- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127699 üzenetére
Spemallnál eddig a homtom ht20 tetszik neki a vízállóság, ütésállóság miatt. csak ezek miatt ment feljebb az ár.
plusz angolul nem beszél, így magyar menü mindenképpen kell... -
peestike
senior tag
válasz
tibcsi0407 #127692 üzenetére
Ok, az biztosan nem lesz rossz árban, csak ez meg most kellene. Egyik munkatársamnak kellene mihamarabb a telefon, még a héten meg kellene rendelni valahonnét valamit.
-
Primary92
senior tag
válasz
Rawulf #127684 üzenetére
Van különbség a V19 és az S30 között?
A BV6000-el az a baj, hogy kijelzőhöz képest bazi nagy. Az S30-nak legalább a 60%-át kijelző fedi, szemben a 48%-al.
Nem feltétlenül kell az ütésállóság, legalábbis a Z3 compact szintje megfelel.Egyébként miért ritkaság az NFC ezeknél a csodatelefonoknál?
-
b0bcat
addikt
válasz
MrChef #127689 üzenetére
Én alapvetően Cubot-párti vagyok, de a legutóbbi két modellel (Note S és Dinosaur) nem voltam kibékülve szoftveresen (az egyik 5.1-es, a másik 6-os Androidot futtatott).
A készenléti fogyasztásuk pedig botrányosan magas volt.
Persze ettől még lehetnek jók az újabbak, de nekem ez nagy csalódás volt.
-
peestike
senior tag
érdeklődnék, hogy valakinek van e ötlete 2 kártyás olcsó(bb) árfekvésű telóra 25-30ezer forint környékén?
a 30.000 az már a teteje lenne a dolognak, természetesen nem erőműre gondolok, b20 sem feltétel, csak azért megbízható legyen.
5 coll lenne ideáis, nem nagy kézbe kellene, csak ezért. doogee, homtom, vagy valami ilyesmi is lehet.
beszerzés főleg eu warehouse, vagy akár itthon is beszerezhető, aprón nézegettem, de nem igazán segített. vagy rosszul kerestem.
köszönöm szépen! -
MrChef
aktív tag
A Cubot jónak mondott telefon. A Cubot Manito is jónak tűnik, ráadásul 100 dolcsiért elcsíphető bizonyos eladóknál. Pl. nem oldalsó választható tálcás a SIM-tartója, hanem a jól bevált, lepattintható hátlapos, ráadásul cserélhető akksival. 3 GB RAM-mal van a telefon, és úgy tűnik, e köré építették, de ettől még jó lehet. Tudja a hazai B20-at.
A fenti telóval kapcsolatban örömmel várom a szakértők véleményét. -
Rawulf
őstag
Aki tervezi, hogy Oinom V19-es telefont venne, az egyenlőre ne tegye!
Megy a kavarás azzal, hogy van-e benne B20, vagy sem. -
Rawulf
őstag
válasz
Primary92 #127672 üzenetére
Kedves Primary92!
Pont most nézegetem itt Kínában a strapatelefonokat, de 60K huf-ért az NFC még csak-csak megoldható lenne, de 3GB RAM? Abban az árkategóriában nem igazán találsz ilyet.
Ha visszaolvasol pár oldalt, akkor a legolcsóbb telefon, ami normálisnak látszik és van benne NFC, B20, viszont csak 2GB RAM, az a Swell V1H telefon, amit hamarosan megnézek élőben is.
Amelyik strapatelefonban 3GB ram van, az semmivel sem olcsóbb a 4GB ramos Oinom V19H - Nomu S30 párosnál. -
Primary92
senior tag
Ezek közül van olyan, ami nem ajánlott, vagy a többihez képest rossz az ár-érték aránya?
Xiaomi Redmi 3S
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
Doogee T5 Sport
Doogee T6 Pro
Oukitel K6000 Pro -
Bazi.Joe
tag
válasz
tibcsi0407 #127674 üzenetére
Ha még akarnád is!!
Már a www.tibcsi0407.hu oldalt olvasgatnánk!! -
bb71
őstag
Mi a helyzet a Meizu márkával? Hol áll egy Xiaomival összehasinlítva?
-
ben-ga
tag
Help me!
Valamelyik régebbi androidon volt olyan beállítási lehetőség, hogy minden este 10-től reggel 6-ig lenémítottam a telót, ezt most 5.1-nél nem találom.
Meg lehet ezt valahogy oldani? -
Primary92
senior tag
Azon gondolkozom, hogy kell-e nekem a nagy strapatelefon. Egy bőrigázást mennyire bírnak ki? Víz alá nem akarom nyomni.
Garival 60000 forint körül mi a jó vétel?
Hosszú üzemidő, lehetőleg gyorstöltős, B20, NFC, 3 GB RAM, 2 SIM, sok háttértár vagy külön SD foglalat, normális navigáció, 5" fölé csak akkor mennék, ha az sokkal jobb.Nem biztos, hogy kell nekem a BV6000. 4,7" kijelző >5,5" méretben. iMan Victor papíron jónak tűnik, de annyit nem szánnék rá, illetve túl sok tapasztalat sincsen.
-
Bazi.Joe
tag
válasz
tibcsi0407 #127659 üzenetére
Látom már nem kell sokat várnunk hogy egy új telefonról írjál cikket!!
-
RVR400
veterán
válasz
WOT-H-A-C #127662 üzenetére
Pedig a Xiaominak most van a legnagyobb fórja az összes márkás gyártóval szemben, mivel a készülékeik ultradizájnosak, megbízhatóak, minőségiek, de az egyetlen egy filléres dolgot felejtik el, ami pedig a B20. Ilyen árazás mellett szerintem el lehetne felejteni a különböző piacokat, és full world phone-t illene gyártani.
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #127661 üzenetére
Nem. A T vonal a "non plus ultra". Ez az M1 és M1L egy köztes lépcsőfok. Nem véletlen, hogy nincs 128 és 256 giga tárhelyes verzió sem belőlük... azok a T3 privilégiumai lesznek.
Volt már ezelőtt is olyan modellje a Smartisan-nak, ami nem volt T-s.Apropó Xiaomi Mix. Azért lehet belőlük kapni párat itt Kínában, de horribilis összegért (jó üzlet az elcsípőknek...)
-
Rawulf
őstag
válasz
tibcsi0407 #127659 üzenetére
Várd meg a Smartisan T3 modellt. Az ütni fog mindent!
Az M1L pedig pár hét múlva a kezem ügyében lesz, hogy közelebbről is megnézhessem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
#45553408 #127658 üzenetére
Nálam a következők lehetnek a befutók legközelebb, ha telefont cserélek:
Axon 7, Mi Note 2, Mi5s Plus, LeEco X850 (?), Smartisan M1L.
A Mi Note 2 és a Mi5s Plus nagy akkubajnokok, szerintem a következő LeEco is az lesz, mivel felszálltak a nagy akkus vonatra. Az Axon 7 szimplán nagyon bejön, a Smartisan pedig gyönyörű!
Mást nem látok, ami a mostani felhozatalból tetszene. Ha lenne ZUK Z3, akkor biztosan azt választanám. -
törölt tag
válasz
ekrisztian #127647 üzenetére
lenne ha 100 dodo lenne
-
Hestiana
tag
Xiaomi Note 3 special edition 3/32 international verzióból esetleg létezik magyar áfával eladó bolt? Sajna amit linkeltetek régen az szlovák áfával van, és céges telefon lenne belőle.
köszi!
-
dlaj
őstag
Tud valaki olyan dual simes telefont, ami tudja a QI (vezeték nélküli) töltést?
Az sem baj, ha jól nagy a kijelzője! -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #127645 üzenetére
Hát ezt nagyon benéztem itthon...
-
UHHH
őstag
Jo dolog az Okos ebresztes ( Smart Wake ), de kepzeljetek el, hogy ZP320-as ZOPO-n ez a funkcio azzal jar, hogy nem alszik el a telefon, emiatt kibagyorsan merul. a Smart Wake kikapcsolasa utan pihen csak rendesen a telcsi... Remelem mas telefonoknal ez nem igy megy, erdekes lenne...
-
salaud
aktív tag
Tegnap barátnőm sikeresen összetörte a Doogee Valencia2 Y100 Pro telefonja kijelző üvegét, bár amit az a készülék az elmúlt másfél évben kapott, csodálom a kínaiakat, milyen minőségű telefonokat dobnak piacra.
Új kijelző 34 dollár, és nem akarja rákölteni sem, és én sem tartom már jó ötletnek.
100 dollár alatt tudtok a helyére jobbat ajánlani, mint a Homtom H17 Pro? B20 kell, mobilnet aktívan használva van és eu raktárból lenne jó. A pezsgőarany ráadásul tetszetősnek is van nyilvánítva.Szóval van szebb és jobb valahol?
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Jó lesz vigyázni!
[link] -
battag
aktív tag
Sziasztok!
Gyors segítségre lenne szükségem. OnePlus X helyett keresek androidos dualSIM telefont az alábbi paraméterekkel:
- FM rádió -> csak ennek hiánya miatt nem veszek Honor 8-at, Huawei P9-et vagy OnePlus 3-at
- 3+ GB RAM
- ujjlenyomat olvasó
- jó kamera -> emiatt félek a Xiaomi Remi 3S-től és a Xiaomi Note 3 (International Editiontől)-től
- max 5" képernyő -> Xiaomi Note 3 (International Editiontől) emiatt kétséges
- jó üzemidőFelső árkorlát kb 120.000 Ft, de a top készülékekből amúgy is ritka a két SIM.
Köszönöm!
-
Rawulf
őstag
válasz
buca84 #127632 üzenetére
Még mindig gyűjtöm az infókat és ezért nem írtam még tegnap...
... de az Oinom V19H és Nomu S30 kapcsán nem igazán sikerült minden konkrét infót megtudnom a gyártótól (szóval az ügyfélszolgálata hagy némi kívánni valót maga után...), viszont a nagykeres srác ma letesztelte a V19H telefon GPS-ét és ahogy sejtettem, a szokásos amcsi gps műholdak mellett az orosz Glonass-t támogatja még, viszont a kínait nem. -
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem itt most nagyon félre értesz valamit... Vagy nem is tudom mire ez most... ROM-olt - téglázott-visszahozta. 1-3 éve tele volt ilyen sztorikkal ez a topik és , ha vége jól alakult, -önállóan vagy közösségi munkával az mindegy- ment a virtuális pacsi! Nem pedig a lesajnáló hsz.-ok.
Régi szép idők...
-
Ájvé
veterán
válasz
RVR400 #127630 üzenetére
Hát mondjuk az egész mondat negatív hangvételű:
"Tegnap éjjel az én MiMax-om is a klinikai halál állapotába került, 5 órámba telt, míg visszahoztam."
Csodálkozik, hogy egy rossz ROM-ot tett rá és 5 órájába telt visszaállítani? Én konkrétan örültem, hogy újra életet sikerült lehelnem a telefonba és persze megfogadtam többet ROM-olok (tartott vagy 2 hétig kb.). Szóval nagyon nem értem mit kell ezen csodálkozni, örüljön, hogy még működik.
Én erre reagáltam, főzöl ne csodálkozz ha esetleg nem lesz jó a kaja a végén.
Sehol nem írtam, hogy fikázta a készüléket (márkát igen, nem írta mi miatt, de mindegy is, ebben még lehet egyet is értenénk), csupán a főzésre és annak mellékhatásira reagáltam, teljesen felesleges ezen csodálkozni. -
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #127628 üzenetére
Na most melyikre?
Főzött ROM-al játszol nem kell csodálkozni, ez benne van a pakliban. Előző telómat (Thl W100-at) én is majdnem tégláztam, de nem a telefont fikáztam, mert tudtam, hogy az én hibám volt (érintő panel tönkrement 1 év után az már a gyártó hibája volt viszont). Ugyan úgy a Defy-nél is majdnem megszívtam, illetve utána olvastam és fájl rendszert vissza kellett állítanom és vissza tudtam tenni a 2.3-as androidot, itt is csak magamat okolhattam. -
Ájvé
veterán
válasz
Milestone2 #127623 üzenetére
Főzött ROM-kat használsz akkor nem kell ilyenen csodálkozni, magadnak okoztad a bajt.
(#127626) Milestone2:
Nyelvjárásról nincs szó, de itt a magyarázat. -
alexw801
senior tag
válasz
szjiáo mí!
Hangsúlya második szótagon. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Aztán a végén kiderül, hogy a placebo B20 is jó.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #127622 üzenetére
Éngöm se érdekül a B20, sőt a sáomi is egyre kevéssé,
de szerintem sokan fognak fals infók alapján sima 6/128-as Mi Max2-t venni...Tegnap éjjel az én MiMax-om is a klinikai halál állapotába került, 5 órámba telt, míg visszahoztam.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Milestone2 #127621 üzenetére
De mivel mi alapos felhasználók vagyunk és utána járunk mindig a pontos dolgoknak
(bár engem pont nem érdekel a B20.)
-
Milestone2
nagyúr
válasz
tibcsi0407 #127618 üzenetére
Mi Note 2 ből 3 féle van. Sajnos az elnevezéssel maga a Sáomi zavarja össze a fejünket.
Mi Note 2 4/64
nem tud B20Mi Note 2 6/128
nem tud B20Mi Note 2 6/128 Global
tud B20 - és a webshopok, hogy még nagyobb zavar legyen ezt fogják Internationalként árusítani... -
tibcsi0407
félisten
-
Zeki
nagyúr
Mik vannak a tesco katalógusban...
Homtom ht16: 23990Ft, Umi Rome X: 29990Ft. -
robi1979
aktív tag
Szerintetek a Spemallos Xiaomi Mi2 alapból tudja a B20-at vagy elírás?
-
Primary92
senior tag
A BV6000-ben a microSD slot kombi vagy kulon van a SIM-tol?
iMan Victor, Nomu S30
Ezeket ismeri valaki? -
Sanyesz.
őstag
válasz
Mclarenöcsi #127604 üzenetére
Attól jó, hogy ennek költségén felül nincs egyéb "meglepetés". A csomag eredendően Kínából jön, jellemzően Franciaországba. Ott "vámolják" és küldik tovább Neked (DPD).
-
Mclarenöcsi
tag
Szia!
Az eu express az mit jelent?Mitől jó? -
csursan
csendes tag
Szeva!
Xiaomi MI 4C hogyan kezeli a dual simet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest