Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Mér' nem mér?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
stvnppp
üzenetére
Nem, egy számlához van a 2 kártya, és az utalás végülis csak egy limitmódosítási művelet netbankon. Azonnal elérhető lesz a netes keret, amint beállítottad, a maradék pedig 1 vagy 2 napon belül automatikusan visszakerül a számlára.
Első vásárlásomnál egy 500 Ft-os app-ot vettem meg, 3-szor vonták le az árát forintra pontosan, hibabejelentésre nem válaszoltak. Másodszorra egy kedvezményes app-ot próbáltam megvenni 1 $-ért. Elsőre én is hibáztam, mert még (valószínűleg) nem volt elérhető a keret a kártyámon, így declined lett a vásárlás. Viszont Market-ben az app-nál az jelent meg hogy Purchased, de letölteni nem lehetett, hibát dobott. Mondom jólvan akkor még egyszer. Akkor már elérhető volt az egyenlegem, le is vonták az árát, de letölteni továbbra sem lehetett, ugyanúgy hibát dobott. Aztán másnapra pedig természetesen lejárt az akció, és megint 15 $ lett az app, ticketre azóta sem válaszolnak.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
- Új bontatlan és újracsomagolt laptopok bolti ár alatt,i3-i5,ryzen 5,számlával,garanciával
- MacSzerez.com - iPhone 15 / 128GB / Fekete szín / Apple Garancia!
- XPS 15 9570 15.6" FHD IPS i9-8950HK GTX 1050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv új akku gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi