- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misa479
csendes tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni Alin jártas fórumtársaktól!
Tegnap rendeltem egy Redmi 3s-t az Aliexpressen. Ki is fizettem. Azonban ma kaptam egy üzenetet: "We are sorry to inform you that we have to cancel your order for security reasons. To make sure your transaction is secure, please provide us with documentation by clicking My Appeal for further verification. When we receive your documents, we will verify them within 3 business days. If the documents are valid, you can reorder on Aliexpress. "
Lezárták a rendelésemet. Jelenleg being verified kategóriában van az elbírálás. Rendeljem meg vajon még egyszer, vagy hagyjam inkább aztán ha megfelelnek a feltöltött dokumentumok, akkor a megrendelésem továbbra is élő marad? Az az érzésem, hogy a telefonról már lemaradok..
Köszönöm a segítséget! -
Tomi0703
addikt
Hali!
Erre valaki?
-
viktorhu
veterán
válasz
icons #129794 üzenetére
Én azt szoktam csinálni alis telefonvásárlásnál, hogy alaposan kipróbálom a mobilt, mielőtt megerősítem az átvételt (vagy meg sem erősítem, csak hagyom kifutni az időt). Ez alatt kiderül, ha van valami gond, utána már ritkán fordul elő garanciális probléma. Ha mégis, akkor is annyival olcsóbb így a mobil, hogy megérte a kockázatot.
-
WOT-H-A-C
veterán
-
UFO1
senior tag
Segítséget szeretnék kérni itt leírtam mi van a telefonnal (sajnos oda már elég kevesen járnak) annyi kiegészítéssel a hibát az váltotta ki hogy kiírta a launcher leállt (az S volt beállítva), utána ki lett kapcsolva és az óta ez a gondja. Érdekes módon addig amíg kék képernyő van nem reagál semmire viszont mikor elkezd villogni a launcher választó felirat akkor már van kikapcsoló menü és ott minden működik is.
Tavaly év végén újra lett téve a rendszer (akkor sem kapcsolt be) az itt leírtak, ill. felhasznált feltöltésekkel mivel saját mentésem nem volt.
Most sajnos valami miatt nem akar felmenni a flash, bekapcsolva rádugom gépre felteszi a drivert (ezt minden alkalommal nem tudom ez miért van) utána megjelenik saját gépben is, de rákattintva nem látok semmit. Az USB hibakeresés elvileg be volt kapcsolva azt viszont nem tudom mikor szoftvert frissítettem 213-ra ez ki e kapcsolódik és e miatt nem megy fel a rendszer. Kikapcsolom (ebből nem kell kivenni az aksit) betöltöm a tool-ba az androidot rendesen le is fut és még sem megy fel semmi (tavaly többször egymás után is fel tudtam tenni).Factory módba belép (bekapcsoló + hangerő le) ott végignéztem a teszteket minden működik fényképező, GPS, színek, fotók, stb.
Recovery módba (bekapcsoló + hangerő fel) viszont bárhova nyomok azt írja nincs adat.
Aki tud megoldást kérem írja le vagy linkeljen segítséget.
Előre is köszönöm. -
Rawulf
őstag
válasz
punky10 #129784 üzenetére
A dokkoló a széria alapfelszereltség része. Hátul van rajta egy micro-usb aljzat. Tehát ugyanúgy egy töltőt és usb kábelt kell használni hozzá, csupán a a micro usb végét a dokkolóba és nem közvetlenül a telefonba dugod.
A dokkoló és a telefon között 4 pontos a csatlakozás, tehát feltételezem, hogy nem csupán töltésre való, ergo majd kipróbálom, hogy a dokkolót a számítógép USB portjára kötöm. -
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129778 üzenetére
Simán elképzelhető, hogy a tárhelyengedély nem léte miatt szállt el az áruház, mert megnéztem és tényleg nem volt megadva neki a hozzáférés. Csak ugye a program hiánya miatt már tesztelni nem tudom.
-
Rawulf
őstag
-
Primary92
senior tag
iMan Victor
Tényleg nem használja senki?
-
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129772 üzenetére
Valóban, elsiklottam felette.
Köszönöm, hétvégén megnézem az új Romot.
A szülinapp-ot már nem tudom kipróbálni, mert én okos lendületből kitöröltem a hozzárendelt appok közül.Köszönöm!
-
Depression
veterán
Sziasztok!
Mit ajánlanátok, ha note 5-ről szeretnék feljebb váltani? -
Snapdragon 616 (MSM8939v2) van benne, nem 615.
A GPU persze ugyanúgy mindkettőben Adreno 405.
A kinézete pedig nagyon szép, érdemes élőben megnézni, nem kép alapján ítélni.Most épp egy Redmi Note 3 Pro-t használok, de az Axon mini szebb annál. Többen kérdezték, hogy miért ezt használom a ZTE helyett.
-
icons
addikt
Sziasztok!
Idősebb, nem hozzáértőnek kellene telefon (tehát itthoni garisnak kell lennie).
- DualSIM
- 45-50ezer környékére kellene
- minél jobb kamera
- legyen megbízható
- max 5 collAmit kinéztem, esetleg Huawei P8 Lite lehetne.
Tudnátok segíteni?
Köszi! -
Upo
addikt
-
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129756 üzenetére
Azt nagyon szépen megköszönöm, mert egyébként nem panaszkodom, egyben van a Rom.
Ha megtudsz valamit, kérlek jelezz valamilyen formában, ha időd engedi. -
atee_13
őstag
-
pitrikzoli
csendes tag
Helló!Elephone S7-ről van vlakinek tapasztalata?
-
Ájvé
veterán
válasz
Carline #129760 üzenetére
Redmi 3S, Redmi Note 3 Pro Special Edtition, Redmi 4A, Mit Note 2 6/128 Global elvileg ezek vannak eddig B20-al eddig. Elképzelhető hogy lesz sima Redmi 4 is B20-al, de egyelőre nincs róla információ.
MTK-s SoC-al még nem is volt egyébként eddig B20-as készülékük, szóval szerintem Redmi Note 4-ből ne nagyon várj B20-as variánst. -
batai15
félisten
üdv! milyen lehetőségek vannak ha a kritériumok :
5 coll körül(5.5 már sok)
stock droid, lehetőleg nougatra updatelhető
3 gb ram min
fp
snapi 6x széria körüli kraftal
és b20!!
Lehet céges kártyára váltok, oda viszont vodásként kellene a b20, nem akarok mindenhol 3g-vel menni.,
Előre is köszönöm!
viszont ha csak 5.5 ből van ilyen akkor az is jöhet, bár igen élből ott a kate verziós note ami tökéletes lenne, bár a tok készlet hiány miatt, na meg már unom a kenzo kinézetét így valami mást keresnék. -
Carline
őstag
Én már elvesztem a Xiaomi tengerében.
Pro, Prime, Global, International vagy csak simán minden nélkül.
Egyik webshopnál van B20 írva máshol ugyanolyannál nincs.
Redmi 4 és Note 4 érdekelne B20-al EU marketből, vagy EU Expressz küldéssel.
Van ilyen? Vagy még várni kell a B20 verziókra mint a 3-nál? -
beg
veterán
válasz
janakbacsi #129758 üzenetére
Működik.
-
janakbacsi
őstag
válasz
tibcsi0407 #129753 üzenetére
Ezen a redmi 4 prime on én is gondolkodom. Működik még alin a goldway nél a sellers shipping method?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
tibcsi0407 #129756 üzenetére
Azt mondta, hogy a tárhelyengedélyekkel lehet probléma. Meg kell adni az összes GAPPS cuccnak.
Valamint itt a legújabb ROM, amit tegnap tett közzé. [link] -
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129747 üzenetére
Ez sem oldotta meg, érdekes, mert mindig pontosan 106MB-nál jár a letöltés, mikor hibával bezáródik az áruház (több ROM verziónál is ezt tapasztaltam, lehet a másik oldalról van hiba...). Mindegy, a Waze-el és a HERE-el helyettesítem a navit, nem probléma.
Végül a távirányító problémát megoldottam, a korábbi, szeptemberi BB72-es ROM-ot pattintottam fel, ott működik, csak a frissített novemberi szórakozott.
A Torque Pro app még mindig nem kedveli az átállított wm density-t, totál kuszán jelenik meg, de ha olykor használom, akkor visszaállítom terminálból és kész...
De egyébként elégedett vagyok a ROM-mal, tetszik.
Remélem lesz folytatás is. -
50-60e forint körül most melyik telefon ajánlott? (5 colos, nagy aksi, 5ghz-es wifi) Redmi 3S helyett.
-
Primary92
senior tag
iMan Victor-t használt valaki?
Ismertek olyan helyet, ahonnan EU garival lehet rendelni a típust? -
Cyborg
őstag
Sziasztok,
a Nomu S10-zel van valakinek tapasztalata? Vajon out of the box telefon lehet, vagy masszírozós? Ajándékba lenne.
Esetleg valami hasonló árú alternatíva, nem kell, hogy strapa telefon legyen, csak ez megtetszett.Köszi
-
gooool
őstag
válasz
gooool #129743 üzenetére
Elnézést, hogy szemetelek itt, de próbálgattam még sok mindent és kialakult egy kép.
A Grossoshop ROM-ban működik a LeTV távirányító app, a BB72-esben sehogy sem tudom működésre bírni, apk-t újratelepítve sem oldódik meg, leáll hibával.
A Traffi Hunter áruházból nem telepíthető, külső forrásból telepítés közben hibával elszáll.
IGO SzülinApp pedig rendre amikor a letöltés 100MB felé kerül eldobja és az áruház hibával leáll.
Illetve a Torque Pro elrendezése teljesen szét van esve a BB72-es alatt, Grossoban rendben megjelenik.Ennyi hibát véltem felfedezni.
Ezekre van gyógyír esetleg? Mert mindegyik elég fontos volna számomra és hiába a működő telefonkönyv szinkronizáció, ha ezek meg nem akarják az igazat.Köszönöm!
-
viktorhu
veterán
válasz
b0bcat #129741 üzenetére
De ez megint nem normál használatnál derül ki, pl
email írásakor tökéletes, ahogy egyébként az elődje is az volt. Egy 24 ezer forintos mobilról beszélünk 2 giga rammal, 16 giga tárhellyel, modern processzorral (a helio család négymagos változata), ujjlenyomat olvasóval, nagy akkuval. Az elődjét teszteltem alaposabban, két hétig nálam volt egy, ott pl. meglepett a nagyon pontos navi is. -
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129728 üzenetére
Sikerült felrakni a BB72-es ROM-ot.
Nos a telefonkönyv mizéria tényleg megoldódott, viszont vannak azért ebben érdekességek.
Pl. a távirány app el sem indul, mert hibával leáll, adatok törlése sem segít. Van valami alternatíva erre, mert használnám a funkciót.
Illetve az IGO SzülinApp-ot nem tudom letölteni, mert a play hibával leáll mindig, adatok törlése szintén nem segít...
Traffi Hunter-re meg azt írja a play, hogy nem támogatott verzió.Illetve a képernyőn kicsit érdekesen jelennek meg olykor a dolgok, hiába állítottam át a leírás alapján a wm density-t.
Hirtelenjébe ennyi hibát sikerült találnom, egyébként tetszik a ROM, sokkal jobb a fordítás, bár érdekes, hogy Snapi 820-at ír processzornak és Le Max Pro-nak nevezte el a telót.
-
Rawulf
őstag
válasz
punky10 #129731 üzenetére
Mondták, hogy csak a végleges firmware-be fogják a Google-t beletenni.
Én meg mondtam, hogy az nem probléma.
Na megyek alvadni, mert elképzelhető, hogy a postás fog felébreszteni: 你好 ("NíHáó")
És még a Xiaomi Mi Book Air 13.3" notebook-ot is le szeretném tesztelni, mivel arra csak pár napom van. -
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129728 üzenetére
Rendben!
Eddig is tervben volt, de ez megsürgeti a folyamatot.
Köszönöm!
-
gooool
őstag
válasz
tibcsi0407 #129726 üzenetére
Oppomart-ról rendeltem, 14S ROM van rajta.
Próbáljam hétvégén a 17S-es BB72-est ráhegeszteni? -
gooool
őstag
Sziasztok!
Van egy nagyon idegesítő problémám, ami a munkában is akadályoz és nem tudok rájönni mi okozza.
Nemrég vettem egy LeEco Cool1 Dual telót és elkezdte most csinálni, hogy a Google címtárba elmentett névjegyeket nem jeleníti meg, csak foghíjasan (41-ből 30-at jelenleg). Ugyebár nem kérdés, hogy szükségem volna a számokra és az elkövetkezendőkben beleírandókra is, így nem ártana megoldást találni a problémára.
Egyik nap beírom őket, minden oké, majd random valamikor eltűnik jópár és hiába szinkronizálok rá, nem változik semmi, gépről a névjegyeket elérem persze.Köszönöm a segítséget!
-
pilu01
senior tag
válasz
aytukabozs #129709 üzenetére
A Cordon Kft elkérte az IMEI-t, azóta semmi!
Viszont a Meizu ezt a levelet írta:
Have you logged in a flyme account on your phone before your phone was locked by screen lock?
If you have logged in a flyme account, after 15 times of wrong password, you will enter the flyme lock mode.
Then you can unlock the flyme account with the right password and erase the screen lock password.Sajnos nem volt bejelentkezve Flyme fiók, gondolom akkor ezt a lehetőséget is buktam?!
Egyébként mi az a Flyme lock üzemmód? -
atee_13
őstag
-
pitrikzoli
csendes tag
Helló mesterek!Megérett cserére a 3+éves Huawei G700,két teló közül választanék,Honor 6X-Xiaomi Redmi Note3SE.Arra nem találtam infót,hogy a Honornál van-e dedikált microsd foglalat.Szerintetek melyik mellett döntsek?A Honor(Huawei)megbízható,volt már több is belőle,A Xiaomi is tetszik,a fiamnak vettem fél éve,az még B20 nélküli.Nagy teljesítmény nem kell,gyors fotók jobb minőségben inkább.
Üdv. -
Carline
őstag
Kínai újévre szoktak akciózni a webshopok?
-
pilu01
senior tag
válasz
aytukabozs #129709 üzenetére
Írtam a Cordonnak, köszi!
-
aytukabozs
addikt
válasz
pilu01 #129706 üzenetére
A Meizu honlapján van egy magyar szervízpartner (WTF?
)... esetleg.
"Cordon Elektornics KFT, Széchenyi tér.9, Budapest, Hungary"
(#129705) sky11 válasza zeusz55 (#129704)
Ez jó tipp, a CM megszűnése miatt most sokan fognak valószínüleg kiszállni belőle,
és az előző 2 telónál mindenképpen jobb választás. -
-
pilu01
senior tag
válasz
aytukabozs #129701 üzenetére
Van wi-fi kapcsolat, működik is, de a google acc-al sem tudtam törölni sajnos, egyszerűen csak újraindította a telefont, és annyi!
A linkelt kollégával, és mindenki mással aki a ph-n hírdeti magát, már beszéltem, sajnos nem tud segíteni senki. -
zeusz55
senior tag
Meg nincs meg a telo... csak kulon erre a celra vennek egyet es egy ace lett jobb aron kinezve. Ez az app mit csinal?
-
zeusz55
senior tag
válasz
#79335424 #129700 üzenetére
Nagyon koszonom a valaszodat! Igazabol ebayrol rendeltem egy endoszkop kamerat auto szereleshez szellozo tisztitashoz... app van hozza. Csak a telom nem tudja laptopot meg a 21.szazadban mar nem cipelunk.... de akkor nagy valoszinuseggel csak probaval tudnam megallapitani hogy tudja vagy sem?
-
aytukabozs
addikt
válasz
pilu01 #129697 üzenetére
Mégvalami eszembe jutott, hátha.
Ha normál módon inditod, mikor kéri a FP-et, akkor a statusbaron látszik wifi, vagy mobilnet kapcsolat?
Mert
elméletileg a google device manager is tud formázni, az meg elvileg aktív onnantól hogy bejelentkeztél a g-accal a telefonra.A szervizekkel az a baj hogy legtöbbjük életében nem dolgozott még a mainstream márkákon kívül mással.
Őt szokták itt ajánlgatni ha csájnafón.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest