Hirdetés
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #111508 üzenetére
A dobozon amúgy sincs Banggood logo, nem is értem, mire gondolnak itt. A telefonos doboz bele van rakva egy hasonló fehér dobozba, azon van a címzés. Ennyi. Logót eddig sem láttam rajta, pedig soha nem rendeltem innen "dropship".
A doboz mérete sem mond semmit, max. a súlya. Ugyanakkora dobozban kaptam egy THL 5000 hangszórót, mint a telefont.Alig találtam meg a 3 négyzetméter buborfóliában a kis alkatrészt.
(#111510) Sas madár: Ne foglalkozz ezzel a kérdéssel. A feladó úgyis egy Malmö-i postafiók vagy ehhez hasonló, ha már úgyis EU-s raktárról rendelsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest