Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
benfolds
őstag
sziasztok! bocs, ha rossz helyen érdeklődöm, de nem találtam a problémám jellegéhez közelebb eső topikot. egy régi sony k3010i-ről szeretném átvarázsolni az sms-eimet az új xperia ray-emre. a beérkezett üzeneteket sikerült is, azzal a fapados módszerrel, hogy a millió éves, kb 10 sms-t tárolni képes sim-emre rámentettem az sms-eket a régi telefonomon, a simet átraktam az új andoroidosba, elmentettem a telefonra az sms-ket, utána töröltem őket a sim-ről, vissza a sim-et a régi telefonba stb. ezt a kört vagy hatszor megcsináltam, mire a beérkező sms-eket átvittem az új telefonomra. jó, tudom, bénaság, de nincs adatkábelem a régi telefonhoz meg ilyesmi. DE az elküldött üzeneteket hiába mentem le a régi telefonomon a "mentett üzenetekbe", az androidos telefonon már nem látszik, hogy rajta vannak a sim-en. pedig ott vannak, nagyon is foglalják a helyet. hogy a francba tudnám áttenni őket az új telefonra (xpreria ray 4.0.3.)? köszi a segítséget előre is. (egyébként iszonyat alap, fapados android az rayhez kiadott ics-n a kapcsolatok és az üzenetek rész)
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7 Black Week Akció! 26.10.2025-ig Kedvezményes ár!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest