Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
ncc1701
veterán
válasz
mogyesz
üzenetére
Thx a választ, kb ennyi időm van.

Cisco vpn fajtájáról gőzöm sincs, mert van egy pcf fájlunk, amit a tulaj adott, azt beadom a windowsos cisco kliens proginak, és megy. Androidon a pfc-t nem eszi semmi. A vpnc-be beadtam, amit tudtam, de group pwd-m nincs, a pcf-ben csak a hash lakik, abból meg nem lehet visszafejteni, mi lehetett a pwd, szóval ez is zsákutca. Cisco AnyConnectben még ennyi beállítási lehetőség sincs.
A windowsos vpn-ek pptp-k, illetve van l2tp/ipsec is.
Azt már feladtam, h a céges juniperre be tudjak jelentkezni androidról... A többi üffél kapcsolatát még nem próbáltam, mert a fennti cisco-s üffélhez lenne roppant jó, ha be tudnék lépni. -
Deck
titán
válasz
mogyesz
üzenetére
Köszönet! Kipróbálom őket.
Más: Esetleg próbálta valaki az alábbi build.prop trükköket, hogy jobban bírja az akksi?
POWER SAVES
Allows the phone to sleep better
ro.ril.disable.power.collapse=1Saves power when phone is sleep
pm.sleep_mode=1Allows your wifi to scan less, saving more battery
wifi.supplicant_scan_interval=150 or 180 (your choice)Helps Scrolling Responsiveness
windowsmgr.max_events_per_sec=150Increase overal touch responsivenss
Debug.performance.tuning=1
Video.accelerate.hw=1 -
atillaahun
veterán
-
Lasy
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
mogyesz
üzenetére
Igen, köszi, én is a partial wakelocks-ot szoktam nézegetni, csak általában az első helyeken olyan folyamatok állnak, amiknek a nevéből kurvára nem lehet rájönni semmire, a mellett levő értékekből meg még annyira sem.
De most épp töltöm a telefont, majd ha kész, akkor ott hagyom egy 10 percre hagy mennyen a kijelző, aztán megírom ide, hogy mit mutat a program.Egyébként a since unplugged és since charged között mi a különbség?
(#40563) zho-lee
Úgy érted, hogy recovery-vel visszaraktad a mentésed a cserélt alaplapos telefonra?
Aktív témák
- Corsair RM850e 2025 850W 80+ Gold / ATX 3.1 / PCIe 5.1 - ~ÚJ - Alza garancia 2032.09.05.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- GAINWARD Phoenix GeForce RTX 3070 8GB
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azt már feladtam, h a céges juniperre be tudjak jelentkezni androidról... A többi üffél kapcsolatát még nem próbáltam, mert a fennti cisco-s üffélhez lenne roppant jó, ha be tudnék lépni.

Ezek nem átirányítják, de foglaltat tudnak jelezni (ha van hangposta, akkor oda átmegy)