Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

smithsys aktív tag Természetesen, csak volt aki azt írta, hogy a heliok repcsiben is buknak 15%-ot egy éjszaka alatt. 
 Erre reagálva hoztam össze ezt. Nem vagyok "MTK huszár" sem "akku vizitor", pusztán érdekelt hogy ez valóban igaz lehet e, és gondoltam megosztom a tapasztalatomat. 
 Azért közel hat napos készenléttel sztem nem olyan rossz ez.
- 

smithsys aktív tag Többen panaszkodnak az MTK heliok készenléti idejére, ezért csináltam egy tesztet a héten kifejezetten erre koncentrálva. Tehát minimális nyomkodás, 3 mail fiók szinkron, némi viber, sms, telefonálás, bt nulla, kivételesen 1 simmel. A készülék egy Redmi Pro 3/32-es tehát X20-as proci. Természetesen nem ér fel egy Snapi 650 fogyasztásához, de azt hiszem ezzel a fogyasztással sok más telefon tulajdonosa kiegyezne. 
 Annyit még hogy éjszakánként repcsiben volt.
- 

dethroner veterán Volt egy Feiteng H9500-as korábban, ott is 2600mAh volt ráhazudva, de érzésem szerint 2000-et sem érte el valójában. Ennek az U7 Plus-nak is 2500mAh szerepel az aksiját, de gyanús, nagyon gyanús. Főleg mivel annyi sok jót olvastam a 6-os android energiatakarékosságával kapcsolatban, meg hogy a 64bites MT6737 mennyire energiahatékony, Ehhez képest alacsony fényerőn teljes töltés után wifivel és nyomkodással, játék nélkül elég könnyen kihalt belőle az áram.  A kijelzőidőt még megmérném, ha elárulja valaki hogy mit kell elindítani, hogy "mértékadó" összehasonlításra alkalmas legyen? A kijelzőidőt még megmérném, ha elárulja valaki hogy mit kell elindítani, hogy "mértékadó" összehasonlításra alkalmas legyen?
- 

dethroner veterán válasz  dethroner

üzenetére dethroner

üzenetéreFelraktam a Miracast Widget appot, amit ha elindítok, kiírja hogy tartalomátküldés, de alatta meg ott virít: nem található a közelben más eszköz. Holott be van kapcsolva a tévé, amihez a saját telefonommal gond nélkül kapcsolódok. 
- 

dethroner veterán válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetéreNagyjából tudom hol kéne lennie, Elefántos telefonon ott van a kezelőfelületen, plusz a megjelenítésből is elérhető. Aztán az u7 plusnál is a kezelőfelület hangolóban ott van a tartalomátküldés, de nem adható hozzá, és sehol máshol nincs. Lehet a frissítéssel csesztek el valamit. 
- 

aytukabozs addikt válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetére4.1 óta minden teló tudja elvileg, ez alap kéne legyen. (#129075) dethroner Próbálj valami miracast widgetet feltenni, hátha az megoldja a bajodat. (#129074) Winner_hun Én a Cache körül nézelődnék, valami teleszemeteli sztem. 
 Alkalmazáskezelőben rakd méret szerint sorba az appokat, és aminél túl nagy a cache, ott takaríts kicsit.
- 

dethroner veterán Kivettem az aksit, átettem a másik sim nyílásba a kártyát, amikor visszakapcsoltam döbbenten láttam hogy a kikapcsoláskor 48%-on álló aksi most 26%-ot mutat. Ez ugye nem normális? 
- 

dethroner veterán válasz  trebrona

üzenetére trebrona

üzenetéreSemmi ilyet nem találok benne  (#129083) KamuMazsola Hol mutatja az az oldal, hogy tudja vagy nem tudja a mobil ezt? (#129084) smilecat Igen, frissítettem. Azt nem tudom hogy előtte benne volt-e, csak a frissítés után kezdtem keresgetni. Most meg valamit elállítottam és nem mutatja a képernyő felső sávjában hogy mi a szolgáltató neve, nincs ott a térerőt jelző oszlopsor  
- 

KamuMazsola őstag válasz  dethroner

üzenetére dethroner

üzenetéreA devicespecifications.com szerint nem tudja. 
- 

monti0222w addikt válasz  nyisziati

üzenetére nyisziati

üzenetéreBasszus, a második kép tényleg jó lett  , tetszik, persze tudom hogy nincsenek a kínai telok a pl. a G4, S6-7, stb. közelében, de nem is annyira szörnyűek, sőt a párom RN4 telojával pár képet lőttem és azt kell mondjam hiába húzzák le, szerintem elég jó képeket csinál. , tetszik, persze tudom hogy nincsenek a kínai telok a pl. a G4, S6-7, stb. közelében, de nem is annyira szörnyűek, sőt a párom RN4 telojával pár képet lőttem és azt kell mondjam hiába húzzák le, szerintem elég jó képeket csinál. 
- 

nyisziati veterán válasz  monti0222w

üzenetére monti0222w

üzenetére
- 

válasz  dethroner

üzenetére dethroner

üzenetéreTalán ez jó lesz neked, bár nekem K6000pro-m van: 1: Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását Beállítások. 
 2: Koppintson a Megjelenítés És még Átküldés lehetőségre.
 3: A Wi-Fi-hálózatán található, átküldésre képes eszközök listájában koppintson arra az eszközre, amelyre képernyőjét szeretné átküldeni.itt találtam: 
 [link]
- 

dethroner veterán Oukitel U7 Plus telón android 6 fut, nem ismerem a rendszert. Hol a francba találom meg a lehetőséget, hogy a telefon kijelzőjét a tévére klónozzam? 5.1-es rendszert használok, ott a gyorsmenüben és a megjelenítésben is ott a vezetéknélküli kijelző, de itt meg sehol se találom  
- 

Winner_hun félisten ZTE V987, Android 4.2.1 32 GB-os SD kártya van benne, kamerát elindítom, azt írja hogy nincs elég hely, töröljek vagy változtassak alapértelmezett tárhelyet. 
 Letöröltem egy 4 perces videót, fényképezni továbbra se enged. 27 GB szabad hely van a kártyán, ez az alapértelmezett. Telefon újraindítása után már lehet 30k+ képet csinálni. Hogy lehet ezt orvosolni újraindítás nélkül?
- 

Ryoo senior tag A Super Amoled nem csak a Samsung által kitalált fantázianév és amúgy olyan, mint az összes többi amoled? 
- 

smithsys aktív tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreÚgy legyen! Az én képeim amúgy sem lettek volna mérvadók tekintve hogy béna is vagyok hozzá, meg nem is érdekel különösebben.  
- 

smithsys aktív tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreBocs!!! Pedig esküszöm már kétszer is elhatároztam hogy lövök néhány képet, de valahogy mindig elmaradt. 
 Mea maxima culpa. 
- 

nyisziati veterán válasz  AsusBoy

üzenetére AsusBoy

üzenetéreZTE Nubia My Prague. Ez egy olcsóbb és kisebb (5,2 ") készülék. Tesztképek. Mondjuk ezen már látszik, hogy szemcsésebb és a hordótorzítása is erősebb. 
 Ezzel együtt szerintem jobb, mint a Xiaomi.
- 

aytukabozs addikt válasz  AsusBoy

üzenetére AsusBoy

üzenetéreA redmi pro-ban is amoled van,
 meg dual cam is.Reggel van még, az OLED A neten látható képektől nem vagyok elájulva, a topicjában meg annyira nem segítőkészek az emberek, már 3* sikerült úgy képeket kérnem hogy senki le se szarta. mindegy, kb 1-2 hét és nálam lesz, akkor tudok majd referálni erről. 
- 

üzenetére AsusBoy

üzenetéreItt van egy teszt a ZTE Nubia Z11 max kamerájáról. Egyébként Somatommal értek egyet, igazán jó kamerát csak céleszközként kapsz. 
- 

#79335424 törölt tag válasz  AsusBoy

üzenetére AsusBoy

üzenetéreMost 6, vagy 7? Mert nem mindegy. A 7 -ben ugyanis külön funkcionál az edge felület (úgy, mint a Note Edge -nél). Sőt! A Samsung nyílt API -kat adott ki rá, amikkel bárki fejleszthet alkalmazást (widgetet) az edge felületre. Na, a chinaedge -en ez fasorban sincs. A Xiaomi azt mondta, hogy majd lesz, de .... 
- 

AsusBoy senior tag válasz  KamuMazsola

üzenetére KamuMazsola

üzenetérePeldaul? 
- 

zebede őstag Üdv! 
 Nem külföldről, 25k-ig van most alternatívája a Doogee X5-nek?Dual SIM, B20 a lényeg és csak telefonálásra, sms-re, böngészésre és navigációra lesz használva. 
- 

üzenetére AsusBoy

üzenetéreSuper Amoled (B20 nélküli is van benne). A magyar 3G-t (ideértve a Vodafone 900 MHz-et is), a dual-simet és 2 giga ramot állítottam még be szűrőnek, ezekkel általában már értelmes hardverek szoktak jönni. 
- 

AsusBoy senior tag Amoled vagy super amoled kijelzős telefonok léteznek a samsungon kîvűl? 
- 

kiskacz senior tag Ildih: Nem tudja sajnos... (Ha tudná - maradna.) Nyisziati: Köszi!!! Megnézem...  
- 

nyisziati veterán válasz  kiskacz

üzenetére kiskacz

üzenetéreRészletekről kérdezd tibcsi fórumtársat (főleg kártyacsere ügyben, de szerintem tudnia kell), vagy érdeklődj a topikjában. A többi kívánalomnak teljesen megfelel. Spemall-ről áfa nélkül megkapod. +10 dollárért két év EU garancia van hozzá. 
- 

IldiH tag válasz  kiskacz

üzenetére kiskacz

üzenetéreNem vagyok ennyire tájékozott, de a mostani készülékek ezt nem tudják mind? 
 Ami biztos, hogy az Oukitel K6000 pro-nál mindkét slotban működik a 4G és csak át kell kapcsolnod (5,5-ös és 3GB RAM). Én is úgy használom, hogy ha elfogy az adat vagy nincs térerő, akkor váltok a másik kártyára.
- 

kiskacz senior tag Kaptam netet a munkahelyi sim kártyámra... - ezek után olyan telefont szeretnék, ami kártyacsere nélkül menűből tudja váltani azt, hogy éppen melyik kártyáról menjen a net. (A jelenlegim sajnos csak az 1-ből tudja...) Amit szeretnék: 5,7 (végszükségben 5,5) col kijelző, 3-4 gb ram, JÓ gps (sokat használom) és a szoftveres net váltási lehetőség. 
 Minden más tulképp' mindegy, de jó lenne belföldi beszerzés.Kaphatnék típusokat? Köszönöm!  
- 

WOT-H-A-C veterán Jó reggelt mindenkinek!  Uraim! Az akkuumlátoros-merülős -töltős civakodást vagy tereljétek normális hangvételü mederbe , vagy fejezzétek be! 
- 

KamuMazsola őstag válasz  molnardenes

üzenetére molnardenes

üzenetéreNem érdemes ezzel foglalkozni, az akku élettartamát ezzel érezhetően nem növeled meg. Attól hogy nem bonyolult elektronika, értsd filléres dolog, még ellátja a feladatát. A melegedes meg inkább abból adódik, hogy töltés közben is terhelve - használva - van a telefon. 
- 

Monkey tag Nem unjátok még?  
- 

molnardenes tag válasz  svgyula

üzenetére svgyula

üzenetéreNekem inkább úgy tűnik, te nem értetted meg az én kérdésemet. Megtennéd, hogy még egyszer elolvasod, amit kérdeztem, és kifejted, a válaszod hogyan függ össze vele? Idéznéd, hogy a kérdésemben hol szerepelt az, hogy én bűnösnek tartanám a töltésvezérlőt a töltés közbeni melegedésért? 
- 

svgyula addikt válasz  molnardenes

üzenetére molnardenes

üzenetéreSzia! Elolvasod egyáltalán amit írok? Fuss neki még egyszer.................... 
- 

üzenetére svgyula

üzenetéreNem válaszoltál a kérdésemre. Még egyszer, csak akkor másképpen fogalmazva: amikor valaki azt kérdezi, érdemes-e kevésbé lemeríteni és kevésbé feltölteni az akksit a hosszabb élettartam érdekében, akkor miért írod, hogy a kérdező bízza a töltésvezérlőre az akksi védelmét, hogyha a töltésvezérlő valójában nem tudja megóvni az akksit a valódi veszélytől, a túlmelegedéstől? 
- 

RVR400 veterán válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreElephone P7000, elősre azt hittem, hogy akksihibás, mert 40%-ig folyamatosan merült, majd ott dobott egy nagy letörést, és perceken belül kikapcs. Azért is volt akksigyanús, mert nagyon csúnya SOT-ot produkált így. Egy másik akksit még bepróbáltam hozzá, de pont ugyanaz volt az eredmény. Kipróbáltam hozzá 4-5 FW-t, de minddel ugyanaz volt a gond, és ez amúgy az első perctől. A P6000 kijelzője anno ugyanazt játszotta, mint az Inew V3, hogy kiesett, P6I GPS-e gyakorlatilag lutri volt, mert volt amelyikben működött. Meg még volt valami Elephone-mizéria, de mindenre én sem emlékezhetek. 
- 

AsusBoy senior tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreAkkor inkább már 114ezerért egy Samsung Galaxy S6 edge újonnan , nem ? 
- 

aytukabozs addikt 
- 

RVR400 veterán válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreEgyről beszélünk.  4G kell a népnek, és mindenki csendben marad, mert az ultragigajó, anélkül nem is tudom, hogy mi lenne. Talán majdnem világvége, de anarchia mindenképpen. 4G kell a népnek, és mindenki csendben marad, mert az ultragigajó, anélkül nem is tudom, hogy mi lenne. Talán majdnem világvége, de anarchia mindenképpen. 
 Bár igaz, nekem is kényelmetlen, amikor a Praktiker közepéből kintebb kell mennem, hogy legyen netem (vagyis nem net,mert csak 3G), mert netezni járok oda. (#129032) AsusBoy: Egyszerű a megoldás. Elephonet ne vegyél. Sok idő után rendeltem egyet a nyáron, mert nagyon nyaggattak, hogy az kellene. Kár volt... 
- 

- 

AsusBoy senior tag Elephone S7ről nem írnak jókat a tesztekben. 
 Nemtudom ,hogy mi legyen 
- 

válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetére 
 Ne vicceld el!94,674% volt kedden, frissebb adat még nincs  
- 

AsusBoy senior tag Mennyi esély van arra ,hogy ha nem eu raktárból rendelek be egy telefont hanem mondjuk kínából akkor tutira megvámolják plusz áfát megfizettetik velem ?  
- 

- 

punky10 addikt válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreNa kibökted a varázsszót:hűséghosszabbïtás... 
 Ugy már nekem is sikerült pár jó árat kialkudnom...
 Felhivom az ügyfélszolgálatot,hogy milyen dokumentumok kellenek a hűségidő lejárta utáni szerződès felbpntásához,várok egy fél órát ,és már jön is az egyedi"csak most,csak neked"ajánlat,ami tényleg elgondolkoztató szokott lenni...
- 

tibcsi0407 félisten válasz  RVR400

üzenetére RVR400

üzenetéreDe, a 4G=internet, láthatod a B20-ra való igényt itt a fórumon is. Ugyanúgy igénylik az emberek, mint otthon a vezetékes netet. 
 Valóban nem annyi az S6 edge ára, de ez így kihagyhatatlan volt. Pont pár hónapja hosszabbítottam meg a hűséget készülékvásárlás nélkül. Nem is akartam venni, míg meg nem láttam ezt az akciót.
- 

#79335424 törölt tag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetére 
- 

tibcsi0407 félisten válasz  #79335424

üzenetére #79335424

üzenetéreSzerencsére az asszony fekete (hajú) és a földön jár.  (#129022) RVR400 A bolygó lassan megállna internet nélkül. Az igazat megvallva én dolgozni is nagyon nehezen tudnék, ha nem lenne. Skype-on bonyolítom le a legtöbb megbeszélésem képernyőmegosztással. Elég nehéz lenne nélküle temposan haladni. Ugye most a világ pedig pörög eléggé. 
- 

RVR400 veterán válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreA topicból is látszik, hogy nálunk erre van igény... (#129020) tibcsi0407: Ha valóban annyi lenne az ára, akkor sok kérdés nem lenne... De ugye tudjuk, hogy nem annyi. (#129023) tibcsi0407 : 4G /= internet 
- 

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreAhha. De egy szőke nem számol el 16 millió pixelig. Csak 7 -ig számol, ami ugyebár pont eggyel több, mint a 6. Vagy Impala, vagy semmi! 
- 

tibcsi0407 félisten válasz  #79335424

üzenetére #79335424

üzenetéreAzért az a múzeumba való S6 elég sok új telefont elpics*z  Van benne 4GB RAM, 32 GB ROM, QHD kijelző, jó kamera, OIS, jön rá Nougat. Nem hiszem, hogy az asszonynak több kell. Van benne 4GB RAM, 32 GB ROM, QHD kijelző, jó kamera, OIS, jön rá Nougat. Nem hiszem, hogy az asszonynak több kell.
 Igazából a kamerája jobb képeket lő, mint nekem a Mi Note 2, meg úgy általában bármelyik kínai teló. Mindezt 35k-ért.
- 

glacious addikt válasz  AsusBoy

üzenetére AsusBoy

üzenetéreA youtube teszteket elnézve, egy nagyon rossz minőségű telefon (műanyag hátlap, szörnyű kamera, lassú szoftver). Ha nem ütéstől vagy nyomástól származik, akkor valószínűleg, hirtelen nagy hőmérsékletkülönbség okozhatta a repedést. Ezek a kijelzők nem hidegen vanank hajlítva. 
- 

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreOK, ívelt kijelző, de gagyi, múzeumba való S6??? Nekem igazi szőkém van. "Vagy Impala, vagy semmi!"  
- 

tibcsi0407 félisten válasz  AsusBoy

üzenetére AsusBoy

üzenetérePlatina kártyám van, meg hozzá egy aranytárskártya, mind a kettő Next S csomaggal. 40k lett volna, de volt még 5000 hűségpontom. (#129012) Somatom Imádja az ívelt kijelzőt, 35-ért meg akkor is megvettem volna, ha nem kell semmire.  Én is imádom, ezért van itt a Mi Note 2  
- 

AsusBoy senior tag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreNálam 114 ezer . 
 Aranykártyás vagyok én is.
 Fun dîjcsomagom van 1990ft havonta.
 Inkáb voip telefonálok.Milyen feltétellel hoztad el annyiért? Gondolom nem 2 ezer ft os csomagban vagy ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Tudnátok segîteni nekem.egy picit? 
 Eu warehouseban keresek Elephone S7 et.
 Remélem.ha megrendelném.még gyors karacsony elott megjonne.
 Ajandek lenne illetve ezeken a sávokon menne itthon a teló? 
 Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE B1/B3/B7/B20, Support 2G & 3G & 4G LTE Network - See more at: http://www.antelife.com/germany-warehouse-elephone-s7-4gb-ram-64gb-rom-helio-x20-mtk6797-2-0ghz-deca-core-5-5-inch-bezel-less-curved-jdi-fhd-screen-android-6-0-4g-lte-smartphone-green.html#sthash.Ioi2ofgG.dpuf
- 

Carline őstag válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreMeg még majd 200e 24 hó alatt csak a havidíjból.. 
- 

citkar addikt válasz  tibcsi0407

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreBiztos nem 4000 a havi telószámlád  
- 

üzenetére tibcsi0407

üzenetéreEgyik cimborám mondása jut eszembe: 
 "Mindíg is csodáltam, milyen kevéssel beérik a nők." 
- 

AsusBoy senior tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreElephone s7 jó árban van. 
 Ti mennyire ajánlanátok?
 Itthoni használtpiacon nézegettem a samsung s6 edge készülékeket és majdnem minden 2. Hîrdetés arrol szól hogy pici hajszál repedés van a kijelzőn.
 Feszültség van a kijelzőben a hajlîtás miatt?
- 

svgyula addikt válasz  molnardenes

üzenetére molnardenes

üzenetéreTöltéskor minden eszköz melegszik! Azt, hogy ezt melyik rész hogyan bírja az eszközön belül az az adott készülék minősége a SOC felépítése nagyban befolyásolja. Na meg az is, hogy éppen a töltés közben használatban van-e a készülék? De ez egyik sem a töltésvezérlő bűne! Az teszi a dolgát de ha a készüléket a töltőn még gyepálja is a tulaj és folyamatosan a maximális áram folyik át a csatlakozókon az már nagyobb gond DE még mindig nem a töltésvezérlőről van szó! 
- 

robi1979 aktív tag Sziasztok! Az egyik ismerősöm véletlenül leejtette a Meizu M2 MINI 5" telefonját és betört a kijelző. Tudtok ajánlani olyan helyet Alin ami megbízható forrásnak számít és eredeti kijelzőt árul? 
- 

gamegod senior tag Na ma megérkezett a spemalltol, a Xiaomi Redmi 4A. Kb 15 percet tapicskoltam, ajándék lesz. Az első benyomásom hogy baromi könnyű telefon, a Zuk Z1-em ehhez képest moslékos vödör. Gyors, nem volt semmi reccenés, arany színben jött, elegáns.  
 Szerintem lehet avatni a bestbuy *ár-érték* telefon kategória idei győztesét...
- 

AsusBoy senior tag Sziasztok! Tudnátok ajánlani hasonló készüléket mint a samsung galaxy s6 edge. 
 Régebben mint ha olvastam erről egy cikket ,hogy valamelyik "európában nem elterjedt márka" csinált hasonló hajlîtott kijelzős telefont.
- 

üzenetére svgyula

üzenetéreEgyszer azt írod: "Esetleg a töltésvezérlőre kellene bízni az akkumulátort nem?" Máskor meg azt: "a gond nem a töltéssel van hanem az akkor fellépő melegedéssel amitől az alkatrészek forrasztásai egy idő után elfáradnak és elválnak a felülettől." Most akkor rábízhatjuk a töltésvezérlőre az akkumulátort, vagy attól - mivelhogy az egy "egyszerű feszültség figyelő áramkör" - akár nyugodtan meg is dögölhet az akksi (a túlforrósodás miatt), tehát inkább ne? 
- 

tibcsi0407 félisten Legalább van, ahol élmezőnyben vagyunk. [link] 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

A kijelzőidőt még megmérném, ha elárulja valaki hogy mit kell elindítani, hogy "mértékadó" összehasonlításra alkalmas legyen?
 A kijelzőidőt még megmérném, ha elárulja valaki hogy mit kell elindítani, hogy "mértékadó" összehasonlításra alkalmas legyen? 

, tetszik, persze tudom hogy nincsenek a kínai telok a pl. a G4, S6-7, stb. közelében, de nem is annyira szörnyűek, sőt a párom RN4 telojával pár képet lőttem és azt kell mondjam hiába húzzák le, szerintem elég jó képeket csinál.
 , tetszik, persze tudom hogy nincsenek a kínai telok a pl. a G4, S6-7, stb. közelében, de nem is annyira szörnyűek, sőt a párom RN4 telojával pár képet lőttem és azt kell mondjam hiába húzzák le, szerintem elég jó képeket csinál.  

.
. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)