- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
-
sifarr
senior tag
válasz
stvnppp #41868 üzenetére
De az az internetes kártya gondolom külön számlához tartozik, tehát nyitottál egy másik számlát, amire átutalod a pénzt, amit el akarsz költeni?
Ha OTP-s vagy, ott is van internetes kártya, csak nem minden számlacsomaghoz.
[Itt megnézheted]
De otp-snek lenni a mai világban, hát?
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest