- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Aktív témák
-
stvnppp
senior tag
válasz
atillaahun #41864 üzenetére
Ez kicsit elszomorít, hogy nincs erre app. De még azt is észrevettem, hogy az sem egységes, hogy melyik app milyen megnevezést ír, van amelyik kiírja a Google+-t, a másikban meg meg sem találom, mert valószínűleg ilyen 'com.akármicsoda.nemtudommi' formában adja meg... Hihetetlen.
Amúgy a fagyasztásra a NoBloat Free-t használom. Erre van jobb alternatíva ingyenes?Az Autostarts-ra ránéztem, nekem csak annyi bajom van, hogy fizetős. Gyűlnek az appok, amikre szívesen befizetnék, csak az általános kártyámat nem merem ilyenre használni. Mostmár csináltatnom kell internetes vásárlós kártyát... Milyen kártya ajánlott amúgy? MasterCard dombornyomottat szoktam hallani, hogy nem szokott vele gond lenni. (OTP-s vagyok) Illetve az mindegy, hogy csak bankkártya vagy hitelkártya is?
Jha, és persze köszi a választ!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Sweet.tv - internetes TV
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asztali PC , R7 5800X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 960GB NVME
- Gamer PC - Ryzen 5 3600X // X470-F // 1660 SUPER OC // 16GB RAM // 1TB NVME SSD
- ELADÓ LG 29WK600 UltraWide monitor + INGYEN KONZOL + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest