Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

atala
addikt
válasz

Essejó

üzenetére
						Én mindig is féltem a kínai beszerzésektől. Ilyenkor mérlegelem azt, hogy milyen áron kapom meg. Pl. a gyereknek nem vettem itthon 50e-ért tabletet, mert ugyan azzal a hardverrel, (vagy még jobbal) kintről megúsztam 25 e-ből. Vagy az én telefonom Siswoo i7, tavaly ugyan ilyen hardverrel itthon 70e Ft-ot kellett volna csengetnem. Ez meg meg volt 30e-ből Ennyinél már nem érdekel, hogy nincs magyar gari. Pár ezer Ft-nál viszont már inkább az itthoni beszerzésre szavazok.
 - 

- 

RVR400
veterán
válasz

Essejó

üzenetére
						Inkább a kérdés lényegi részére kellett volna válaszolnod, nem okosságot írni.
As the buyer, you should be aware of possible:
- delays from customs inspection.
- import duties and taxes which buyers must pay.
- brokerage fees payable at the point of delivery.Az ÁFA meg a vámkezelési költség meg vajon mennyibe kerül szerinted? Miért inkább EU raktárból nézelődik itt a többség normális webshopoknál, és nem ebayről?
Költői kérdés volt, inkább ne válaszolj.
 - 

- 

- 

bostone
addikt
válasz

Essejó

üzenetére
						Ha a kapcsolat él a gép és a mobil között elvileg a pictures mappában meg kell lelned a képeket.
Szerintem legegyszerűbb mód a képek archiválására a google account. Ott ráadásul a telefonszámaid is elérhetőek. Nálam wifin automatikusan történik a mentés, így van beállítva a készülék. Bármikor lehúzhatod, bármilyen készülékre.
A picasa szolgáltatás vagy megszűnt, vagy meg fog szűnni, felejtős.
 - 

válasz

Essejó

üzenetére
						Ez aranyos. Látszik, hogy első Android!
Mikor a telefont csatlakoztatod a PC-re, a fejlécben megjelenik egy ikon. Arra kattints rá és válaszd ki a lehetőséget, hogy milyen ezközt szeretnél csinálni belőle.
Amennyiben a Médiaeszközt választod, úgy fog viselkedni a telefonod a gépeddel, mintha Pendrive-ot tettél volna rá. Vannak további lehetőségek is, de ezt ajánlom kábelesnek.
Ha vezeték nélkül akarsz, akkor ajánlom figyelmedbe az AirDriod nevű Androidos programot, mely segítségével és a PC-den megnyitott web.airdroid.com oldallal máris a telefonod ott lesz teljes egészében a PC-n, webes ablakban. Onnantól már csak a fel/le töltés maradt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
 - HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
 - Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest