- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp #41865 üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- OLED TV topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest