Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Adott a BLUBOO XFIRE 2 készülékem.
Rájöttem a youtube videókat nézve, hogy akár új ROM is elérhető hozzá – Ugye jól látom, hogy az a ROM ami a telefonon van egy márciusi verzió, de már június 6-i is van a needrom.com-on.
Azt ki tudom-e deríteni valahogy, hogy mi a különbség az új ROM és a jelenlegi között?
Érdemes-e szerintetek lecserélni a ROM-ot?
Ha igen, akkor mit kell előtte tennem? (szoktam olvasni ezt a fórumot, mindig azt olvasom, hogy menteni kell a ROM-ot. Ez mit jelent? Hogy kell csinálni?)Ez az első olyan okostelefonom, amellyel kapcsolatban ez a kérdése felmerült, tehát nulla tapasztalatom van az ilyen (számomra) haladó jellegű műveletekkel kapcsolatban, de nagyon szeretnék kicsit jobban belemenni a dologba…
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nyaralás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest