- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
west76
aktív tag
válasz
csepelball #129595 üzenetére
Ha most akarsz, akkor redmi note 4 3/32 bőven belefér. Ha vársz 1 hónapot addigra talán befut a redmi note 4x néven emlegetett telefon, amiből várhatóan lesz 4/64-es.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
csepelball #129597 üzenetére
Sokat esett az ára. Volt, aki egy LG G5-öt tett félre miatta, annyira megszerette.
Nekünk is volt egy itthon, brutálisan jó minőségű hardver. A MIUI-t pedig nem kell bemutatni.
Van rá Xiaomi.EU, szerintem lassan global is lesz. -
csepelball
tag
válasz
tibcsi0407 #129596 üzenetére
Úgy néztem, hogy az 220USD +vám. Sajna azt nem akarom, hogy beleférjen
ui: miuihu fórumon fent vagyok, szoktam olvasni.
ui2: spemallnál látom, hogy 200 alatt hozzá lehet jutni. Nem szóltam! -
tibcsi0407
félisten
válasz
csepelball #129595 üzenetére
Én a Redmi Pro-ra szavazok. Jó kis közösség alakult ki itt a fórumon, a telefon pedig best buy.
-
csepelball
tag
Sziasztok!
Xiaomi Redmi Note 3 MTK (2gb/16gb) után új telefont keresek, ami legalább ezt a sebességet és minőséget produkálja. A felső ár 200USD (vagy eu raktárból, vagy szállítással, vámmal együttes ár legyen ez).
Mi az amit ajánlotok ezen az áron belül ami a "legjobb"? Méretből 5.5" kellene. Micro sim foglalat. Néha játszom vele. B20, és eyecandy fícsörök nem elvárás. 3-4gb memória elkelhet,mert úgy éreztem 2 kevés..lehet csak a miui falta fel a telefontÜdv,
Dudu -
UHHH
őstag
válasz
atee_13 #129589 üzenetére
Hello, en irtam korabban, hogy egy zoponal a smart wake ette az idle processt mint az allat, amikor lekapcsoltam ezt a feature-t, rogton 5x annyi lett az uzemido! Szoval gyari visszaallitas esetleg, vagy kapcsolgassal le szolgaltatasokat, es nezd a valtozast. Szinkronizalast is kikapcsolnam, gps-t, stb. Ha rajossz, ertesits minket!
-
atee_13
őstag
válasz
zizol #129590 üzenetére
A wifi-t mindig kikapcsolom mikor nem kell csak akkor van bekapcsolva, ha használom.
(#129591) CineDOG1:
Már 30 éve itt lakom és a telefon kb 1,5 éve ott van ahol a legelején viszont merülni csak az utóbbi időben kezdett le nagyon, de lehet benne valami mert melóhelyen úgy vettem észre lassabban merül. Változtathatott valamit a voda ?
-
spileraaa
senior tag
ez a telefon kapható meg valahol? néztem több helyen de nem latom sehol készleten
DOOGEE VALENCIA2 Y100 Pro
vagy ehhez hasonló telefont tudnátok ajánlani 40 ezer ft korul?
-
KN
újonc
válasz
aytukabozs #129586 üzenetére
Köszönöm a kedves szavakat, azért regisztráltam ide, mert mondták, hogy itt segítetek telefonos kérdésben.
-
RVR400
veterán
A teljesség igénye nélkül:
Meizu M5 - igaz csak 5.2"
LeEco LE1S
LeEco LE2
Meizu M5 - igaz ez is csak 5.2"
LeEco Cool 1C - még a Cool1 is kb beleférhet, sőt még a LeEco S3 is éppenhogy
Lenovo K5 Note
Asus Zenfone 2 Deluxe
Asus Zenfone Selfie(#129584) tibcsi0407: Redmi 4 Prime csak 5".
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #129578 üzenetére
De amúgy ki venné meg ezt a telót ennyiért?
-
tibcsi0407
félisten
Hirdetői azonosító van a linked végén. Minden egyes azzal az azonosítóval megvásárolt eszközért a Gearbest honorálja a hirdetőt.
Ha valóban nem a Te reflinked, akkor már tudod mi az. (ha pedig a tiéd, akkor jól játszod az értetlent.Aláírásban, lokál topikokban és Hardverapron lehet hirdetni, de itt nem)
-
KN
újonc
Bocsánat! Sajnos nem tudom törölni a hozzászólásomat. Utánaérdeklődtem, mi az a reflink.
Annyira kiművelődtem: Megláttam, hogy 3 hozzászolással előttem CineDOG1 Android dual SIM okostelefonok 129561-es hozzászólásában is van reflink, "spm=" akármi. Hogy van ez? Aliexpresszest lehet, mást nem? -
Zeki
nagyúr
válasz
aytukabozs #129568 üzenetére
Nem baj hogy Kínából jön, és jön még rá Áfa meg postai díj, az ár így is vonzó ennyiért. Csak kérdés hogy hamis-e? A visszajelzések mind jók.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129571 üzenetére
Valamint a 6753 és a FullHD párosítás szerintem nem szerencsés, és szállítással együtt inkább 50 a vége, én biztosan nem venném meg.
-
RVR400
veterán
válasz
aytukabozs #129568 üzenetére
Ha nem tűnik el, akkor sem küldi Magyarországra, csak Kínából.
-
Zeki
nagyúr
Üdv!
Lenovo K3 árában van jobb vétel?
Kollégám 70 dollárnál többet nem szánna új telóra. Vagy annyiért az hamis? Aliexpressen látta.
Ha jól tudom a B20-at nem tudja a teló. -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #129565 üzenetére
Meg a decis poharat.
-
svgyula
addikt
Hát ha béna 20 akkor jöjjenek a helyek! A lehetséges helyek ahol nem megy net béna 20 nélkül.
Íme az enyém: Felsőkisbarackos 193-as út 3-as számú ház. A telek végén található egy pince az 5 méter mély, mellette a ganédomb. Itt hiába írtam a fosbukra a haceromnak, hogy segítsem mert beleragadt a gumicsizmám nem válaszolt mer MEM VOLT NET! Így kiléptem és lementem borért! Tehát a B20 nélküli telefon a felelős az alkoholizmusért is! -
zizol
aktív tag
válasz
nyisziati #129551 üzenetére
Jogos, egyébként nekem nagyon jó tapasztalatom van voda 3Gvel. Szinte mindenhol van és teljesen használhatóan gyors is. De a többi szolgáltató esetén ez a lehetőség nincs, mert csak a 3Gt csak 2100Mhzen tolja, ami nem nagyon szeret terjedni, ezért vidéken ki sem lett építve, ahol mégis az foltszerű lefedettséget ad.
Na ezért jó ha van B20. -
törölt tag
Vagy csak szimplan mindenki menjen ki a kib@sz(:?+!!%%"""""'++(()=/)ott levegore es elvezze!!!
-
-
-
samyr
csendes tag
Ezzel a készülékel van valakinek tapasztalata?
Romok vannak valahol hozzá?
http://www.etotalk.com/p/asus-x550-pegasus2-plus-316gb-rose-gold_p14536.html -
nyisziati
veterán
válasz
zizol #129549 üzenetére
Én használok 4G-t, 3G-t vegyesen, vodát és pannont, tesztelgetem is néha a sebességet, de igazán jelentős különbséget nem vettem észre.
A ping idő ugyanúgy 30-40 ms közé esik (hétköznap, munkaidőben), a letöltési sebesség meg hiába több 4G-n, ha a weboldalak sok kis fájlból állnak.
Torrentet, nagy fájlokat meg nem töltök le, ha nagy ritkán mégis, akkor wifi, pécé.Sajnos a költséghatékony (értsd: sóher) menedzseri mentalitás sikeresen kinyírja az új szolgáltatás előnyeit (ezúttal is).
-
aytukabozs
addikt
válasz
zero977 #129540 üzenetére
Azt leginkább neked kellene tudnod hogy van-e szükséged rá.
Ajánlott olvasmány, hogy képbe kerülj.
-
zero977
tag
válasz
tibcsi0407 #129528 üzenetére
Köszi! Mi ez a B20? Kell hogy tudja a teló?
-
smithsys
aktív tag
válasz
Killerlaca #129537 üzenetére
Igen, azt mindenképpen javaslom.
Örülök hogy ha csak részben is,de megoldódott. -
Killerlaca
senior tag
Köszönöm az ötleteket mindenkinek.
Érdekes h átrakva a simet a 2-es slotba amin elvileg nem is tud 3g-t azon most megy.
A probléma lehet még szerintem h egy nagyon régi sim kártyáról van szó.
Cseréltetni kell és lehet nem lesz gond vele. -
smithsys
aktív tag
válasz
Killerlaca #129532 üzenetére
Nem tom milyen rendszer van rajta, de nem lehet hogy külön be kell kapcsolni a mobil adatforgalmat?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #129534 üzenetére
Valamint a gugli a barátja, meg lehet találni, hogyan kell beállítani helyesen az apn-t...(én telenort állítottam kb 1 éve..)
-
válasz
Killerlaca #129532 üzenetére
Keresd fel a szolgáltatód (oldalát) a beállítások ellenőrzéséért!
Sok esetben (Telenor, Vodafone), nem jók az alap APN beállítások. -
törölt tag
válasz
Killerlaca #129529 üzenetére
Bugyuta kérdés, de gondolom wifin próbálod vagy van mobilnet előfizetésed
-
smithsys
aktív tag
válasz
Killerlaca #129529 üzenetére
APN be van állítva?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy gondom. Adott egy Zopo 810 dualos telefon. 1 sim van benne. Látszik a 3G jel, de még sincs internet kapcsolat. Valamiért nem jön be adat rajta. Találkozott valaki ilyennel?
Mi lehet a gond? -
zero977
tag
~70 ezer környékén melyiket ajánljátok?
Xiaomi Redmi Note 3 Pro vagy Xiaomi Redmi Note 4 vagy HONOR 6X vagy valami mást? -
viktorhu
veterán
válasz
glutamin #129517 üzenetére
Az ár jó, de erre még rájön az áfa meg a postai vámkezelés díja.
Szerintem nincs még róla igazán tapasztalat, mert új a modell; a nagy testvéréről (pro) viszont jók a review-k (az elsőknél még volt szó a szoftver optimalizálatlanságáról, de az update-ek óta inkább dicsérik - arról már van sok videó youtube-on sokféle nyelven, szóval válogathatsz aszerint, hogy melyikeket érted.
Külföldről én szívesebben rendelek legalább már pár hónapja felfutott típusokat, hogy a gyerekbetegségekkel ne kelljen küzdenem.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129520 üzenetére
-
-
samyr
csendes tag
Sziasztok!
Az Etotalk-ról a Tax free shipping Europen express szállítás volna?
Nem lesz további költség? -
glutamin
őstag
-
tibcsi0407
félisten
Xiaomi CES bemutató hamarosan: [link]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #129514 üzenetére
Ezt a telefont még az orosz lenovo-forum sem ismeri!
-
aytukabozs
addikt
Épp csak annyi időm volt rá eddig, mig az unboxingot megcsináltam, szóval túl mély benyomást eddig nem tett rám.
Hétvégén dobom mély(ebb) vízbe, de amúgy sztem az elvárható minimumot hozni fogja.De hamár itt vagyok;
ha valaki beleütközik véletlen K10E70-hez való gyári romba, meg root recovery ilyesmi az feltétlen szóljon.XDA-t, 4PDA-t, kínai lenovos forumot már feltúrtam, de semmi..
Egy mentést jó lenne róla csinálni, de ugye ez is qualcommos szoval szűkebbek a lehetőségeim. -
beg
veterán
válasz
aytukabozs #129509 üzenetére
Igen, de cserébe kettő B20 és egy GPS vitából kimaradsz
Ez a K10? Benyomások?
-
mobilizmo
addikt
válasz
Frenk #129510 üzenetére
A kiszemelt ROM leírását ha megnézed, úgyis nyitnod kell a bootloader-t (TWRP kell rá), akkor már a root csak egy lépés és menet közben tiltható is. Egyébként is a garancia nem a root miatt szokott ugrani, hanem a bootloader nyitása miatt. TWRP-ből nagyszerű, teljes rendszer és adat mentést tudsz csinálni.
-
mobilizmo
addikt
válasz
aytukabozs #129509 üzenetére
"maradhatok azért?
"
not my business :-) -
Frenk
aktív tag
Sziasztok,
Lumia 820-at váltottam egy ZTE Nubia Z7 Max-ra.
Mivel ez az első androidos mobilom ezért segítséget kérnék az alábbiakhoz.- teljes rendszer mentést / a most még beüzemelés előtti állapotról / mivel és hogyan érdemes elkészíteni. Szükséges e hozzá a telefon rootolása / ha lehet akkor a rootolást mellőzném/.
- (custom) rom cserét melyik módszerrel ajánlott elvégezni?
/ rom cserénél mindenképpen a rom-hoz javasolt módszert kell alkalmazni? /
Az alábbi custom romot szeretném felrakni, mely feltételezhetően tartalmazza a Magyar nyelvet:
Z7 MAX V3.89 ComboRom V28Segítségeteket előre is köszönöm.
-
mobilizmo
addikt
válasz
aytukabozs #129505 üzenetére
Árulja el nekem valaki, ilyenkor miért bűn rossz fotót csináltok a képernyőről, amikor van képernyő mentés is ... néhány éve az androidban.
-
aytukabozs
addikt
válasz
WOT-H-A-C #129457 üzenetére
Na, megjött a kicsike.
Magyarul indult, és automatikusan indult rajta egy DX Toolbox nevű app, amit azonban hagyott simán törölni, újraindítás után sem jött vissza.
Más bloatware-t nem látok rajta. Létezik hogy majd később aktiválódik valami rejtett meglepi, vagy ha eddig nem jött elő, már nem is fog...?
-
Zeki
nagyúr
válasz
ekrisztian #129503 üzenetére
Parancsolj! Telekom Fon
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Lenne valaki aki nekem megosztaná a Telekom fon apk-t?
Nekem nem engedi a play letölteni és most nincs kedvem build.prop-t szerkeszteni
Privibe is jöhet!
Köszönöm!! -
attiati
veterán
válasz
tibcsi0407 #129488 üzenetére
Na, erre nem is gondoltam, jo otlet
Csak a fulop szigeteki helyzet miatt kerdeztem/csodalkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged