- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
MartOOn #5554 üzenetére
3 dologból is megbuktál. Segítőkészség, hozzáértés, szövegértés. Az első kettő nem szorul magyarázatra, a 3. pedig ha nem lenne világos; nem élő szám = a számon előfizető nem kapcsolható. Legközelebb mielőtt postolsz jobban gondold át mennyire tudsz építő jeleggel hozzászólni a témához.
[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz
MartOOn #4881 üzenetére
en probaltam Helixet, ADW-t, meg egy-ket kisebbet, a Launcher Pro lett a gyoztes, mindent tud ami kell, igaz hogy a widget atmeretezes nincs a free verzioban, de ennyit kibirok
bongeszonek meg opera mini, nem art ha minel kevesebb adatot tolt le a browser, marpedig ebben verhetetlen -
Lasy
veterán
válasz
MartOOn #3188 üzenetére
akkor súgok.
ezt én is megszívtam.bal oldalon a setting fülnél pipáld ki alul a két lehetőséget, és utána töltsd le a fájlokat.
ezután menni fog.De pontos részletes leírást is adhatok ha jobban érdekel.
SDK csomag letöltése: Link, majd kicsomagolása egy tetszőleges könyvtárba.
Java SDK letöltése, és telepítése: Link[ Szerkesztve ]
-
Jinxx
senior tag
válasz
MartOOn #1566 üzenetére
A 2.1-ből egy stabil hivatalosat várok, de egyszer lehet kiakadok, és felrakom magamnak. A helixről nézegettem képeket, szerintem annyira nem lennénk jó barátok, de ha mégis akkor már 3 home között vacilálhatnék. Na majd kitalálok valamit, csak már 1 hónapja megvan a teló, és közel sem áll a véglegeshez annyi mindent szeretnék még vele csinálni.
-
Jinxx
senior tag
válasz
MartOOn #1555 üzenetére
A helixet is próbáltam volna, de nem akar a az 1.5-re feltelepülni. A Panda és az Open is tetszene, mindkettőben vannak olyan dolgok ami miatt szívesebben használnám a másikat és nem tudok dönteni. Valami kiegészítő progi nincs amivel az appsok közül el lehet rejteni vagy abc sorrendbe lehet tenni a dolgokat? Ha lenne felraknám az opent. Esetleg a felső "értesítési sávot" is szívesen eltüntetném, vagy változtatnám meg a színét, erre sincs külön progi? Nem tudom lehet-e, de a .apk fileokba bele lehet turkászni tömörítőprogik segítségével ilymódon sem lehet átrakni funkciókat egyik home-ból a másikba? Szóljatok ha esélytelen, és akkor befogom, választok, és leülök pihizni.
-
>-48-<
aktív tag
Csak alul van egy ilyen slide és nem rakhatsz bele akármit, viszont nagyon szép letisztult stílus jellemzi. Van benne screen switcher. Meg az HTC-re hajazó retro óra, ami animált. Ráadásul messze stabilabb, mint akármelyik home alternatíva, amit eddig használtam (nagyjából az összeset
)
Valaki említett a focit. Na az nekem nem gömb, hanem tojás, úgyhogy
Ha meg már hírek, akkor rss olvasó widget:
-
>-48-<
aktív tag
Ne vegyel!
A g1-nel semmi sem jobb,csak a nexus one (csopnyit elfogult velemeny)!Amugy nem a vas a baj,szerintem a custom romod akad ossze valamivel. Ugyanis en is handcentet hasznalok es tokeletes. A panda nalam is lassul,sot az osszes home alternativa elobb utobb vagy lassul,vagy fc. Home++ a legszebb szerintem.
Aktív témák
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon