Aktív témák

• masterful87

senior tag

1) Tegnap frissítettem az SGS-t gyári 2.2-es Froyora és most hogy feltelepítettem az Angry Birds-öt feltűnt hogy késik a hangja! Régebben teljesen jó volt, más nem tapasztalt hasonlót? Csak olyan 40 app van fent, semmit se gányoltam, se root, se lagfix.

2) Mielőtt újratelepítettem egyedül az appokban voltam biztos, hogy azokat betudom szerezni, hiszen ott a Market, na igen ám, de egyik kedvenc játékom már nincs benne! Vajon mi történhetett, hogy egy top program csak úgy eltűnt? A Find It: Family Guy-ról lenne szó, hiába kerestem sehol se elérhető már, és letölthető apk-t se találtam! Egy az egybe ezzel a játékkal egyezett meg, ugyanaz csinálta, ugyanaz a felület, csak ez még elérhető: Find it: the Simpsons Talán a jogvédők léptek a készítő tökeire? :S

3) És a végére még egy probléma: eddig nagy megelégedéssel használtam a Network Monitort párhuzamosan a 3G Watchdoggal, jó volt hogy a NM számolta a Wifit is! Most meg hogy újratelepítettem az appokat sehogy se akart elkezdeni számolni a Network Monitor, hiába restartoltam, telepítettem újra! Megnéztem még a futó programok között is ott volt, adatforgalmat mégse számolt! Valaki hasonló probléma? :F

Aktív témák

Hirdetés