Hirdetés
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
kezman
őstag
válasz
petipetya #5561 üzenetére
Namármost
ha feltelepítetted akkor az alkalmazások közt van egy ikonod ami alá az van írva hogy noLED beállítások, rá tapizol és máris bent vagy, ott úgy állítod ahogy akarod, magyar nyelvű, ha viszont a képernyőn tartod az ujjad akkor vidgetet tehetsz ki amivel ki és be tudod kapcsolni, bocs ha nem voltam érthető kérdezz bátran
Apropó, majd el felejtettem , nálam spicánál úgy tudom feloldani hogy a képernyőzár kapcsolót hosszan nyomva tartom, akkor nyitja ki, egyébként fekete kijelzőn mozognak a beállított ikonok ha nem fogadott hívás,sms,mail érkezett de ezt be tudod állítani mit jelenítsen meg
Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Lexus, Toyota topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brave
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest