Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Nem igazán értem itt a felháborodást ha szóbakerül a GPS a B20 vagy a kamera.
Ez telefonos topik nem?
Mi más érdekelné általában az embereket,minthogy az aktuális készülékek milyen szinten tudják ezeket?
Lassan már kérdezni sem mer senki ezekről,mert mindjárt lehurrogják.A B20 meg még sokáig téma lesz,mert annyi fals info megy erről,hogy az átlagember csak kapkodja a fejét hogy akkor most neki tényleg életbevágó e avagy nélküle is megél.
A tegnapi nap pld nekem nagyon is sok olyan dolgot letisztázott,amit eddig vagy nem tudtam,vagy a sok fals info miatt bizonytalan voltam.Pedig olvasgatom mindig ezeket,de pont a tegnapi nap világitott rá hogy nagyonsokféle vélemény lehet a szükségességéről és mindenkinek igaza van a maga szemszögéből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB)
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest