- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sas madár #110123 üzenetére
Én kipróbáltam két Cubot X12 készülék rendelésekor, mekkora eltérés van, ha egyiket kvázi forintban, a másikat dollárban veszem.
A dolláros kb. 2%-kal olcsóbbra jött ki, de ez ugye árfolyamfüggő. Ha forintban vásárolsz, akkor nincs konverzió, hanem a webshop adott napon érvényes "árfolyamán" számolva a látott forintösszeget terhelik a te számládon. Ez persze csak olyan webshopokra érvényes, ahol forintot "ismerik". A PP váltási módszerekről már írtak a kollégák.Amúgy érdekes, hogy a Banggood-nál olcsóbb külön-külön rendelni készüléket, mint egyszerre kettőt venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest