- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
philoxenia #41217 üzenetére
Elnézést kérek!
Valóban nem lehet meccsekre klikkelni. Elsőre nem mélyedtem ennyire bele. Viszont a Galaxy Ace-em gyári böngészője simán kezelte és mindent megnyitott.
-
Probert75
addikt
válasz
philoxenia #41213 üzenetére
Az általad említett oldal nálam az Opera Mini-n ugyanolyan, mint az asztalai PC-n. Mi vele a bajod?
-
Probert75
addikt
válasz
philoxenia #41206 üzenetére
A PH rendesen néz ki az Opera Mini-vel is. Amelyik oldal tartalma nagyon érdekel, azt teljes nézetben zárom be és legközelebb ugyanúgy nyitja meg. Szóval semmi hátrány nem ér azért mert Opera Mini-t használok. Be lehet állítani, hogy a képeket is betöltse és még a minőségét is lehet szabályozni. Nekem az is kiválóra van állítva. Szóval nem értem az aggályod a Minivel kapcsolatban.
-
Mr X
veterán
válasz
philoxenia #41206 üzenetére
A PH Opera Minivel is úgy néz ki nálam, mint asztali böngészővel.
8GB kerettel én sem Miniznék, csak arra írtam, hogy korlátozás után is lehet normálisan böngészni vele.
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #41201 üzenetére
Értem én a logikát benne, de amit te írsz, az szerintem pont ellenpéldának lenne jó, mert inkább osszák az emberek a netet, fogyjon el nekik minél hamarabb, aztán le lehet őket korlátozni a fenébe, nem foglalják tovább a sávszélt.
De még ha nem ezt a példát nézem hanem általánosítok, akkor is hány embernek telik több gigás mobilnetre? Szerintem nem soknak. Azért a nagy átlag nem azért osztogatja a haveroknak, meg a főtéren, mert olyan sok van vissza a havi korlátból, hanem mert épp laptopon meg kell nézni valami fontosat, vagy ismerősnek elérhetővé tenni valamit, aztán amint lehet kapcsolja is ki. Én is használtam vagy 3-szor eddig a 2 év alatt.
Asszem én befejeztem a témát, mert lassan jön a bünti offolás miatt, téged meg lefokoznak. -
Mr X
veterán
válasz
philoxenia #41201 üzenetére
A megoldás Opera Mini. A legtöbb weboldalt meg tudom nézni lekorlátozva is, persze videostreamet és társait el lehet felejteni.
-
atillaahun
veterán
válasz
philoxenia #41196 üzenetére
"Ha az eszköz sávszélessége lehetővé teszi azt, hogy akár még két készüléket wifin ellásson akkor egy eszköz háromszor akkora forgalmat generál, mint normál esetben, ha megosztja a netet..."
Úgy érted ha nekem gurul a mobilnet 2 Mbps-el, és ezt megosztom még 2 embernek, akkor mindegyikünk 2 Mbps-el tud majd párhuzamosan nezetni? Én azt hittem, hogy megoszlik a sávszélesség is.
-
hodostamas
addikt
válasz
philoxenia #8800 üzenetére
legtobbet lehet kalibralni. szoval egyszer ha megvan a biztos helyzet, utana mar hasznalhato annak is
-
válasz
philoxenia #8750 üzenetére
Köszi, így már világos
(#8736) Z0C!: hasznos cikk, köszi
(#8771) dokee78: lentebb leírtam, h nem engem érdekel a téma, én "csak" meg kérdeztem...
-
válasz
philoxenia #8724 üzenetére
Na ez most nem világos... Most az android-ra érted vagy úgy általában a gsm lehallgatásra? Mert én úgy gondolnám, h fogja magát az a szerv aki hallgatózna és "megkéri szépen" a szolgáltatót, h hadd hallgassa már a vonalat.
-
legiaap
félisten
válasz
Igen hasonlóra gondolok, csak jó lenne, ha mp3-ba venne fel és én dönteném el, hogy melyik hívást akarom felvenni és melyiket nem.
-
Balinov
titán
válasz
khm...nem akarok egy pofont, de amit linkeltel azon mediafire-os link van, holott....
-
asdasdasd
tag
válasz
philoxenia #8670 üzenetére
Azt mondjuk nem értem mennyiben illegális, hogy valaki beírja a google-ba, hogy "ebooks z7".
Az "ebooks" a tiltott, a "z7" vagy a Google? -
aggleány
addikt
válasz
philoxenia #8670 üzenetére
Egy másik oldalt lehet linkelni, ahol be vannak linkelve bizonyos dolgok, amikről nem tudjuk, hogy legálisak-e vagy nem? Elolvastam a fórumszabályzatot, de ez nem volt teljesen egyértelmű.
Ha rosszat csináltam, ne haragudj, és ebben az esetben arra kérlek, hogy töröld az én hozzászólásomból a nem jó részt.
Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest