Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
porse
őstag
válasz Teasüti #26452 üzenetére
Nem az a baja, hogy automatikusan lefrissül...
Hanem, hogy ha rányom az összes frissítésre, akkor az is frissül vele amit nem akar...(#26451) Canonfan
Titaniummal fagyaszd le addig amíg frissíted a többit pl. Más nagyon nem jut eszembe mit tehetnél.
(#26454) TRob1
Ómég marketfagyasztás, ezt se tudtam
[ Szerkesztve ]
... szerintem.
-
domerator
veterán
válasz Teasüti #27076 üzenetére
A marketről nem tudod leszedni?
------------------------------------------
(#27075) hunfatal:
Ezt mondtam én is (közben rákerestem, mert nem vagyok infós)... szinte ugyanezeket akartam én is beírni.
Emiatt a korlát miatt szívok egy külső vincsivel egyébként, mert belga fejjel FAT32-n kezdtem használni és már annyira megtelt, hogy nincs máshol helyem, ahova pakolhatnám a cuccokat egy átformázás erejéig... így meg egy dvd-t nem tudok rámenteni, csak széttépve...[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
fatal`
titán
válasz Teasüti #30819 üzenetére
Root + droid VNC server BETA, kliensnek pedig android-vnc-viewer
-
TRob1
veterán
válasz Teasüti #30857 üzenetére
Lehet. De igazándiból én csak arra akartam kilyukadni, hogy az ilyen progik a pillanatnyi állapotra mondanak valamit, azt csók. Pl.: azt mondja még van vissza 1óra35 perc, akkor király, nézzük meg az 1óra30perces filmet. Aztán csodálkozunk hogy nem bírtuk végignézni, mert közben meg lemerült az akksi...
¤ R'n'R ¤
-
Mr X
veterán
válasz Teasüti #30859 üzenetére
De a fogyasztást hogy tudná kiszámolni előre? Hiába nézi, hogy még ennyi kraft van benne, és kiszámolja, hogy az egy órára elég, ha te a következő percben villogó vaku mellett, zenélsz, netezel, akkor máris nem lesz elég a saccolt időre.
Amúgy Nexus One-ra pl. volt rendes akkukalibráló program, ami feszültség és áramerősség alapján dolgozott. Nem csak törölte a batterystats.bin-t kalibráció címszóval.
[ Szerkesztve ]
-
Dusee
őstag
válasz Teasüti #34381 üzenetére
mostanság egy csomó ps1-es játékot csinálnak meg droidra.
valszeg emulátor alapokon, nem próbáltam még egyiket se.
pl. Colin McRae Rally 2.0, Street Fighter EX plus Alpha, Resident Evil Nemesis, MediEvil 1, Dino Crisis 1, stb.
ha érdekel írj rám privátbanszerk: most nézem, elvileg csak SE Xperia PLAY-en mennek, de ki kell próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
-
tvamos
nagyúr
válasz Teasüti #34791 üzenetére
Mindenre en sem tudok ilyem "elegans" megoldast, de legalabb ha visszanezed... Azert attolteni megsem kell, hmasik eszkozre, hogy ellenorizd.
De jonnek mar az Androidos fenykepezogepek, akkor majd milyen jo lesz![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tomy86
addikt
válasz Teasüti #36130 üzenetére
Erre gondolsz? Voice Search
Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest