- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Killerlaca
senior tag
Köszi a telefon ajánlásokat. :-)
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Milestone2 #126696 üzenetére
Én értem, csak már annyi embernek rendeltem itt a környezetemben telefont és utána ROM-olgattam(persze havertól miért kérj pénzt - olcsó kínai má' hova fizessek többet ennél
), hogy mondtam, hogy senkinek nem rendelek már telefont, vagy, ha igen, akkor Én nem fogok ezzel foglalkozni, hogy ROMolgassam, meg csiszoljam neki a rendszert. Ezért keresek olyan webshopot, olyan telefonnal, hogy kibont használ örül - engem békén hagy és nem szid.
Viszont ez a Note 3 Pro tetszik neki, ha minden igaz.. (remélem nem gondolja meg magát, mert azért 4mm-rel szélesebb, mint a Samsung S5)
Szóval akkor a legfontosabb, Global Developer legyen rajta, mert az tud magyarul és OTA-n frissül. Egyéb?! -
tibcsi0407
félisten
válasz
Killerlaca #126694 üzenetére
LeEco Le Pro 3. Bár a ROM-ok oda később jönnek, mert új kütyü.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Killerlaca #126694 üzenetére
1+3, Mate 8
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Milyen telefont tudnátok most ajánlani 5.5-6" méretben.
Valami erősebb félére gondoltam.
Az árat most egyenlőre ne nézzük csak legyen az adott telefonnak támogatása pár elérhető ROM ha gond lenne és cserélni kell.Előre is köszönöm
-
fudi2002
nagyúr
Bocsánat ha triviális kérdés lenne:
QC3-as töltőfejre köthetek sima 5v-os telefont. Ugye a telefon elektronikája nem enged rá többet?
Köszi
Fudi -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
aytukabozs #126677 üzenetére
De.. És arról is van szó, hogy a B20-ast és az a nélküli verziót is érinti(függetlenül attól, hogy helyileg hol használod).
-
Essejó
veterán
válasz
KamuMazsola #126670 üzenetére
Available on Pre-Order Stock due to arrive on October 31 2016
Nem láttam OTG-ről egy szót sem sajna.
-
Essejó
veterán
Nem tudom, hogy erről volt-e már szó itt, de érdekes szerkezet. Kár hogy nem rakható bele SD card.
Kupon: lebg24
forrás: rendelj kínait blog
-
kazan23
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok itthon, vagy eu-s raktárból eladó új akkut Ulefone Paris-hoz?
Megpúposodott szegény -
tahepa
senior tag
Doogee T6 Pro (MT6753 , Android 6.0) telefonhoz kellene egy működő root leírás az sem baj ha magyarul van...az angol nyelvtudásom nagyon szerény. A Kingroot állítólag nem megy.
Előre is köszönöm -
pècsimunkás
addikt
válasz
Bazi.Joe #126660 üzenetére
Fogalmam sincs . Egyelőre csak tapogatózok . S7 dual , vagy ha jön az S8 dual , Honor 8 . Ilyesmi . Csak nem akarok úgy járni , hogy másiknak gyenge legyen a 3G- je .
De igazából mindegy . Legyen jó 3G , dual sim , èrtesìtő LED , normális kamera , jó GPS . A Coolpadban ez mind rendben volt ! Örökkè bánni fogom , hogy, váltottam!
Mint írtam , ha lesz korlátlan netem , akkor viszont marad . -
Ájvé
veterán
válasz
Crytek #126664 üzenetére
Ilyennek nem szabadna előfordulnia azért. Lehet egy telefon hibás, de ilyen esetekben olyan szintű hiányosságok feltételezhetőek, amik normál esetben nem fordulhatnak elő. Szóval rossz/gyenge minőségű alkatrészek, esetleg védelmi hiányosságok miatt van ilyen.
Samsungnál meg akkumulátor gyártási hibát emlegettek, persze akkor kérdés miért történt meg újra a javított szériával is.
Vernee meg innen kezdve elég necces. Volt THL telefonom, amit most a barátom használ már és nem égett/gyulladt ki semmi rajta/benne. Pedig THL se egy top kínai gyártó. -
Crytek
nagyúr
Haver Vernee telojába beleolvadt a töltőfej. Mi folyik itt mostanság lassan nem lesz olyan telo aminél ne lenne égős balhé
-
fo_di
őstag
Sziasztok,
némi segítségre lenne szükségem: kb 50 euróért szállítással lehet valami kulturált androidos telefont fogni? Másodiknak kellene, amivel alapvetően semmit nem csinálok, csak belerakom az otthoni simkártyámat, és várom, hogy nem hív rajta senki, de ha hazamegyek időnként, nem árt, ha fel tud csatlakozni az internetre, whatsapp, facebook messenger és google maps elfut rajta, esetleg tetheringgel tovább is adná az elsődleges telefon felé, esetleg zenét hallgatni/levelet nézni rajta
Egy Galaxy S (1)-et váltana, amire a legutolsó gyári rom 2.3 volt és még egymagos, szóval annál szerintem már minden erősebb manapság.Az árban szigorúan 60 CHF (~55 EUR, de a frank a tuti) limitig mehetek tokkal-vonóval, svájci szállítással, mert addig vámmentes és nincs kedvem a papírmunkával cseszekedni (de itt az EUn belüli vámmentesség sem játszik, mert hülye svájciak...). Viszont ennyiért nem ragaszkodok extra postához meg nagyon sok minden máshoz sem
Köszi
-
Bazi.Joe
tag
válasz
pècsimunkás #126658 üzenetére
Pedig az Oneplust azért etalonnak tartom! Mert ha cserélnél akkor melyik készülék jönne szóba?
-
svgyula
addikt
válasz
pècsimunkás #126649 üzenetére
Szia! A Honor 6-nak minden helyen ahol eddig próbáltam messze nagyobb a térereje mint bármelyik eddig hasonlított telefonnak. Ahol azok nem tudtak beszélni ott én még javában legalább 2db "pálcikával" rendelkeztem. A 3G eddig mindig ment kint Németországban mindenhol. A wifi jel is igen erős! A Keeperv85 kollégával ültünk az autóban és nála 3 telefon volt. Nekem volt 8-10 elérhető wifi jel neki a három telefonon összesen 4db.................
-
pècsimunkás
addikt
-
Bazi.Joe
tag
válasz
pècsimunkás #126655 üzenetére
Persze mondhatod rá fél év múlva hogy csak be lett járatva!
De addigra már az is lehet hogy őskövület lesz amilyen tempóban jönnek az újabbnál újabb telefonok! -
pècsimunkás
addikt
válasz
Bazi.Joe #126652 üzenetére
Nem kapkodok , januárig várok . Akkor jár le az egy èves lakás szerződés . Ha maradok a pecóban beköttetem a netet , akkor lehet , hogy marad a telefon .
Azt a harmad árat azèrt mèg megbeszéljük , lehet fèl èvesen annyit èr majd a telefon mint újkorában . Legalább is a jelenlegi helyzetet elnèzve ...(#126653) Laza...
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok páromnak keresnék okostelefont! A lényegi szempont elsősorban a gördülékenység, Dual-Simes!
Természetesen kínai telefonok (tDogee,Oukitel stb) is jöhetnek szóba amiről van tapasztalat. -
Laza...
addikt
válasz
pècsimunkás #126651 üzenetére
-
Bazi.Joe
tag
válasz
pècsimunkás #126651 üzenetére
Add el harmad áron megveszem!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Bazi.Joe #126650 üzenetére
Nem hinném ...
A telefon jó , csak gyengébb az antennája mint az előzőknek . Tehát az utcán megvan , a házban nincs 3G - vagy legalább is ritkán . Viszont , mivel nekem mobilnetem van , így számomra sokszor szinte használhatatlan a telefon , ès ha kötöttem volna rá biztosítást , már összetörtem volna ! -
Bazi.Joe
tag
válasz
pècsimunkás #126649 üzenetére
Tudod háromig meg sem áll!
De gondolom ez nem általános probléma Onepluséknál? -
pècsimunkás
addikt
válasz
Bazi.Joe #126648 üzenetére
Szar a 3G-s tèrerőm . Lehet a szolgáltató is egy fosch , de az előző telefonomon -Coolpad - ott is megvolt a 3G , ahol ezen nincs . A hètvègèn már vissza raktam volna a sím kártyâkat a Coolpadba , de mivel úgy vágtam le őket , nem sikerült rendesen vissza rakni a keretbe , a telefon meg nem látta a kártyákat .
-
Bazi.Joe
tag
válasz
pècsimunkás #126647 üzenetére
Na mi a baj az Oneplussal?
-
berek21
őstag
válasz
pècsimunkás #126644 üzenetére
Igen a honor 8 dupla antennás. A párom vidéken használja dombos környezetben, és nem volt olyan hogy ne lett volna használható jel. Előtte a zenfone 5-ös több helyen is árnyékban volt.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
pècsimunkás #126642 üzenetére
Mindenképp legyen benne a 900 és a 2100 MHz-es frekvencia. Itt az euban azokon megy a 3G.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pècsimunkás #126642 üzenetére
Honor 6 biztos, de lehet a többi Honor is belül dupla antennás.
-
pècsimunkás
addikt
Azt lehet tudni ,hogy melyik dual simes telefonnak a legjobb a 3G-je ? Mindenki a B20-at emlegeti hónapok óta , de én már annak is örülnék , ha normális lenne a 3 G-m . A német szolgáltatómnál csak az van sajnos !
-
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Haver keresne telefont..
Kritériumok:
Max 70k
Ne legyen szélesebb a Samsung S5-nél azaz 7,4cmnél..
És a kamerája legyen jó.
B20 mindenképp kell..
Ja és ne legyen bonyolult a rendszer, azaz ne hívogasson engem fél naponta, hogy ez és ez hogy működik.
Leeco Letv Le 2 Pro 4 GB-os verziót nézte, csak sajnos ez nem B20-as.Ötlet?
-
silver10
aktív tag
válasz
cappa72 #126617 üzenetére
A Cogs nevű kirakós logikai játékot kaptam pendrivon. OTG-vel betoltam és telepítettem. Azért gyanakszom mindenképpen erre, mert weboldalakra szinte mindig ugyanarra megyek fel. Prohardver és egyéb magyar okostelós portálok, újságok, receptek, a lakásfelújítás miatt jó néhány ezzel kapcsolatos webáruház, időjárás előjelzés, Dirty Windows. Csupa olyan oldal, ahonnan semmilyen kockázatra nem számítok.. Már kb egy éve nem voltam még kínai, vagy orosz android fejlesztők oldalán sem. A poén, hogy pár nappal előtte olvastam kimondottan a rootolt androidos telefonok elleni vírustámadásokról. Annak idején próbáltam az aranyszabályt betartani. Mentés minden lehetséges módon. Az MTK DT márr nem tudta kezelni ezt a Soc-ot. de szerencsére TWRP-ből ment a backup. Így minden veszteség nélkül helyre állítottam a rendszert.
-
KamuMazsola
őstag
-
berek21
őstag
válasz
aytukabozs #126635 üzenetére
Hoppá! Ezt benéztem nem kicsit.
Íme a link. Igaz mobilról.
http://s.aliexpress.com/vMJf63I7 -
aytukabozs
addikt
válasz
berek21 #126634 üzenetére
Jobb felső sarok?
Megosztás gomb?Így e;
http://s.aliexpress.com/EBfaIbmq
(Ne kattintson senki, más van a linken)Még saját linkshrinkerük is van...
-
Victoryus
addikt
Redmi 3s-re honnan érdemes tempered glasst venni? Van ajánlott Ali/Ebay eladó?
-
palimre
csendes tag
válasz
Graphics #126602 üzenetére
Kösz a választ. Igen, arra gondolok, amikor a hívó telefonja nem küldi a számot.
Sajnos a Biztonság menüpont alatt nem találok ilyesmit. Olyan lenne, hogy Ismeretlen forrású alkalmazásokat is lehessen telepíteni, de nem ezt akarom. Olyasmi, hogy az ismeretlen hívók tiltása, vagy engedélyezése nincs ebben a pontban sem.
Telefonkezelő menü nálam nincs. Van a gyárilag kapott "Telefon" alkalmazás, ennek a beállításai közt vannak a Hívásbeállítások. Le lehet tiltani az összes bejövő hívást, át is lehet irányítani minden hívást hangpostára, lehet a saját számom megjelenítését tiltani és engedélyezni, de ez a lehetőség ott sincs.
Ha megtalálnád valahol, nagyon hálás lennék.
-
attiati
veterán
csak ugy ropkodnek itt nokre a szexista megjegyzesek
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Puszunty #126613 üzenetére
Redmi 3S B20, ezzel szerintem nem nyúlsz mellé.
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni: eustockról szeretnék rendelni férjuramnak 5" telefont leváltani a samsung s3-at. Melyiket ajánljátok ár/érték arányban? (nem feltétlenül kell, hogy dual sim-es legyen) Érdemes innen rendelni, vagy inkább Kínából próbálkozzak? Köszönöm a segítséget!
-
aytukabozs
addikt
-
Ájvé
veterán
válasz
aytukabozs #126610 üzenetére
Nincs különbség a 3S-hez képest. Nem nyújt többet se, ezért nem került szóba. Ha már van B20-as 3S akkor nem nagyon érdekel senkit a 3X. 3S az global piacra szánt, még 3X kínai piacra ezek szerint. ROM-juk is azonos egyébként, de 3X-hez nincs Global ROM csak kínai, ez azért némileg visszatartó erő lehet (ha nem megy fel rá a 3S Global ROM-ja persze).
-
aytukabozs
addikt
hhm, ez a goldvay az új chigon?
klassz
mondjuk a boltot nem értem, ezek közt most mi a különbség?redmi 3X 2/32 silver 124 $
redmi 3X 2/32 silver 145 $Az itteni 4g hiánya mellett még mi lehet az oka hogy a fórumban keresve nem nagyon látom hogy foglalkozott volna ezzel a telóval a nép?
-
berek21
őstag
válasz
Cyberslider #126605 üzenetére
Nézd ha nagyon nem akarsz romolni, akkor redmi 3s az eustock-ról. Magyar nyelv, meg gari, meg eu verzió. Pont ma van róla teszt a mobilarénán. Problem solved.
-
Cyberslider
őstag
[link] ?
Sajnos nem igazán kaptam választ a kérdésemre, és mivel ezek a kínai mobilok kínaiak nekem
ezért még mindíg nem értem, hogy mit is kell nézni, milyen ROM kellene, vagy ha nem olyan akkor át lehet flashelni ezeket, vagy mi az isten
-
silver10
aktív tag
válasz
#18193920 #126554 üzenetére
Csak tanúságképpen mindenkinek, nem offolás a célom.. Te személyesen is ismersz és tudod, hogy óvatos duhaj vagyok. Mégis elkövettem egy hibát, ami nekem is vírust és kártékony alkalmazásokat eredményezett.
Én nálam régóta be van pipálva az ismeretlen forrásokból telepítés engedélyezése. Amíg megbízható forrásból voltak APK-im nem is volt baj. Kaptam nemrég kollégámtól egy logikai játékot, ami nagyon tetszett. Utána kezdődött a baj. Nála semmi probléma nem lett, de gondolom azért mert nem rútolt a készüléke, mint nekem. És úgy sejtem, a systemhez tudott hozzáférni a rejtőzködő kártevő(gondolom a Super SU-t kikerülve). Arra lettem figyelmes, hogy bekapcsoláskor megjelent: android frissítése!!!??? Mondom mi? TWRP recóm van, nem tudna OTA-n frissíteni, meg régóta nincs mit. A telepített alkalmazások között 6 db finomságot találtam. Pl. Qyeah!, Kkcps! stb. Úgy belassult a teló, mintha nem 3 GB RAM és MT 6595M , hanem 1 giga ram+MT6589 volna benne.Eltávolítás, teló újraindít, visszatelepülnek. Ahha! Recoveryből rendszer visszaállít, frisseítések , változások Titánium B.-ból visszarak és örül. Telefon gördülékeny újra.Na azóta még körültekintőbb vagyok, hogy megspóroljam az ilyesmiket. -
-
palimre
csendes tag
Sziasztok, az én problémám ezzel rokon, de sehol nem találok olyan fórumot, ahol segíteni tudnának. Vettem egy Lenovo A5000-es telefont amin Android 4.4. volt, aztán frissítődött Lollipop 5.0.2-re. (azóta ezerszer megbántam, hogy ilyet vettem mert nagyon sok minden másképp működik, mint általában az androidokon)
Nemrég kiderült, hogy ha ismeretlen számról hívnak, az nem csöng ki, mert a rögzítőre van irányítva a hívás. Pedig én inkább szeretném fogadni, mert egyes ismerőseim nem küldik a számukat.
Viszont úgy látom, hogy a Lenovo menürendszerében - ellentétben a Samsung és más típusokkal - nincs olyan beállítási lehetőség, ami ezt kezelné. De az is lehet, hogy máshol megvan, csak úgy elrejtve, hogy én nem találom. Már órákat töltöttem a kereséssel, és semmi eredmény. Tudtok erről valamit, hogy ezen az idétlen gépen hol tudnám megkeresni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest