- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Mittu88 #40575 üzenetére
Pl. elkezdi böngészgetni az XDA-t, ott megtalálni pár program telepítőjét, de ha konkrétan a nevükre keresel úgy általánosságba ami érdekel, az első pár találat között valszeg lesz belőlük letölthető változat. Majd ezt USB-vel felrakod a tabletre, és fájlkezelőből feltelepíted az .apk-t.
Mellesleg nagyon nem egészséges szerintem ilyen kütyüket külföldről rendelni, hacsak nincs mondjuk 90%-os leárazás.(#40581) zho-lee
Az a gáz baromi nehéz az ilyet szervizben bizonyítani, hacsak nem egyértelműen szembeötlő a hiba, úgyis elhajtanak. Eleve nincs ugye garantált rendelkezésre állási ideje a készüléknek, nincs mihez viszonyítani vagy reklamálni. Mondhatják azt is, hogy az előző volt túl jó, ez a mostani meg átlagos. - Vagy ha kicsit szarabb az átlagosnál, akkor meg így jártál (persze ezt már csak gondolják).
Mindenesetre ugyanolyan rendszer/program-környezetben és használat mellett számomra elég elképzelhetetlen a kétszeres eltérés akkuidőben.
Tudom hogy összességében nagyjából semmit sem mondtam, ha velem történne ilyen, mindenképpen a rendszert meg programokat kezdeném el monitorozni mindenféle app-okkal.(#40584) Imdre
Ezt az áthelyezést most nem teljesen értem, mert ugye te kézzel fájlkezelőben semmit nem pakolgatsz sehova, hanem csak egy gombot nyomsz meg, a rendszernek viszont át kell írnia az elérési útvonalakat ilyen esetben, elég furcsa lenne ha nem tenné.
Vagy mire gondolsz?(#40597) hunkryo
Hát azon mondjuk valóban csúnya lenne, de én pont emiatt adtam el az SGS-emet, mert szörnyű volt a memóriakezelése. Nem lepődnék meg ha a Samsung megtartotta volna ezen "feature"-jét. Ha komolyabban utána akarsz nézni, akkor mondjuk tegyél fel egy TaskXP-t, én azzal figyelgetem a programok memórifelhasználását, meg a szabadon maradó részt. Ha nagyon érdekel a téma, akkor meg V6 Supercharger script.(#40598) grabber
Hát az egyik kapcsolatra rányomsz, és "elfelejtés", és akkor a másikra fog felmászni.
Aktív témák
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest