- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
flash pete #14706 üzenetére
Ó dehogyis húzom én őt le! Abszolúte nem !
Sőt ahogy ő egy megjegyzésed alapján -hogy ez a bizonyos haipai teló milyen jól néz ki - megrendeli megveszi
Neked Karácsonyi ajándéknak...Ezt nagyon nagyra tartom.
Egy pillanatra felrémlik a kínai mobilos webshopból való vásárlás számomra még mindig azért "merészségggel", "tökösséggel" társított procedurája vagy éppen kálváriája: Ha a feleségem ilyet bonyolít le nekem az ajándékozáshoz....Szóval... innen nézve is aligha lenne dilemmám hogy milyen érték költözik ilyenkor a "filléres holmik"-ba.Amilyen gyakorisággal mobilokat vásárolunk én megmutatnám odaadnám a
milyen-jól-kinéző jiayumat (Egy időre: kb. egy év, vagy a születésnapjáig) - Neki -
Bagira01
veterán
válasz
flash pete #14706 üzenetére
Kicsit túl van már magyarázva ez a miért adom el a telefonom. Aki akarja megveszi aki nem az rendel magának 200$-ért kínából aztán lesz ami lesz. Az is lehet ugyanolyan "hibás" mint a tied stb. Aki akarja úgyis megveszi aki meg csak dumál, kérdezősködik arra felesleges az időt pazarolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest