Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
-
sifarr
senior tag
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ha OTP-s vagy, ott is van internetes kártya, csak nem minden számlacsomaghoz.
[Itt megnézheted]
De otp-snek lenni a mai világban, hát?
Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone-t használók OFF topikja
- Háztartási gépek
- Így kezdődik a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Windows 10
- Notebook hibák
- HP notebook topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro, 128Gb, független, fekete, 1 év garancia
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest