- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Aktív témák
-
MPM
tag
Áh, rájöttem miért nem látom, azt hittem hogy 2.3-as rendszereken elég a legfrissebb Google Talk hogy tudjak audiocsevegni, de ahogy látom 2.3.4-es, vagy annál újabb rendszer kell, a wikipédián ott van:
2.3.4 April 28, 2011 Support for voice or video chat using Google Talk
Akkor itt az idő átváltani 2.3.7-re
(mikor mások már jégkréméznek...)
(de azért köszi a segítséget)
-
MPM
tag
Ott van az alján, hogy 24-32 kbit-et használ másodpercenként. Nekem a T-nél van 600 Ft-ért 30 MB, aztán csökkentik, ahogy írtad
Szerintem nem működne jól, mert azt írja legfeljebb, 32, nem hinném, hogy mindig megvan a sávszélesség, bár kitudja.
Egyébként hogy kell audio-hívást lebonyolítani androidon keresztül? nekem csak szöveges üzeneteket lehet küldeni.Itt írják hogy már 2.3+ telefonokon lesz videó chat is, nekem meg sima audió sincs 2.3.3-on. (videó chat mondjuk nem is lenne szükséges) Vagy ez készülékfüggő?
-
MPM
tag
válasz
hodostamas #35153 üzenetére
Egyébként alkalmazásokat lehet jelszóval védeni? Itt a hangsúly a Google koordinátákon lenne, hogy majd nyomon tudjam követni a telefonom, ha esetleg ellopnák, vagy van valamilyen más módszer erre? (egyébként most raktam fel az Avast-ot, amivel nyomon lehet követni a telefont, de jó lenne, ha minél többféleképpen lennék bebiztosítva)
(#35153) hodostamas: Még sose használtam
így eszembe se jutott, jó ötlet, kipróbálom, köszi!
-
MPM
tag
Valamilyen alternatív (esetleg biztonságos) facebook chat kliens létezik? Az eredeti felbosszantott, hogy minden sz*rhoz engedélyt kér, amihez semmi köze a programnak...
-
MPM
tag
válasz
atillaahun #31426 üzenetére
értem, köszi!
(#31427) TRob1
meg neked is! -
MPM
tag
Helló!
Nekem olyan kérdésem lenne az appokkal kapcsolatban, hogy be lehet-e azt állítani (Gingerbreadnél), hogy az SD kártyára telepített appok mappái mondjuk egy applications nevű mappába legyenek berakva, ne a kártya gyökérkönyvtárában, mert ez így sokszor zavaró, hogy a fájljaim, saját mappáim vegyítve vannak velük...
(meg hogy lehet az egyik SD kártyáról egy másikra áthelyezni az appokat gyorsan? csak úgy, lehet, hogy átrakom őket egyesével a telefonra memóriájába, onnan meg az új kártyára?)
(megjegyzés: látom, hogy ez alkalmazás kibeszélő topik, de szerintem nagyon sokkal nem térek el a témától)
Aktív témák
- OLED TV topic
- Borderlands 4
- E-roller topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest