- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
myphoneexplorer el próbálok kapcsolatot teremteni wifin, de a teló kiiírja waiting connection, pedig a teló és a gép kacsolódva van a wifi hálózatra..ötlet valakinek?
-
MartOOn
addikt
válasz
Sterilzona #21695 üzenetére
not call log kell neked
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
Mikor olvasom origót, alul mindig megjelenik valami reklám, erre van valami megoldás ?
Másik dolog pedig, feltettem defy +-omra on call end programot, azért, hogy hívás után ne kelljen mindig visszafele lépegetni. Na most, be van állítva, de hol működik, hol nem. Többnyire nem. Mi a fene lehet vele ? -
xSide
őstag
Root nélkül ftp szerver, ha van root Lidroid SMB szerver (menü/intranet share), melynek előnye mintha a pc-n tallózgatnál az egyik meghajtódon és pl. a miniatürképeket is megjeleniti...
-
Soja
aktív tag
Sziasztok!
Olyan program létezik androidra, amit ha elindítok, az általam beállított mappát megosztja a hálózatra?
Számítógépről szeretném routeren keresztül wifivel elérni azt a bizonyos mappát. -
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Opera Mobile-nál be lehet valahogy állítani, hogy hosszú kattintásnál ne rezegjen be a teló? Sehol nincs beállítva ilyen funkció, utálom a pittyegést meg minden ilyesmit.
Előtte az Opera mini nem csinálta, a Mobile-ban nem találok semmi ide vonatkozó beállítást... -
fasirTTT
őstag
istenem, ez az új google play annyira gagyi, még mindig nem tudom megszokni.......
-
xSide
őstag
Hirkereső, Origo, Hvg, Index, Stop és rohadtul idegesít, pár napja csinálja csak...
Reklámblokkoló sem fogja fekete listához hozzáadvaPár lehetőséget látok, play -* chrome-ra és leírás tegyenek valamit vagy a felsorolt oldalak mellőzése, egyéb böngésző keresés hírolvasásra!
-
wardemi
senior tag
Valaki tud megbízható firewall-t. 4.2.2-re ?
-
gzbotii
nagyúr
Valak a Chromban talakozott 105 hibaval (DNS)
Mi a megoldas ra -
fasirTTT
őstag
sziasztok, van 1 note 2 telóm, és otg-s átalakítóval rányomnék 1 mezei gamepadot.
mi progi szükséges hozzá, hogy tudjak vele gémelni ? (hasonló kialakítású, mint a PS3 gamepad) -
gzbotii
nagyúr
A Play Zene alkalmazasban nincs hangszinszablyzo vagy csak en nem talalom?
-
BigT
senior tag
Chrome használókat kérdezném, hogy másnál is előjön x link megnyitása után (leginkább index olvasás közben) egy ipsos os kutatás oldala? Végig csináltam, amit arról ír, mit tegyek, hogy ne jöjjön elő többet, de nem segített. Valakinek valami ötlete, hogy tudom blokkolni?
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Ismertek olyan note (jegyzetelo progit) ami widgetkent kirakva nincsen hattere?vagy ilyen glass hatasu hattere van?
elore is koszonom
-
tonyqa23
senior tag
Nem is megtakarításra van kitalálva. Hanem csak olyan programokat kell hozzáadni, amik ébresztgetik a telót feleslegesen. Nem fog helyet vagy memóriát felszabadítani. Nekem csak Rise FM, a Térkép, meg a Mindig TV alkalmazások vannak benne, mert ezek merítik a telefont. De simán lehet őket használni, a hibernálás miatt tényleg egy fél másodpercel később indul el, mit anélkül, de simán működik.A többi alkalmazást, ami nincs benne nem lassítja,mert köze nincs hozzá. Nagyon jó,h ezt a programot kitalálták, így fent lehet olyan retek alkalmazás is, ami miatt felére tudna csökkenni az akku üzemideje, de mégsem merül. Pl a Térkép.
-
twine
veterán
válasz
Tompie #21651 üzenetére
Kicsit gondold át logikusan,,, a launcher a kezelőfelületed,,,és mint említetted amúgy is kevés a memóriád,,,elindítasz egy applikációt, majd kilépsz, és "nincs " felületed, mert kipöckölte a memóriából,,,vársz amíg betölti ismét,minden részletével, beállításával együtt....
(ez csak egy példa az ezer közül miért jó RAMban tartani a launchert)
Az emberek többsége nem szereti az efféle várakozásokat,,,ezért rakják ezt bele az ilyen progikba....
Ha te türelmes vagy, és szereted a "homokórát" akkor szedd ki a pipát mellőleTárcsázó ugyanez....ha telefonálni akarok, akkor azt rögtön szeretném,,nem pedig homokórázás után,,,
-
Tompie
őstag
Azt szeretném kérdezni, hogy az exdialernek ill. HOLO launchernek mire jó a memóriában marad funkció?
(Csak foglalja az amúgy is kevés memóriát?!)
Köszönöm -
oba
addikt
létezik valami app amivel valamilyen tömörített formában tudok felvenni videót? Galaxy S2 -m van és a gyári appal ha veszek fel 1 perc 130 megát foglal el kb
utólag tudom tömöríteni persze a PC -n, csak érdekelt van e olyan app ami realtime teszi mindezt rögzítés közben a telefonon
-
ncc1701
veterán
Csv-be kiexportálod a telószámokat, majd plö notepad++-al kicseréled a ,06-ot ,+36-ra. Majd visszaimportálod az editált állományt. Ha már ott vagy, akkor érdemes excellel kicsit megdolgozni, én sok infót beírok az ügyfelekről (cím, 2-3 telószám, ilyesmi), van vagy 4-500 kontaktom.
-
Fandango
veterán
válasz
Dragon27 #21644 üzenetére
Probald meg manualisan feltenni. Innen tudod letolteni.
-
Dragon27
senior tag
huawei U8180
Android 2.2.2 a telefon ezt mutassa szerviz előtt automatikusan frissült : A telefonomon a market nem frissül google play-é mit tudnék tenni? -
psg5
veterán
Hiába szinkronizáltatom a telefonnal, nem "megy át" a google címtárba a névjegyek...
-
psg5
veterán
válasz
vgyuri #21632 üzenetére
Közben inkább a My phone explorerrel oldom meg és úgy tűnik, hogy azért különít, mert valamelyik szám 06-al valamelyik +36-al kezdődik, ezeket egy csoportba nem lehet tenni! Hogy lehet egyszerre módosítani az előhívót mindegyiken? Akár myphone exploreren akár telefonban?
Megvan explorerben a formátum beállítással mindet országkóddal látta el. Azonban még agy sem ok. Amelyik előtt kis szerkesztett ikon van azt nem lehet ugyanabba a csoportba rakni. -
psg5
veterán
válasz
vgyuri #21632 üzenetére
Köszi.
Be van állítva, hogy mindent lássa, mégis.
Hát a gcontactal meg az volt a bajom, hogy szinkronizáláskor szanaszét duplázta triplázta a névjegyeket.Számomra most tiszta káosz ez a gmail-es google+-os minden, pl nem is találom pc-n nézve a névjegyeket, hol a bánatban van?
-
Moszuke
csendes tag
sziasztok!
leszögezném, hogy gyökér vagyok ezekhez. nem értek hozzá.
Az lenne a kérdésem, hogy régóta ügyködöm a beépített képernyő feloldó lecserélésén. (nem tetszik)
most hadd ne mondjam hány magic unlock, slide to unlock és egyéb csodákkal futottam össze eddig.
viszont 1 valami furcsa volt mindegyikben.
a rendszer szerint mindegyik kb 15-25mb ramot evett meg "futás" közben.
(ez kb 1 viber, vagy 1 launcherrel vetekedő érték)
ez normális? nem sok?
az az 1 baj, hogy a beépített unlockernek nem látom, hogy mennyit eszik ezért nincs viszonyítási alapom.valaki aki jobban benne van ezekben megtudná mondani, hogy 1 "gyári" screen unlocker és 1 mezei, semmi csili-vili google playről leszedett között "fogyasztás"ban van-e különbség? mennyit "fogyaszt" a gyári unlocker?
nem szeretném a telefon stabilitását minimális kényelemért beáldozni:S és ez a 15-20körüli érték soknak tűnik, a laikus fejemnek. -
Érdemes minden névjegyet gcontacts-ra felrakni, ha gond lenne a telefonnal, akkor felhőben van mentésed.
Csoportosítás lehet, hogy csak gmail-es névjegyekkel fog menni, gcontacts-on is meg tudod csinálni.
Másik megoldás: Névjegyek, menü gomb, megjelenítési beállítások, csak telefonszámos névjegyek mutatása be van kapcsolva? Kapcsold ki, hátha ez is megoldja.
-
Tyer
őstag
-
wardemi
senior tag
válasz
pinnacle #21629 üzenetére
Milyen írásra? Az írásnak is van sok fajtája
pl swype. Aki szereti (mint én) egy hosszú szöceg írása kb ugyan annyi mint begépelni. Szokni kell és menni fog. Ha pötyögsz akkor majd hogy mindegy. Én már jó ideje a swype vagyok ráállva pedig a swiftkey is meg van vásárolva ugyan úgy. Eleinte a swift-et használtam aztán rájöttem hogy a swype sokkal jobb a "swypolás" terén. De amúgy pötyögésben és hang felismerésben is faszás
. Próbáld ki a trialt ha nem még mindig megvehetsz mást.
Ja és van hozzá sok skin is (sötéttől a világosig).
-
pinnacle
nagyúr
Milyen billentyűzet programot ajánlotok? Semmi különleges elvárásom nincs, csak az, hogy sötétszürke legyen a háttér, ne világos. Nem is értem, hogy ezen miért nem lehet változtatni. Most a SwiftKey akciós, de lehet, hogy nekem felesleges, csak sima írásra kell.
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok
A telefonom hiba végett visszavittem (kis ülés hatására állandóan újraindult) szinte mindent kicseréltek rajta
: de van 1 problémám nem frissülnek az alkalmazások ami alapból benne van : Market,Maps,Böngésző,Navigáció ,Places.......... Mert szerviz előtt szinte mindennap frissültek az alkalmazások
Ha PC-n keresztül felmegyek [link] akkor pár alkalmazást letudok tölteni és ez automatikusan jelzi a telefon .....
Market még mindig a régi ...
+ a képen Alkalmazásengedélyek betöltése de nem történik semmi
-
psg5
veterán
Telefonomon névjegyek közt csoportot hoznék létre, de nem tudok válogatni minden névjegyből valamiért, mintha megosztaná a telefonon tároltakat és a g-mailosakat, sim-en nincs névjegy. Mit kellene állítani, hogy mindenből lehessen válogatni? Esetleg app ehhez?
-
zhata
senior tag
A Greenify program semmit sem takarított meg, amellett h jelentősen lassította a telót, ami kétszer le is fagyott egy nap alatt.
(Xperia Ray)
Röpült. -
MichaelSD
őstag
válasz
sharkybacsi #21609 üzenetére
köszi, közben kiderítettem, hogy csak az alap skin miatt tette fel a Google.
-
MichaelSD
őstag
Kérdés: mi a különbség a beépített naptár (zöldes ikonja van) és a letölthető Google naptár (kékes ikonja van) között?
Szerintem ugyanaz, de nem értem miért van a playben...
-
xSide
őstag
válasz
FZsolt15 #21600 üzenetére
Melyik esztétikusabb?
Bal root nélkül, jobb root-tal...
Lényege a csoportosítás (emiatt használom így), más oka az appdrawer/widget rész csak így működik kihelyezésre.Synaptic: app nélkül wifi beállitások/speciális (alapfunkció)?
mindig / soha (növeli az adatforgalmat) / csatlakoztatva van (töltő)
Változtatás után wifi ki/be, ha már makacs lett -
Synaptic
senior tag
Sziasztok ! Létezik olyan progi ami kikapcsolja a wifi -t ha alvó módba kerül a telefon ? (A wifi sleep kivételével) Nálam a 995 -ös alcatel-en maga az alap funkció makacsolta meg magát (friss szűz rommal sem jó .
-
ZeroZero
csendes tag
Sziasztok, feltelepítettem a Spirit FM programot, de csak sercegést hallok. Nem talál semilyen rádió adót, ha kézzel beálítom akkor pedig csak serceg. Xperia Neo és CM10. A "gyári" rádió program viszont működik rendesen. Mi lehet a gond? vagy esetleg tudnátok ajánlani egy másik rádió programot?
-
-=Vacsek=-
senior tag
hali.
felraktam az anysoft keyboardot és lenne pár kérdésem. sajnos nem tul jo az angolom.
1. ne jelenjen meg azoka z aláhuzásos szavak ha elkezdek gépelni.
2. ha elforditom a telefont ne legyen teljes kijelzős, tehát az a fehér rész tünjön el. meg erre a sorra nincs szükségem, tehát 3 soros legyen. magyarul vmi hasonlo volt a neve.
3. arra a mikrofonos kis ikonra sincs szükségem.köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest