Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
Hát hogy diszkréten fogalmazzak én se az alatt a 15 perc alatt szoktam kipróbálni a fizetős programokat, amiket a nagyságos Google méltóztatik részünkre bocsájtani. Főleg most hogy az első negatív tapasztalatom ellenére mégiscsak bátorkodtam másodszor is fizetni egy app-ért, és ugyanúgy behúztak a Market-es vásárlással, és ugyanúgy nem válaszolnak a ticket-re. Ezek után valószínűleg majd csak a következő életembe próbálok meg legközelebb programot venni náluk.
Ezt a fagyasztásos dolgot egyébként nem igazán ismerem, én szimplán kihajingálom a szükségtelen app-okat a /system/app-ból, onnantól már biztos nem foglalnak semmit többet.
Főkártyát szerintem sehol nem szabad neten megadni, legalábbis annak aki havi fizetésből él. Nálam Erste-nél van netes kártya, amire külön lehet vásárlás előtt utalni, teljesen biztonságos, gondolom van OTP-nél is valami hasonló.
Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Diablo IV
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CPU léghűtés kibeszélő
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Csendben jelent meg, pedig egész érdekes ez az 5K-s ROG monitor
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 - Black - 128GB - Akku: 100% - ÚJ - BONTATLAN - 1 ÉV APPLE JÓTÁLLÁS - FÜGGETLEN
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest