- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
Aktív témák
-
masterful87
senior tag
1) Tegnap frissítettem az SGS-t gyári 2.2-es Froyora és most hogy feltelepítettem az Angry Birds-öt feltűnt hogy késik a hangja! Régebben teljesen jó volt, más nem tapasztalt hasonlót? Csak olyan 40 app van fent, semmit se gányoltam, se root, se lagfix.
2) Mielőtt újratelepítettem egyedül az appokban voltam biztos, hogy azokat betudom szerezni, hiszen ott a Market, na igen ám, de egyik kedvenc játékom már nincs benne! Vajon mi történhetett, hogy egy top program csak úgy eltűnt? A Find It: Family Guy-ról lenne szó, hiába kerestem sehol se elérhető már, és letölthető apk-t se találtam! Egy az egybe ezzel a játékkal egyezett meg, ugyanaz csinálta, ugyanaz a felület, csak ez még elérhető: Find it: the Simpsons Talán a jogvédők léptek a készítő tökeire? :S
3) És a végére még egy probléma: eddig nagy megelégedéssel használtam a Network Monitort párhuzamosan a 3G Watchdoggal, jó volt hogy a NM számolta a Wifit is! Most meg hogy újratelepítettem az appokat sehogy se akart elkezdeni számolni a Network Monitor, hiába restartoltam, telepítettem újra! Megnéztem még a futó programok között is ott volt, adatforgalmat mégse számolt! Valaki hasonló probléma?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest