- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash pete
tag
válasz
Maxximus #14703 üzenetére
már megvan, a feleségemtől kaptam egy haipai i9377-et. Tudom hogy az jóval gyengébb hardveresen, de mivel ajándék volt így azt használom. Sőt, kellene belőle mégegy, mert amióta használom, ő is rájött hogy felesleges 2 telefont magával hurcolnia - egy S3-at és egy W595-öt ( céges és privát ) - plusz a haipai ugye az S3 klónja, így a szeretett telefonjától sem kellene megválnia és mindjárt vihetné egy telefonban a céges és privát kártyáját is.
Nos, mégis lesz neki utódja, egy ugyanilyen haipai i9377-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Reklámblokkolók topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Konteó topic
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest