Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pitterix: Gyógytorna
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
thesound
addikt
Tudom volt ezerszer, de nem találtam meg a nekem tetsző note alkalmazást.
Az a baj, hogy mind sokat tud
Nem kell, hangrögzítés, nem kell rajzolás, nem akarom mappákba rendezni, nem akarom őket rendszerezni, nem akarok neki külön címet adni, nem akarom megjelölni, hogy készen van, nem akarom szinkronizálni, nem akarok neki adni mindenféle jogosultságot, nem akarok köztük prioritást állítani, widget se lényeg...stb. (nem akarom=ne is legyen benne ilyen funkció
)Annyit akarok a legkevesebb tapizással elérni, hogy beleírom, hogy pl.: vegyél tejet, beállítom, hogy mikor ébresszen (dátum, idő) és kész. Semmi több nem kell, de ezt sem 10 almenün meg rendezésen keresztül elérni. Egy tapi indul, két tapi beírom, három tapi dátum, idő (ha akarom), négy tapi ok.
Legjobb példa a 2.1-es SE telókon volt note alkalmazás. Az a tökéletes számomra. Az újabb SE andoridokon már nincs, a régi 2.1-es nem megy. Xda-n találtam portolt verziót, de enyhén bugos.
marketről vagy ~15 kipróbáltam, de mind túl okos volt
(nem sorolom kerestem sokat, to do, notes...stb.)
Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gumi és felni topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 - alap
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)
(nem sorolom kerestem sokat, to do, notes...stb.)