Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kóóó
aktív tag
Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni.
Történt ugyanis, hogy eladtam a Oneplus keszülékem és ideiglenesen kértem kölcsön egy Cubot s208-as telót.
Na most sajnálatos módon rákönyököltem és berepedt a kijelzője, nem érzékel semmit.
Tudnék én ezzel kezdeni valamit? Esetleg kijelzőcsere megoldható lenne? Honnan tudnék olcsón kijelzőhöz jutni? Vagy azt mondta nézzek olcsón egy ugyanilyen tudású készüléket és vegyek neki. Viszont 20-tól többet nem igazán tudnék most kiadni :S
Annyiért pedig nem igazan találni mt6582-es procival és 1GB rammal szerelt 5 colos dual simes telót, vagy esetleg ha tudna valaki akár használtan is ami jó állapotban van, azt nagyon megköszönném!
Előre is megköszönöm ha valakinek van valamilyen ötlete, tippje, hogy mit is tudnék kezdeni vagy mihez lenne érdemes kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- iPhone topik
- Bundle topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Elektromos autók - motorok
- Revolut
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest