Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
lzoli78
csendes tag
válasz
volvoguy #5596 üzenetére
Az ok, hanem amikor kiakarom rakni a widgetet(hosszan nyomom a kijelzöt) kijön hogy launcher widgetek , widgeteket, gyorsgomb stb rakhatok ki.. Rányomok a widgetekre és kevesebb van közötte mint TW-nél, pl. program monitor, feeds and update,napi tájékoztató hiányzik a lehetőségek között... Pedig menüböl el tudom inditani... Ugy tünik nekem hogy a samsung widgeteket nem hozza ott fel.
Illetve mégegy Gmailes leveleket nem frissiti rendesen launcherpronál twnél igen..
Eredeti, vásárolt program pedig. Tetszik, nagyon jobb mint az alap.. Csak ezek hiányoznak nekem.. Remélem valahogy be lehet állitani és csak én vagyok figyelmetlen..
Valaki ötlet?
Aktív témák
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest