Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Üdv keresek olyan alkalmazást, ami rendszer monitorozó, és a fő dolgokat nagyméretű widgeten is látni lehet, jó lenne ha a widgeten real time grafikonon jelenítené azt meg. Van ilyen? Lehet fizetős is.
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok ajánlani egy olyan widget-et amivel könnyedén tudok váltogatni 2G és 3G-s hálózat között?
Amiket találtam azok csak a adott menübe dobtak be. -
Cyberpunk
félisten
Létezik működő DOSbox androidra?
-
Cyberpunk
félisten
PSX4 emulátorhoz milyen erős telefon kell? Nálam állandóan kilépked mikor betölteném a ROM-ot Motorola Milestone telefonom van. Szerintem memória lehet kevés neki
-
Cyberpunk
félisten
Hát eltüntetni eltünteti. Nekem csak akkor írja ki a készülék (Milestone) hogy 3G ha adatforgalmat generálok. A settings-ben kell beállítanod hogy only 2G-t használjon csak.
Erre amúgy jól jönne nekem egy widget vagy valami hogy ne kelljen állandóan matatnom a settingsen, ha mobil nettet akarok használni.
Mert ezt leszámítva 2G-n használom csak akku kímélés céljából. -
Cyberpunk
félisten
Hali.
Nem tudtok egy jó böngészőt az Opera mini-n és a Dolphin-on kívül? Ami relatíve kis adatforgalmat generál. -
Cyberpunk
félisten
Hali kéne nekem egy kis segítség játék ügyben. Aki jártas ez ügyben. De inkább privátban ha lehetne
-
Cyberpunk
félisten
Hali. Van valami app amivel lehet SD kártyára telepíteni 2.1-es rendszer alatt?
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok nekem ajánlani egy jó és ingyenes lejátszó programot ami lejátszik avi-t és divx-et is. Rockplayer kilőve mert fizetős.
-
Cyberpunk
félisten
Tudnátok ajánlani valami jó zene lejátszó progit ami lejátszik FLAC-et is
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok ajánlani egy jó rendszer monitorozó programot ami egyben az akku aktuális kapacitását is jól kijelzi %-ban?
Aktív témák
- L14 Gen4 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- Elgato Wave:1 + Pop Filter
- HP EliteBook 840 G10 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dell Latitude 7420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest