- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
New Bluestar #126394 üzenetére
Kell egy kis lazulás is!
Illetve munka, család, stb... Arról nem beszélve, hogy sokan csak olvasnak minket.
-
New Bluestar
tag
Mi történt, hogy már lassan két napja senki sem szól hozzá semmihez ?
-
csabaxd14
csendes tag
válasz
cappa72 #126389 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Hát hardveres hiba nem hiszem,hogy lehetett mert az előző tulajdonos csak annyit mondott hogy korábban használta semmi baja se volt és ez az előzményekben látszik(képek,böngésző előzmények,facebook,gmail mindenben be van lépve az előző tulajdonos).
És mi történne ha frimware --> upgrade helyett a download-ra kattintanék? Én úgy olvastam van különbség a kettő között. És ha így futtatnám le, nem lehet az hogy megoldódna a problémám? Mert én azt olvastam hogy a download formázza a telefon memóriáját és utána pakolja fel az új cuccot, a firmware --> upgrade pedig csak a memória system részét formázza telepítés előtt. Ha ezt a fajta "megoldást" csinálnám elronthatom e a készülékemet? -
choco01
addikt
Hali.
20-30k között milyen kínai telót ajánlotok?
-
válasz
csabaxd14 #126388 üzenetére
Ha a gyári fw upgrade után is ilyet csinál, akkor az gyanúsan lehet hardverhiba is.
Látszólag frissíti, le is fut, majd uyganaz a rendszer fogad. Már találkoztam ilyennel. Egyszerűen valójában nem írható ténylegesen az emmc.
De ez csak egy lehetséges forgatókönyv.Érdemes megpróbálni egy CWM-met feltenni rá (szigorúan a saját cwm-jét!), és onnan megpróbálni flesselni valami ártalmatlan zip-et, ami a rendszerre ír mondjuk egy host file-t, majd megnézni, hogy valóban sikerült-e felírnia.
(Durvább módszer az, amikor CWM-ből a system-et formázod... ekkor nem fog elindulni a telefon, ha valóban formázható a system, de elindul akkor, ha nem formázható. Ezt csak gyakorlottabbaknak...)
-
csabaxd14
csendes tag
Próbáltam megcsinálni végig is ment ahogy le van irva de a probléma nem oldódott meg.Igaz a firmware-upgrade kattintottam.
Esetleg próbáljam meg újra hátha sikerül? Ezzel a telefonba nem tehetek nagyobb kárt?
És mitől lehet ez a probléma? Mit csinálhatott vele az előző tulajdonos hogy ilyen "állapotba" került? -
csabaxd14
csendes tag
Üdv.
Nem rég került hozzám 5000Ft-ért egy hibás Beex M5 készülék.A készülék hibája az, hogy az hogy nagy valószínűséggel az előző tulaj letörölt pár fontos gyári alkalmazást így ezáltal a telefon folyamatosan alkalmazás leállásokat és hibákat "dob fel" illetve egy kikapcsolás és egy újraindítás során az általam végzett dolgok mindene elvész(gondolok itt wifi jelszavakra,törölt alkalmazás adatok,képek, különböző beállítások).Próbáltam már gyári adatok visszaállítással is azonban sikerül eljutnom a gyári recovery-ig ahol egy wipe data/factory reset és egy rebbot system now után ugyanaz az a "hibás rendszer" fogad mint azelőtt.
Valakinek valamilyen ötlete esetleg? -
Beni2360
félisten
válasz
zagloba #126383 üzenetére
Külföldi rendelések, stb oldalt kérdezd sajna én nem tudom.
-
zagloba
aktív tag
igogo.es Valakinek van tapasztalata velük?
[Bluboo Maya Max 122 EUR]Lehet nem lenne rossz vétel főleg ha spanyolból jön!
-
válasz
nagysandor79 #126379 üzenetére
Igen, minden általad telepített alkalmazás és annak adata (játékbeállítások, játékállások) törlődik.
Titanium backup és / vagy Helium backup programok segítenek ennek megoldásában. -
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. egy kis segítség kellene
. adott egy androidos teló, ha gyári vissza állítást csinálok, akkor minden telepített dolog törlődik róla? itt arra gondolok amiket a play áruházból letöltöttem. pl viber, ( itt a beszélgetéseket sajnálnám , mert azt tudom hogy elveszti) és játékok. Itt konkrétan a Tom macska nevelős játékra gondolok,elég régóta nyomom rajta és nem szeretném előröl kezdeni, a többi telepített alkalmazás nem fontos. -
válasz
PainKiller13 #126376 üzenetére
Szívesen mennél be gyakran szombaton dolgozni?
-
A texasi
aktív tag
válasz
PainKiller13 #126374 üzenetére
Nemzeti ünnep van náluk 10.07-ig;
a fű se nő addig náluk! -
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
Megrendeltem Tinydealről a K6000 Pro-t sima deutsche posttal, közleménybe elfelejtettem írni nekik hogy eur expressel küldjék de írtam nekik contact us-on keresztül illetve az email címükre is.
Ez tegnap volt, túl türelmetlen vagyok vagy soká válaszolnak? Félek fel ne adják deutsche posttal.
-
Daywalkerke
aktív tag
Asus Zenfone 2 laser dual SIM mobiltelefonnal kinek milyen tapasztalatai vannak a 6-os Androiddal?
-
Tomi0703
addikt
válasz
silver10 #126364 üzenetére
Itt ahogy a képeket nézem van magyar nyelv. 193$-ra kijönne szállítással együtt. Csak alis (alipay) teló rendeléstől parázok még (180 nap védelem hiánya és az esetleges visszaküldés nem fizetése) .
B20 amúgy jó lenne persze, vidéki vagyok (ráadásul falusi), de már megszoktam a B20 a mostani R2P-mba.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy melyik legyen. -
válasz
sirály69 #126369 üzenetére
Ez a bejegyzés ezt taglalja.
-
sirály69
őstag
Homtom HT17 telót szeretném rootolni, de eddig nem sikerült.
Van ötletetek mivel és hogyan próbáljam? -
tiko76
aktív tag
válasz
Milestone2 #126358 üzenetére
helló! Mikor lesz az eustockon redmi 3s nemzetközi verzió?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Max 200 dollarig mit ajanlanatok? Redmi Note 3 Pro es Coolpad Cool1-et neztem ki. Nem romolgatnek, max az elején felraknek valami romot ami jo es kesz. Jatekok nem szamitanak. Csak netezes, telefonalas.
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #126358 üzenetére
Én?
-
tahepa
senior tag
US $149.99 + Seller's Shipping Method US $16.84 ~ 167USD = 45,777.46 HUF
...az okosok szerint...
-
-
trebrona
nagyúr
Nekem hidd el, mindegy honnan veszed, milyen kuponod van?
-
voci
tag
Sziasztok!
Egy ilyet szeretnék vásárolni. Ezen van magyar nyelv, vagy romolni kell, hogy legyen rajta? -
csapee
őstag
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #126337 üzenetére
Nem, most már kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás.
-
beg
veterán
válasz
Milestone2 #126334 üzenetére
Tény, de én egy perverz vagyok
Most már bármi lesz, végigviszem a sárga folyón.#126335: vicces, de kb. pont az a szitu mint abban a filmben, hogy innen-oda, onnan ide, háromszor megtekerve, elvileg mindenki belepecsételt egy OK-t, de még mindig nem megy
-
beg
veterán
-
buca84
őstag
-
csubuka
addikt
válasz
viktorhu #126319 üzenetére
Köszi a választ! Értem. Sima androidon nem nagyon volt bajom a 2GB rammal eddig, időnként kisebb leveleket copyzok egyik appból a másikba vagy e-mail címeket, ilyesmi (böngészőbe a jegyzetappból). Nagyon nem tűnt fel a hátránya.
(#126320) beg: Meg ha nagyon belemegyünk, akkor nincs megállás és 100k-t elherdálok és cserében lehet, hogy nem fogom érezni az előnyét annyira az extra hardvernek. Ha 50 alatt megfogom az bőven elég.
-
viktorhu
veterán
válasz
csubuka #126317 üzenetére
A memóriaigény nem egyes appoknál jön elő, hanem inkább pl. abban, hogy mennyire multitaskozol. Pl. szoktál-e egyik programból a másikba copypaste-ezni dolgokat? Ilyen esetben borzasztó zavaró, ha újra tölt az app, és elveszíted, amit eddig csináltál. Én emiatt már nem szívesen mennék saját felhasználásban 4 giga ram alá.
Viszont ha ez nem szempont, simán elég lehet még a 2 giga is, max a lassabb task váltásokban fogod érzékelni a hátrányát, de azt sem igazi belassulásként kell elképzelni, inkább mint egy megszakadó animációt
-
-
csubuka
addikt
válasz
monti0222w #126281 üzenetére
Köszi a választ! Azért a 3 giga csak nem kell átlag felhasználásra, semmi játék egyebek nem lesz...
Azért kb egy tizest nekem nem ér plusz 1 giga ram.
(#126274) b0bcat: Amúgy a kínai oldalkon van "International" variációja. Az miben más, mint a belpiac?
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407 #126313 üzenetére
Nem OTG-s.
-
b0bcat
addikt
Egy kis segítséget kérnék!
A sógornőm Open Dott telefonjának olyan szerencsétlenül tört be a kijelzője, hogy a képernyő nagy részén nem érzékel érintést. Ezért feloldani sem tudja a telefonját, tehát az adatait nem tudjuk lementeni USB kapcsolat esetén sem.
Tanácsot kérnék, hogyan lehet vajon a készüléken tárolt adatokhoz jutni.
Köszönöm!
-
Ájvé
veterán
válasz
dokee78 #126306 üzenetére
Igen, hivatalos Global Developer ROM teljesen magyar (Crowdin projektben került bele a fordítás ami a mai napig megy is, szóval jövőben is lesz magyarosítva).
Igen, elég jelentős különbség van köztük, magasabb CPU órajel és erősebb GPU.
Semmit nem tudni további B20-as Xiaomi készülékekről, mivel már hivatalosan jelen vannak eúrópában ezért várható a portfólió bővülése, de semmi konkrét információ nincsen.
Van B20-as Redmi Note 3 Pro is. -
dokee78
félisten
Látom mér van B20-as Xiaomi Redmi 3s Prime.
Ez már teljes frissülő magyarul is tudó szoftverrel kapható?
Mert korábban azt hiszem nem frissült a "nagyrészt" magyarul tudó szoftver.Ez a Snapdragon 430 sokkal gyengébb,mint a Snapdragon 625,ami a Redmi 4-ben lesz?
Az vajon fogja tudni a B20-at? -
bekebazsi
csendes tag
Sziasztok Segítsetek Légyszives
Van itt aki HONOR 7et használ? A dual active funkció miatt szeretnék váltani rá LG G4-ről!
Van akinek használta esetleg mind kettőt? Az LG kamerájával nagyon megvolt elégedve.
Kérdem aki Honor 7 tulaj, jó képeket készít? Autó módba használnám a két kisfiam fotózására ha nincs az embernél fényképező.
Előre is köszi a válaszokat :-)Esetleg Huawei P9 jobb választás? Csak nem tudom, hogy az dual active e...
Balázs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged