- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14711 üzenetére
Ha valaki Android Commanderrel szeretné kicserélni a Jiayu G2D-ben (MTK6577) az alkalmazásokat, akkor erről a linkről le tudja tölteni a magyar nyelvet is tartalmazó változatokat (az eredeti ROM ez volt: ROM Jiayu_G2D_ROM_12.10.26_9f29f)
A teljes ROM most megy fel, ha "felért", a linket publikálom.Beers: Nekem sincs, de lehet, hogy rendelek egyet havernak. Holnap a Pandawill "happy hour"-ban akciós lesz (ha jut).
-
Sanyesz.
őstag
válasz
csepelball #14711 üzenetére
Nekem semmilyen nincs, ott van a hsz-ben (#14708).
Pontosabban nekem G3 van. De már szedem le a G2D-t
Ha átfordítottam, feltöltöm a DropBox-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest