- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #126798 üzenetére
Nem írta, hogy mi a baja az 5,7 -tel. Lehet, hogy kicsi neki, 6-6,5" -t szeretne.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #126797 üzenetére
Erre való a Le Pro 3 a B20-al. 5.5" és ugyanaz a hardver és olcsóbb.
-
ekrisztian
őstag
válasz
tibcsi0407 #126795 üzenetére
Csak ne 5,7-s lenne a Plus és lenne B20.
Nincs rá szükségem, de ha nem jön be a telefon, talán könnyebb lenne eladni.
Na meg a cirka 400€-s ár is riasztó nekem. -
han_lev
senior tag
válasz
Killerlaca #126793 üzenetére
A Mi5be 820 as van.
A Mi5 s-be és a Mi5 s plus-ban 821 es. -
han_lev
senior tag
válasz
Killerlaca #126785 üzenetére
A A Mi5 s lesz az ami Snapdragon 821el jön.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Killerlaca #126787 üzenetére
-
han_lev
senior tag
válasz
Killerlaca #126785 üzenetére
A Mi5-ben "csak" snapi 820-as sock van. illetve a Mi5 s változatba ( vagy pro..?) van 821es..
-
Laza...
addikt
válasz
Csak
-
A texasi
aktív tag
válasz
pl. B20 támogatás
-
A texasi
aktív tag
válasz
Killerlaca #126779 üzenetére
A kettő közül én a LeEco-t választanám.
-
han_lev
senior tag
válasz
Lepro3 az erősebb sock, és van benne B20 is. Ha a romtámogatása jó lesz, technikailag jobb, de a brand szerint szerintemis Xiaomi..
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #126782 üzenetére
Ebben már nem ultrahangos az olvasó. Nem lesz vele gond.
A gyári ROM is oké, de már BB72 főzi hozzá a jó kis többnyelvű rendszert. -
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126781 üzenetére
Helyes. :-)
Szerinted ennek is rossz lesz az ujjlenyomat olvasója?
Illetve kell piszkálni a ROM-ot mire rendesen működik? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #126780 üzenetére
Antutu X. Már kértem őket, hogy csinálják meg 6-al.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
Mekkora kamu képek vannak fenn spemallon a Le pro 3 Antutu eredményeiről. :-)
41500 pont haha annyit az én 2 éves telefonom tud. Ha ennyit tud kár volt legyártani. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Szerintetek melyik lehet jobb választás?
LeEco Le 3 pro vagy Xiaomi Mi 5s plus.
Kicsit a Xiaomi felé hajlok. -
kazan23
aktív tag
válasz
aytukabozs #126777 üzenetére
Persze hogy probléma!
Ezért kérdeztem!
Jött már meg nekem 1hét(!) alatt is Kínából. (sőt a rekord - ok, nem Kína, hanem Japán - egy itthon péntek éjjeli megrendelésnél... az ugye ott szombat munkanapi délelőtt... vasárnap este már Ferihegyet mutatott a tracking és kedd délben ki is hozta a postás. 10 éve volt, sima posta, semmi felár, ebay... pontosan a felébe került, mint itthonról nettó áron, kiszállítva, de időben is!).Viszont tegnapelőtt érkezett meg egy 0.99GBP-s kütyü, amit aug.14-én adtak fel. Na, ezt nem akartam kockáztatni és reméltem, hogy valaki szemfülesebb, mint én és tud valami EU/HU-s forrást.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
aytukabozs #126774 üzenetére
Igaz, nekem sg post volt. Április 23-án rendeltem, 26-án adta fel és május 8 kezbesitve.
De mint előttem is írva vagyon, no para!Szerk: lehet probléma, de ott legalább kapni.
-
A texasi
aktív tag
válasz
aytukabozs #126774 üzenetére
Szerintem pedig
semmi probléma nem származik már abból,
ha Netherlands Post-tal küldi ... -
aytukabozs
addikt
válasz
KamuMazsola #126773 üzenetére
de ez csak NL posttal adja fel...
-
kazan23
aktív tag
válasz
KamuMazsola #126771 üzenetére
(19-30 days) valójában 60...
-
kazan23
aktív tag
Megpróbálom mégegyszer...
Sziasztok,
Tudtok itthon, vagy eu-s raktárból új, vagy akár használt Ulefone Paris akkut?
Vagy létezik valami, ami ugyanolyan, csak más a matrica rajta? -
Laza...
addikt
válasz
kalmarcs69 #126766 üzenetére
A telodban csak bt 2.1 van.
-
kalmarcs69
csendes tag
Sziasztok Srácok!
Valaki segíthetne.
LenovoA760:Miumi v.5 4.7.18 van fenn a telómon, de sajnos a BT-on nem hallgatható a zene, ezzel a szofttal, csak a hívásokat kezeli.
ARCTIC P311 stereo fejhallgató.
Esetleg valami TIPP?
Ja raktam másik BT app.ot, de akkor sem változott semmi!!!Legyen egy szép napotok!
-
viktorhu
veterán
válasz
tibcsi0407 #126759 üzenetére
Szerintem törvényszerű, hogy az ilyen kapuk idővel bezárulnak. Olyan szállítmányozó kellene, amelyik alacsony áfa-s EU országban vámkezelteti a termékeket, és úgy lépteti be az EU-ba. Végülis nem az adó tényével, hanem a mértékével van igazán baj.
-
-
g_g_g
őstag
válasz
Milestone2 #126760 üzenetére
Én is a héten rendeltem meg. Igazából az érdekelne, hogy a töltők meg a kábelek tudják-e azt amit ígérnek.
Érezhetően van különbség a kábelek között. -
aytukabozs
addikt
válasz
Milestone2 #126760 üzenetére
há' mittudomén? Jóparan használnak ilyet a topicban, csak ők még aludtak mikor a topicgazdi úr bekérdezett...
Majd ha megjön az övé, akkor majd biztos nyilatkozik róla -
Milestone2
nagyúr
válasz
aytukabozs #126752 üzenetére
Érdemes ilyet venni, Főnök úr?
-
RVR400
veterán
válasz
Graphics #126757 üzenetére
Nem vámbiztosítás van a Spemallnál, hanem vámmentes szállítási mód, ami egyáltalán nem ugyanazt jelenti. Ők sem fizetnek egy plusz dollárt sem a valódi vámmentes szállításért, csak lutri az egész. A Tiny meg, ha nem akar fizetni, akkor a paypalnál lehet reklamálni, mivel vámmentességet ígértek (ha még azt ígéreik, mert már rég nem rendeltem onnan), tehát a vége az lesz, hogy ki fogják fizetni ők is a plusz költséget. Csak ők nem gomboltak le érte soha 20 USD-t.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #126749 üzenetére
Chigon shop teljesen ki van ürülve, vagy máshol folytatják, vagy passz.
Ahogy nézem, inkább alibaba-n nyomulnak. Gondolom inkább több terméket adnak el egyszerre
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #126752 üzenetére
Köszönöm szépen! Ilyesmire gondoltam!
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok! Egykis help kéne. Rendelnék egy kütyüt amivel a telefon töltését tudom mérni. Van itt valakinek ilyen? Hogyan keressem?
-
RVR400
veterán
válasz
b0bcat #126724 üzenetére
CleanMastert nem kell használni (névjegyzékből random töröl, és az SD-kártáyról is néha fényképet, ahogy gondolja, teljes futtatás után meg néhány teló már be sem indul többet csak full flash után, Cubot S168 böngészőből kilép miatta, stb), meg nyilván belassul, ha teleszabják ilyenekkel, ez nem írható a teló hibájának, még akkor sem, ha Homtom...
A Mlais M9-ben erősebb proci, erősebb GPU, 960-as felbontás, nem pedig 1280-as, ennyi az egész.(#126732) citkar: Akkor a Spemall is lutrizik, mint a Tinydeal, és vagy bejön nekik vagy nem az EU Express vámmentesként beharangozott dolog? A plusz pénzt elteszik, abból meg fedezik az ilyen eseteket.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
aytukabozs #126744 üzenetére
Több az már 1evesnel
2013 óta jelen vannak Alibaba-n
@KamuMazsola: Nem főállású "munkahelye" volt a srácnak. , És más okok miatt is abbahagyt
-
A texasi
aktív tag
válasz
Shenzhen Chigon
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Tényleg, mi lett velük? Volt magyar kontaktjuk is, csak nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot, aztán ez el is tántorított tőlük. Most úgy látom leapadt a készletük is, pedig anno nagyon ajánlott volt itt.
-
A termék és a szállítás rendben volt, végig tracking szám alapján követhető. Magyarul is tudó Global Developerrel küldték, úgyhogy romolni se kellett. Garancia ügyintézéssel szerencsére nincs tapasztalatom.
Ha vissza tudod igényelni az áfát, vagy megér plusz 10e Ft-ot a magyar garancia, akkor eustock jobb választás, egyébként szerintem innen érdemes megrendelni. Mindenhol máshol drágábban láttam csak... -
voci
tag
Van esetleg olyan itt aki Aliexpressről a Goldwaytől rendelt Redmi 3S-t és már megkapta?
Ezt nézegetem, EU Expressel tényleg nem jön rá már semmi más költség? Mai árfolyamon 44-45eFt lenne. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #126736 üzenetére
EU Express esetén már nem.
-
Killerlaca
senior tag
válasz
tibcsi0407 #126734 üzenetére
Köszi. Sajnos...
Spemall-ról rendelve már nem jön rá se Áfa se vám ugye? -
citkar
addikt
válasz
Killerlaca #126733 üzenetére
Van olyan postázási lehetőség, amelyiknél azt ígérik nincs, vagy ha mégis, megtérítik az árát.
Nekem kétszer is volt, mind a két alkalommal kárpótoltak.(#126736) Killerlaca:
Akkor ha Eu Express postázási lehetőséget választod (illetve én fizettem ÁFA-t, amit megtérítettek).(#126737) Laza... :
Más webshopról nem nyilatkozok, azoknál nem igényeltem ilyen szolgáltatást. Beleszámoltam az ÁFA-t, ha kellett. A Spemallnál megpróbáltam ezt az ÁFA mentes dolgot és működött, hogy egyedül lennének-e ezzel, azt nem tudom.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #126733 üzenetére
95%. Ez már nem az a világ.
-
Killerlaca
senior tag
Köszönöm az infókat.
OK. Nem fizetnek vissza semmit, de ettől még normális webshop vagy felejtős teljesen?
Csak infóként mennyire fogdossák meg manapság a telefonokat a vámon?Citkár: Ez komoly? Visszafizetik az Áfát?
-
Laza...
addikt
válasz
Killerlaca #126729 üzenetére
Újszülötteknek minden vicc új. De segítek: vám nincs, és azt vissza is fizetik
az áfa (tax) amit senki nem vállal be
-
A texasi
aktív tag
válasz
Killerlaca #126729 üzenetére
spemall ---> no para
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Mi a véleményetek a flosmall oldalról?
Írnak olyat h visszafizetik a vámot.
Ajánlott tőlük rendelni?Ezeket néztem:
XIAOMI Mi5s Plus
LeEco Le Pro 3Előre is köszönöm
-
viktorhu
veterán
válasz
b0bcat #126724 üzenetére
Ezt (névjegyek százával tűntek el) nehéz a telefonra fogni, mert a google contact sync csinálja a kontaktok szinkronizálását, nem a telefon saját szoftvere. Itt azért simán egy júzer error lehet még mindig a legvalószínűbb opció. Vagy a régi telefonon szinkronizáltak egy másik fiókot is, amit ehhez nem adtak hozzá, vagy az előző telefonon nem mindent felhőbe mentettek, hanem a telefonra, vagy többféle account között keresztbeszinkronizáltak és a google vagy egy másik felhő account a nem létező kontaktot tekintette újabb állapotnak, és ezért letörölte saját magáról is...
Belassítani meg minden telefont lehet, azért a mlais korában nem volt kevés az 1+8 giga, ma meg eléggé az, és ha ott fut a háttérben a facebook messenger meg a whatsapp, akkor már nem sok marad, esetleg bevetettek még egy lassú memóriakártyát is...
Mondom ezt úgy, hogy az életben nem találkoztam még homtom telefonnal, de ezek a panaszok annyira tűnnek a mobil hibájának, mint a betört kijelző.
-
b0bcat
addikt
Hátha érdekel valakit...
Nem egészen fél évvel ezelőtt írtam, hogy egy ismerősömnek érkezett 3 db Homtom HT3 készülék. Ma kaptam tartós tapasztalat-visszajelzést a modellről. És hát nem valami kedvezőt.
A három közül egy már elhalálozott, de júzer hiba miatt (nem egészen egy hónapon belül), miután sikerült betörni a kijelzőjét. A másik kettő még működik, de nagyon nem elégedettek velük.
Arra panaszkodnak, hogy belassultak a készülékek, valamint furcsa dolgok történnek rajtuk szoftveresen, pl. névjegyek tűntek el százával (a felhőből is!).
Erre persze mondhatnánk, hogy júzer hiba, de az anyuka, aki rendelte a pakkot, előtte is használt már kínai készüléket huzamosabb ideig (Mlais M9-et), és ott semmi hasonló probléma nem merült fel. Arra jutottunk tehát, hogy szerintük, a saját hosszabb távú tapasztalataik alapján, ezek bizony nem jó készülékek.
-
TIT
veterán
Üdv!
Motorola G2 az 1.simet nem érzézkeli csak a 2.-est és felkiáltójel van a térerő mellett.
Austriai teló,lehet,hogy csak a 2.sim független? -
Laza...
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #126718 üzenetére
Az SDupdateSW könytárban a zip rom van
Az USB könytárban meg az SPFT rom
Amúgy tök jó az a csomag,mert az SPFT-tól elkezdve a driverekig és a 2 féle telepités romjaival bezárólag minden van benne.De azóta:
80%-os sikerem van
A needromon található volt egy olyan rom amiben nincs a system.
Viszont vele elindult a teló.
A systemet betallóztam ezek mellé a másik romból(huawei oldaláról letötött) és jelentem a teló megy,betölt,működik.
Ami sajnos nem megy:
az imei számok elmentek(ezt megmondtátok)
a wifit nem lehet bekapcsolnihungobungo imei visszahozásos technikája nem megy,mert a betárcsázás után nem jön be amérnöki menű,pedig az milyen egyszerűnek tűnt
-
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #126714 üzenetére
Az engbootimg-t nem tudom mi lehet, ehhez meg kellene nézni a telepítő-szkriptet. Külön boot.img nincs?
De igen van külön.Az ENGbootIMG az egy különálló mappa és abban van 1 boot.img.
Igy néz ki a Huawei oldaláról letöltött rar csomag kibontva:
De sajna nem csinált semmit a flash után.
Na próbálkozom,köszönöm a segitséget -
válasz
hevizms #126713 üzenetére
Az engbootimg-t nem tudom mi lehet, ehhez meg kellene nézni a telepítő-szkriptet. Külön boot.img nincs?
Egyébként alapvetően uboot-ot keresnénk.
Persze bepróbálhatot flashtool-lal azt a bizonyos talált boot.img-t, val'szeg rontani nem fog rajta.
Legfeljebb visszateszed a mostanit.
Ha viszont mákod van, akkor akár el is indulhat (de ahhoz nagy mák kell)(lehet, hogy van recovery-d csak nem látod...)
Na és ha találok másik uboot-ot vagy lk.bin azzal mit kezdjek?
Egyáltalán az egy flasheltő fájl vagy mi?
Igen, az egy flesselhető fájl.
A scatter betallózása után csak az uboot előtt hagyd meg a pipát, tallózd be az új lk.bin-t, oszt download módban simán flesselheted. -
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #126712 üzenetére
Nos a Huawei oldaláról letöltött rompakkban van egy külön ENGbootIMG mappa,amiben ven egy boot.img fájl.
Nem tudom miért van külön,de azzal kezdhetek valamit?Ha igen mit?
Egyelőre csak kizárólag az SPFlashTool van,amivel tudok flashelni.
Zip az most a recovery hiányában nem megyNa és ha találok másik uboot-ot vagy lk.bin azzal mit kezdjek?
Egyáltalán az egy flasheltő fájl vagy mi? -
válasz
hevizms #126710 üzenetére
Ha másik romot nem találsz amiben lenne uboot, akkor lehet próbálkozni olyannal, hogy egy másik y520-as uboot-ot használsz fel; persze csak akkor, ha a SoC legalább azonos (jól látom? 6572?).
De ez már a végső próbálkozás legyen.
Az első mindenképpen a rom-keresés, legfőképp az uboot-ra koncentrálva; ennek az uboot-nak a másik neve az lk.bin
mindkét néven megtalálhatod
(a rendszerben egyébként /dev/uboot) -
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #126706 üzenetére
Megérdemlem a megrovást
Az igazat megvallva eszembejutott a mentés,de sajna az MTKdroidtools,ban a backup gomb inaktiv volt és gondoltam ez nem lehet probléma,hisz már annyi romot telepitettem különféle telókra,hogy miért ez az egyszerűnek látszó update.zip-es telepités szivatna meg.Hát deSajnos ezek a romok nem fognak segiteni,mert pont ebben a sorrendben csináltam és ugyanezen romokkal
Először a needrom-os ment fel az update zip formájában és akkor jött a bootlop.
Utána a huawei.com-ról letöltött rompakk,amiben volt többek közt ugyanaz a zip,mint a needromos és az SPFT rom.Ráadásul a zip telepités már nem is jöhet szóba mert elment a recovery is.(ne szidj le nagyon
)
Hát akkor ezek szerint kuka,hacsak valami csoda folytán nem találok valami romot még,de nem igazán sikerült eddig -
válasz
hevizms #126705 üzenetére
Grrrr... ez az első, ami eszembe jutott.
De csak azért, mert nem mai csóka vagy itt, és ezért jár neked itt és most egy cyber-irgum-burgum.
Ugye első a mentés, mint azt az összefoglalóban olvashattad (volna?).PMT changed for the ROM
Erre tilos a formatot ráengedni!
Elegendő a firmware upgrade.inditás után csak egy fehér képernyő fogad vizszintes vékony fekete csikokkal.Valami felment mert pld a bekapcs gombot hosszan nyomva a kikapcsoló zenét pld lejátsza.
Lehet, hogy nem teljesen rávaló az a rom. Gondolok itt arra, hogy a kijelző/érintő driverei nincsenek rendben.
Több módozat is előfodulhat egy tipuson belül, és más hardverillesztő kellhet hozzá.
No így elsőre nekem az uboot (aka lk.bin) jutott eszembe - mármint hogy az nem stimmelhet. Ehhez még hozzájöhet az, hogy a boot.img is lehet ludas.Megnézném a helyedben a zip-es telepítőt, hátha van benne uboot vagy lk.bin meg boot img.
Ha lenne, akkor lehet próbálkozni.Így most elsőre hirtelen felindulásból ennyi jutott eszembe.
(általában a boot.img és az uboot összefügg; az uboot tartalmazza az alap kamera és kijelző modulokat.)
szerk.:
itt is nézz körül, hátha más romból kiszedett uboot segíthet - természetesen típusazonos romból.
A needromon Y520-U22V100R001C328B107 van, a hüvejnél meg a
V100R001C328B109 -
hevizms
addikt
Üdv urak.
Nagy bajságba kerültem.
Egy Huawei Y520-U22 telefonra szerettem volna rátenni másik romot.
Letöltöttem a Huawei honlapjáról egy pakkot,amiben kicsomagolva ott van az SD kártyás és az SPFT-os rom is.
Először az SD kártyás telepitést csináltam,update.zip felmásol,szokásos wipe és telepit.
Feltelepült hiba nékül,viszont a Huawei felirat bejött,de ott ujraindult és ezt csinálta egyfolytában.
Ekkor jött az SPFT telepités.
Scatter bemásol,telefont rádug,felismer,de kiirt egy hibát.
PMT changed for the ROMEgy videót megnézve azt mutatták hogy Format,majd utána Flash.
Megtettem.Ahelyett hogy itt kérdeztem volna
A flash végigment szépen(sárga csík),de inditás után csak egy fehér képernyő fogad vizszintes vékony fekete csikokkal.Valami felment mert pld a bekapcs gombot hosszan nyomva a kikapcsoló zenét pld lejátsza.
Talán még nincs veszve minden,de fogalmam sincs mit tudnék innen tenni?
Ötlet?? -
bb71
őstag
Xiaomi Redmi 3S Prime - nál olcsóbb, teljesítményben hasonló vagy kicsit gyengébb, fizikai méretben akkora vagy kisebb, de fényképezésben hasonló vagy jobb telefont tudtok ajánlani? Létezik egyáltalán?
-
RBJ
addikt
Mi az az oldal neve ahol konkrétan össze lehet hasonlítani a telefonok fizikai paramétereit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- antivirus szoftverek, licencek, Legion Pro 7 RTX GAMING laptopok (RTX 4090), Dokkolók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest