Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Leeco Cool1 2 napja hasznalatban. Letv 1S es X600 volt a csaladban, nagy kockazat nem volt berendelni. 50Kbol kijott a 3/32es valtozat, gyarilag 14S rom 60% magyar, Tibcsi linksegitsegevel TWRP siman felment, 17S rom frissitessel 99% magyar. Kinzas alatt van, eddig amit vartam teljesitette.
-
spileraaa
senior tag
válasz
spileraaa #128365 üzenetére
ezt a választ kaptam eustock-tol így akkor meg varok ez csak közelebb lenne mind Kína
de legalább kőnyű náluk garanciáztatni mert ha nem ennyi erővel Kínából is rendelhettem
mert pl az emagnal nagyon kőnyű egy email és jön is a futár viszi el és kb 1-2 hét után hozza is vissza a hibás termeket vagy megjavítva vagy kicserélve"Kedves xyz!
Igen, jövőre további 8 országra nyitunk rá, tehát a kiszállítás is megoldott lesz."
remélem nem lesz túl drága a szállítás mert gondolom nem ingyenes lesz
-
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #128394 üzenetére
Várom. Köszi!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KamuMazsola #128392 üzenetére
Az a Mi Note 2 volt. Most a 4A van napi használatban, eddig meggyőző. Ugyan én gyári ROM-mal használom, de a shop-os sem volt olyan rossz. Nem szeretnék sokat spoilerezeni.
Jövő héten írok egy bemutatót. -
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #128391 üzenetére
Lehet keverem valamivel, de mintha a napokban olvastam volna tőle egy bemutatót, amihez kérte, hogyha van valami ami kell még bele jelezzük, illetve a végén volt link is. Úgy emlékszem témaindító lett volna és a hozzászólásokat szerettem volna megnézni, ill kérdezni. Ugyanis a lányomnak vennék egyet, de nem tudjuk, hogy van-e rajta play áruház és out of the box használható-e?
-
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #128388 üzenetére
Volt már olyan?
Tibcsi0407 múlt héten jelezte ugyan hogy megkapta, meg utána szóba került párszor hogy milyen, de szerintem még nem került ki az írás róla.
-
Kardos.N
tag
Lenovo K920 Vibe Z2 van valakinek esetleg ?
Kicsit gyengének tartom a Wifit , a gagyi ace3LTE telefonom fogja a wifit az erkélyről simán.
A lenovo pedig még a hálózatra se megy föl.
Frissítés segítene neki szerintetek ? -
Látod, én meg sem néztem alaposan a linket, első pillantásra azt hittem, hogy még ennyi ideig akciós az ár. Csodálkoztam is, hogy a hozzávetőlegesen 65 Eurós árhoh képest itt milyen olcsón lehet megvenni, de nem így van.
Így tényleg esélytelen, máris nem olyan jó vétel... -
KamuMazsola
őstag
válasz
tibcsi0407 #128364 üzenetére
A redmi 4A-ról olvastam egy bemutatót, de nem találom. A linkjével segitenék?
Köszi! -
Upo
addikt
válasz
dethroner #128363 üzenetére
Ezekkel ne nagyon számolj azokon az árakon, panic buying árak. Ha lejár a számláló akkor van kb. 1 másodperced hogy elhalászd a világ elől, de ezt az időt a befejezett paypal tranzakcióval együtt kell érteni.
Olyan 1-5 db-os készlet szokott lenni, addig van az ár amíg el nem fogy. Ha belaggol a böngésződ a kezdésnél, akkor vesztettél (be fog). -
andatti
senior tag
válasz
Flexy90 #128372 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Azt tudtam, hogy amiket ajánlasz jó telefonok, csak az árukat nem, és erről a trükkös rendelési módról sem.
A flottámban 65-ért van Huawei P8 lite, csak az drága és ugye újraindulna a 2 év hűség... (amit most használok Huawei 550, nagyon szeretem).
Gondolkozom az általad javasoltakon, és mégegyszer köszi!Update:
Fontos a 4 G, jelenleg Telenoros vagyok, de ugye rablánccal a flottába, dec. 16-án jár le, vagy mikor... -
andatti
senior tag
Nekifutok újra, (sokadszorra)...
Ez? DOOGEE X5 MAX Pro DS 39'000 FT
vagy
Ez? CUBOT MANITO kb. 37'000 Eu-s raktárból
vagy
Ez? CUBOT DINOSAUR kb. 37'000 Ft Eu-s raktárból, /erősebb aksi/Ebből ki lehet találni, hogy max. 39-ig keresek egy normális telefont, amire már nem akarok többet költeni, (vám és áfa sem). Ha valaki tud ajánlani mást, jobbat, (max. 39-ig) szivesen veszem! /Rendelni már csak
hétfőnkésőbb... tudok úgy is, a black friday kilőve... -
Flexy90
senior tag
Sziasztok!
Olyan DUAL simes telefont keresek amiben külön slot van az SD kártyának, snapdragon procis és max $200.
Előnyben részesítem a Xiaomit, de nem tudok olyan modelt, ami megfelel az elvárásoknak.Létezik ilyen?
Ha nincs külön slot az Sd-nek, akkor legalább 64 Gb rom kellene, de az meg a $200 keretbe nem fér szerintem bele. -
Ájvé
veterán
válasz
spileraaa #128367 üzenetére
Nem tudom Romániában hogy van, de nálunk áfát kell fizetni minden EU-n kívül érkező csomagra (valószínűleg ott is, mivel EU egy piacnak minősül és azonosak az árú forgalmi szabályok) és ami még lényegesebb nagyon gyakran meg kell is fizetni ezt, mivel alaposan ellenőrzik a csomagokat. Alin erre van a Seller's Shipping Method, vagyis eladó által választott csomag küldés, ezzel valamilyen módon elkerülik a áfát. Viszont ez se áll rendelkezésre nálatok, DHL esetén meg garantált az áfa fizetés.
60k egyébként nem olyan sok a Redmi 3S Prime-ért (Redmi 3S Pro nincsen egyébként), nálunk is 55-be kerül. Az is egyértelmű, hogy nem tudja a B20-at (nincsen a frekvencia sávok közt a B20 felsorolva). Az meg, hogy "International" vagy nem édes mindegy, bármelyik telefonra felmegy a hivatalos Global ROM, akár international akár nem (adott telefonhoz való ROM kell csupán). Szóval B20 nincs, de egyébként 60k nem olyan rossz ár érte. Redmi Note 3 Pro már drágább, de még az se olyan sok, kintről se sokkal olcsóbb, úgyhogy garancia miatt megint nem érdemes vesződni. -
spileraaa
senior tag
válasz
glacious #128351 üzenetére
Szerintem, ami eustockon kapható és 10-12%-kal drágább, mint a kínából jövő, nem érdemes gondolkodni, már csak a garancia miatt sem.
Sajnos Erdélybe nem szállítanak így maradnak a román webshopok ahol elég drága szerintem és nem is lehet tudni róla hogy international verzió vagy sem
xiaomi redmi note 3 pro [link] 75 ezer ft
es xiaomi note 3s pro [link] 59 ezer ft
Szerintem ez jobb [link]. Biztosan megbízható, és ugyan drágább, főleg, ha a szállításnál a seller's shipping methodot választod, viszont ebben az esetben nincs vám (vagyis áfa)
-
dethroner
veterán
válasz
fateless #128358 üzenetére
Blackview E7S
Bluboo Picasso 4GParaméterek alapján kb hasonlóak, de mintha valahol láttam volna hogy a Picasso 4G fém házas. Megér plusz 25% felárat?
-
XmoD
senior tag
Sziasztok,
Lenovo VIBE Shot Z90-7 a kiszemelt telefonja a páromnak. Spemall rendelés lenne és a kérdéseim a következők:
1: Eu express szállítást a spemall automatikusan adja ?
2: Eu garancia mennyire életképes náluk?
3: Valami alternatíva ehelyett? bruttó 60k a keret, xiaomi kilőve, soc nem érdekli( a candy crush abakuszon is elfut),B20 se kell, kamera viszont fontos, illetve a max 5" + dual sim. -
szürke
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni hogy Thl 4000-hez hol találok műanyag / szilikon tokot? Egyedül egy angliai szállítást találtam csak ahol 1 font a tok meg 14 font a posta, vagy nem szállít országon kívülre...
Előre is köszi!
-
fudi2002
nagyúr
Bocs, hogy itt kérdezek, de ide járnak szakértők. Wifi elgyengülés az antenna vagy a vezérlőnek tudható be általában? Jiayu g4s, távolról nuku wifi adatforgalom.
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Vállalható a két teló közül valamelyik az adott áron?
BLUBOO PICASSO 4G 50$
BLACKVIEW E7S 40$Tudom nem egy izom darabok, de muternak kéne, aki egy Jiayu F1-et használ
és nincs vele különösebben baja, csak az abban rejlő 512MB ram már a viber használat közben is kevés néha.
Szóval amire használva lenne: telefonbeszélgetés, wifin netezés, kizárólag candy crush játékokMuter nagy candy fan. Mit gondoltok?
-
glacious
addikt
Szerintem, ami eustockon kapható és 10-12%-kal drágább, mint a kínából jövő, nem érdemes gondolkodni, már csak a garancia miatt sem.
(#128350) burny: pontosan, van egy bejáratott út, ahol nagyon kicsi az esély, hogy megállítják
-
burny
aktív tag
válasz
New Bluestar #128349 üzenetére
Itt a seller shipping method azt jelenti hogy 'behozzák okosba'?
-
New Bluestar
tag
válasz
spileraaa #128348 üzenetére
Szerintem ez jobb. Biztosan megbízható, és ugyan drágább, főleg, ha a szállításnál a seller's shipping methodot választod, viszont ebben az esetben nincs vám (vagyis áfa)
-
spileraaa
senior tag
-
Kardos.N
tag
sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni Lenovo K920 Rootolásában?
Üdv. -
UHHH
őstag
válasz
MurdR #128329 üzenetére
En is jartam igy, adott volt egy Umi fair, ami gyari reset utan kotelezoen wifire kellett, hogy lepjen, es kerdezgette az elozo tulaj gmail cimet es jelszavat. Durva. Miutan megkerdeztem, beirtam, majd kitoroltem a fiokot es utana vegrehajtottam gyari resetet, es ekkor mar nem kerdezte...
-
Komplikato
veterán
válasz
Scale #128343 üzenetére
Nem tudom hol néztem mielőtt vettem egyet, de nekem nem akciósan kemény 38.900 árat leltem, de nem emlékszem Eustock volt vagy melyik bolt. Aztán vettem egy 10 napos készüléket 33.000-ért, mert nekem az is sok volt. Hogy értékelődnek FEL az árak, ahogy jönnek az ünnepek.
-
Scale
őstag
válasz
Komplikato #128328 üzenetére
Igazából nem nekem lesz de aki megkert hogy irjam le ezt ide jobban szereti a "bejaratott" márkákat. És ahogy nézem ez kicsit pont 40 felett van akciósan most blackfriday-en és már így is 40 a "nagyon teteje" amit kiszeretne adni telefonert.
Esetleg más telefon? Meg ez mennyire problémás telefon amit ajanlottal?
Koszonom
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
MurdR #128335 üzenetére
Az érdekes, próbáltad SIM nélkül? Az a gond, hogy ezt a telót még a gsmarena sem ismeri!
No de viccet félre téve kb 6 oldalt néztem meg idáig, de még a SoC típusát sem tudtam kideríteni, csak annyit , hogy 2 magos. Ugye ilyenkor instant megoldás lehet, ha újra húzzuk a rendszert, de így... -
MurdR
veterán
Sziasztok.
Adott egy Bjorn SP-500 Dual-SIM okostelefon.
Kölcsönadtam egy kollégámnak pár hónapra, mert nem volt telefonja. Most sikeresen visszakerült hozzám, viszont beállított rajta valami kódot (Adatvédelmi jelszó), ami wipe-olásnál is megmarad, semmit sem tudtam vele kezdeni. -
Komplikato
veterán
válasz
Scale #128310 üzenetére
Hááát, ha bátor vagy és összes jó és rossz tulajdonságait elolvasva bevállalod, ott a Vernee Thor.
Azon ritka dual SIM kütyük közé tartozik, amibe ezek mellé befér még a micro SD is, meg van benne B20.
Cserébe se a kamera nem combos, se a GPS. A hazai garanciát a Wayteq adja. -
azozo
senior tag
-
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #128324 üzenetére
okés
bár lehet h várunk még kicsit a telefonvásárlással. hátha a közeljövőben jön valami best buy dual kamerás telefon
Páromnak most valamiért az a vágya
én meg nem vitatkozok vele
-
Bjorngolf
tag
válasz
tibcsi0407 #128317 üzenetére
Hogy ha Leeco Cool1 és a Redmi Pro között kéne választani melyiket mondanád?
-
bulek
tag
Sziasztok!
5"-ban tudnátok telefont ajánlani, ami kb Redmi Note 3 Pro szintjén van? B20 fontos. Még nem tettem le a N3P-ról , de kissé nagynak tűnik az 5,5". Még az 5 is
-
hunaqua
addikt
válasz
Azért csinálhattak volna a Redmi 4A-ból még egy fekete/ezüst verziót is.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Ez olyan volt mintha egy spemall agent mondta volna!
-
han_lev
senior tag
válasz
tibcsi0407 #128312 üzenetére
Hát nem tudom... a MI5öt sem árulják egy ideje. A MI4c meg rengeteg, ?
Jó, értem én, hogy ár-érték arányban ez a legjobb, de lehet páran az 5öst is vennénk.. -
gamegod
senior tag
válasz
tibcsi0407 #128312 üzenetére
kár hogy spemallnál out of stock
-
han_lev
senior tag
Sziasztok!
Rákerestem, de nem adott semmit, ami konkrét, azért írok, bocs...
Szó: a geegbuying- tól van hogy érdemes rendelni, nyílván cêl, hogy ne tréfáljanak meg ?
Spanyol raktár, ok. De ha ott nincs? -
b0bcat
addikt
válasz
tibcsi0407 #128290 üzenetére
Itthon is fogja ezt valaki hivatalosan forgalmazni vajon?
-
Scale
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni abban hogy a következő jellemzokkel melyik telefon rendelkezik ami a legjobb az adott kategoriaban:
Android + dual sim egyértelműen, azért is ide írtam, max 40ezer forint, 16gb+ tarhely, 4,8"+
Egyik sim csak telefonolasra, a másik sim csak netezesre lenne használva.
Semmi extra használat nem lesz vele csak netezés, messenger, facebook, emailezes meg legfeljebb alacsony hardver igényű játékok.Fontos, hogy itt Mo.-n elérhető márkák modelljei érdekelnek.
Előre is koszonom a segítséget!
-
tibcsi0407
félisten
Természetesen. Én a Mobilarenaval ellentétben jobb szeretek gyári ROM-mal tesztelni mindent, nézd meg a blogomon. A Z2, a Le 2 Pro is gyárival lett tesztelve, hiába volt rá custom. A Mi Note 2-t is a legfrissebb gyárival teszteltem és használom, erre is felpattintom majd, mert az ad valós képet a készülékről.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128307 üzenetére
Elhiszem, de mondhatod, hogy gyári ROM, ha nem az.
Ez egy módosított shoprom, ahogy írtad is, nem biztos hogy rossz, de biztos nem gyári. Szóval ha gyári rommal akarod tesztelni akkor kínai marad, mert csak az van, vagy egy modrom (shoprom vagy EU ROM az már részlet kérdése). -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128305 üzenetére
Csak a kínai ROM gyári, gondolom nem az van fent.
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128303 üzenetére
Én nem mondtam, hogy rossz vagy jó. Csupán ha módosított ROM van fent, megvannak a veszélyei, ezt akartam csak írni. Nyilván egy ilyen kínai belpiacos készülék csak annak játszik aki hajlandó főzöcskézni.
Én amúgy mindjárt tolnám fel a xiaomi.eu-s ROM-ot, nem kockáztatnék. -
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #128300 üzenetére
"shoprom annyira nem is gáz"
Hát ha nincs benne meglepi progi, még jó is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest