Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Ugyanígy vagyok vele én is. Nekem egyszerűen erős az Amoled túlszaturált képe. Eddig egy telefonnál tudtam hosszabb távon is elviselni az Amoled képét, az a Nokia N8 volt.
Első pillantásra nagyon szépnek találtam az Amoled-et, de egy-két nap után már fájt a szemem tőle. (Fontos azért hozzátenni, hogy nagyon érzékenyek a szemeim, sok minden zavaró számomra, kevés fajta fényt tudok elviselni). Emellett a szaturáció és a természetellenes színek sem szimpatikusabbak számomra. Ettől még lehet másnak nagyon kedvenc, de színhűségben biztosan nem etalon a kijelző, viszont roppant mutatós, megragadó.E tekintetben a normál IPS nem igazán tud versenyezni vele. A vevő pedig pont úgy dönt többnyire, hogy mi ragadja meg a készülékben őt.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest