Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZolkoW

őstag

Nagyon úgy néz ki, hogy garis ügy lesz a gearbestes Ulefone Pasisból... Nem örülök neki, mert amúgy az akksit leszámítva egészen csinos kis kütyü, de most feleségem benyögte, hogy a két "apróság" mellett a telefonálás hangminősége sem az igazi, ugyanis belehallatszik a fülesbe pittyegés, amit a rádiója csinál (tudjátok, mint mikor közel mész egy audió cucchoz telefonálás közben).
    Vélhetően egyedi probléma, mivel úgy láttam, itt többen is elégedettek a készülékükkel.
    (egyébként ezen kívül van egy világos folt a kijelzőn, és sípol a teló, mikor világítanak a menü gombok, szóval valami nem sikerülhetett az audió rendszer leárnyékolásánál, vagy tudomisén..)

Szóval kérdés: mit ajánlotok hasonló árban vagy kicsit fölötte (~40 KHUF) , 5" méretben, és csajszinak ?
    minimum 720p kijelző kell, B20 azért inkább kell (bár mint írtam, az se mindig húzott ki a csávából, innentől már kevésbé létkérdés, amúgy Telenor), valami pofásat szeretnék, és megbízhatót. inkább adok hozzá még egy keveset, de ne legyenek ilyen bajai.
    A fotózás is valamennyire szempont, én úgy éreztem, ebben a Paris kicsit az átlag felett volt, persze rossz fény mellett kevés volt nagyon.
    A Redmi 3 akár játszhat, ha lemondok a B20-ról. (ez tűnik a legjobb ajánlatnak a GB cuccai közül, de az szól még ellene, hogy pl. nem az oldalán van a hangszóró.. utána kell még olvasnom, ilyen beszélgetési minőségben hol van pl.)
    ja, fém keret előny, 2G RAM, 16G ROM kéne.

köszi!

Új hozzászólás Aktív témák