+ ROM-al megegyezik, ami multi language. Én maradok a jól be vállt V1277-nél. Csak a kisebb 4 coll kijelző miatt veszem ezt a lányomnak. Azért várom a tapasztalatokat!
-
Swami
senior tag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
-
berigazek
őstag
-
solarix45
senior tag
Dealextreme-től én már rengetegszer vásároltam, teljesen megbízható. Miért fizetnél utólag? Paypallal lehet fizetni a legtöbb helyen, megbízható, biztonságos. Amúgy ismeretlen oldalakat érdemes megnézni a WOT segítségével, jó pár webshoptól egyből fordultam vissza a sok rossz visszajelzés miatt. Van ilyen Firefox kieégszítő is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Okostelefonok
- Android dual SIM okostelefonok
- (kiemelt téma)
- Video digitalizálás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- Samsung Galaxy A52 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pandawillen szokták sokszor feltenni a kérdést az emberek, hogy a telefon speciben van-e jó felbontás megadva vagy a telefon screenshotján amiben az antutus felbontás látszik és minden alkalommal azt állítja a support, hogy a speciben leírt a jó nem az antutué.

Emulálj egy XP-t rajta és próbáld ki azon (nekem pl. droidtools 64 bit win7-el nem működik, ugyan azon gépen emulált 32 bites XP-n tökéletes)

Na jó ez a szitu nem ennyire ilyen, csak hasonló