- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
Tippetek van olyan Launcherre, ami mappákat tud kezelni app drawerben és skinelhető?
Nován kívül, mert most az van, imádom, csak az a baj, hogy 45 környéki megát eszik, ami sok...Előre is köszi!
-
Bozek
nagyúr
válasz
golyós #23290 üzenetére
Azt nem írja ki, csak külső programmal (mondjuk 3G Watchdog) tudod ellenőrizni. De miért fontos, ha úgyis WiFi-vel töltesz? Régebben amúgy elég lassan szedte le a híreket a gReader is, de aztán szerencsére megcsinálta a fejlesztő, hogy gyors legyen. Amúgy is nagyon korrekt, többször leveleztem vele bizonyos funkciók miatt.
Én a következő RSS-eket használom amúgy: Index (Belföld, Külföld, Tech), Mobilaréna, Motorsportal, NSO, SG.hu, Sporthíradó.(#23292) attiati: Tasker.
Ha azzal sikerül meggátolni a lopást, akkor jelentkezz a Google-hoz programozónak.
-
attiati
veterán
1. Milyen "lopásgátló" csomagot érdemes telepíteni? (persze tökéletes védelem nincs). Nem baj, ha fizetős, de adjon hangjelzést, ha valaki hozzányúl a telefonomhoz, illetve küldjön sms-t sim kártya cserénél, blokkolja a factory resetet, meg még nem tudom miket
cerberus, tasker, avast, norton-anti-theft?
2. béna kérdés: google maps-ben hogy lehet beállítani, hogy lássam a BKV busz és villamos megállókat is?
-
xenom0rph
őstag
Solid Explorer - fhu gyerekek, a legeslegjobb app a világon. Ez az ami megéri az árát kategóriájában az abszolúte legjobb.
-
golyós
addikt
Köszi, akkor én is vadászgatom.Tetszik a letöltési funkció.reggel otthon letöltöm wifin és ha ráérek elolvasom őket offline.
A Taptu is jó volt de mostanában tényleg egy kicsit "lelassultak".Viszont kiírta, hogy mennyi adatot töltött le, a Greaderben egyenlőre még nem találtam meg ezt. -
Bozek
nagyúr
válasz
quailstorm #23286 üzenetére
Ha Te is tudod, hogy nem ide való, akkor miért ide írod?
Próbáld meg vagy a mobilod topicjában, vagy pedig itt: Azonalli (mobilos) kérdések órája
-
quailstorm
félisten
Nem teljesen idevaló, de ezzel mit lehet kezdeni: [link]?
-
tybsen
addikt
Google+ asztali verzioban ha megosztok valakikkel valamit, utana mar nem tudok hozzatenni szemelyeket/csoportokat mint pl. fb-nel? Ezt nem tudja valaki veletlenul? Mert sehogy nem sikerul. Elore is koszi ha van otlet
-
cikasz
őstag
Sziasztok.
Tudtok valami jobb naptár app-ot mint a gyári? Akár fizetős is jó lenne, esetleg olyan ami tud szinkronizálni a google fiókkal.
köszi -
Ninja Chick.
tag
Smart Launchernél megoldható, hogy az akkumulátort %-ban jelezze ki? Vagy lehet a kezdőképernyőn levő kör közepére valahogyan %-os megjelenítést varázsolni?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Olyan (kamera) progit tudtok ajnálani, melyben van blur effekt?
-
baandii
senior tag
hellosztok!
widgetlockerhez nincs vmi pin-es lázárási mód vagy kiegészítés?...tudom androidba van a biztonságnál erre lehetőség de nekem külön app kéne rá.
a segítőknek előre is köszönet!
-
petipetya
nagyúr
Negatív. Nálam a gyári böngésző is szinkronozálja az asztali Chrome böngésző könyvjelzőit.
De ugyanígy van pl. a Samsungon is, illetve az összes olyan telón, amelyen van gyári böngésző és be lehet jelölni a szinkronizálás részben a Google fióhoz tartozó könyvjelzőket is.
-
OgKush
senior tag
Opera mini-t nem lehet valahogy chrome-al szinkronizálni?
-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #23256 üzenetére
Nem, Gmail-en, még a webes felületen. Ez jelenti azt, hogyha levelet írsz, ki tudod választani a feladót is (tehát gmail és freemail között váltogathatsz). Ezt a beállítást a kliens már automatikusan megörökli, és a mobilon is tudsz majd váltogatni.
-
gipsztigris
addikt
válasz
LonGleY #23252 üzenetére
Köszi!
Nálam az a gond, hogy minden beállítás sikerült, csupán egyetlen eggyel nem boldogulok. Fogadok freemail fiókról levelet, és tudok is válaszolni rá, csupán a válaszlevél a gmail-es címről megy el. Szívesen elfelejteném a freemailt, de kb. tíz éve egy vállalkozás fiókja a szóban forgó fiók, és szinte az összes partnerem ezt a címet ismeri."A második lépés, hogy a fiók beállításoknál (e-mail küldése erről a címről) hozzáadod azokat a fiókokat, amiknek a nevében szeretnél levelet köldeni adott esetben (alias-ként jelöld majd). Jön egy ellenőrző levél, kattintasz, kész. Így megoldható, hogy a freemail-t már soha ne kelljen visszanyitni."
Ezt a freemail-ben kell megcsinálni? Bocs, de ezekhez a qrva levelező programokhoz teljesen kuka vagyok!
-
Bozek
nagyúr
válasz
golyós #23248 üzenetére
Olyan már sajnos nem létezik, mióta ennyire szerteágazott lett az RSS. Én magamnak szoktam összevadászni azokat, amik kellenek. De tesztelni kell, mert van olyan oldal amúgy, amelyik visszadobja a letöltési kérelmet (anno az Index is ilyen volt, de már nincs ilyen gond). Igaz, a gReader-ben megoldható, ha a letöltést egyszerűsített nézetben végezzük.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Van olyan app, amivel 1-2 kattintással áttudom küldeni a kiívánt fájlt a telefonomra, és nem kell az USB-vel szarakodnom? AirDroid nem ilyen véletlenül?
-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #23249 üzenetére
Ez most így elég összetett kérdés. A freemail-t remélhetőleg át lehet irányíttatni a gmail fiókodra. Ez azt jelentené, hogy nem a Gmail-nek kell bizonyos időközönként ellenőriznie POP3-on keresztül, hogy van-e új stuff a másik szerveren, hanem automatikusan megérkeznének. Mindkettő megoldás jó, de a POP3-nál nem tudod beállítani, hogy milyen időközönként ellenőrizze az új leveleket. Ez a ráta lehet 2 perc és 1 óra is, nem tudom mi alapján válogat.
A második lépés, hogy a fiók beállításoknál (e-mail küldése erről a címről) hozzáadod azokat a fiókokat, amiknek a nevében szeretnél levelet köldeni adott esetben (alias-ként jelöld majd). Jön egy ellenőrző levél, kattintasz, kész. Így megoldható, hogy a freemail-t már soha ne kelljen visszanyitni.
A harmadik dolog a levél szűrése. A freemaileseket külön címke alá sorolhatod. A szűrő létrehozásakor olyat is tudsz, hogy a beérkező mappát átugorja, így nem keverednek a gmailes cuccaiddal. Namármost, ha ezek megvannak, a hivatalos Gmail kliensben ezek jól kezelhetők. Természetesen csak azt az egy szem gmail-es accountodat kell megadni, ha az még nincs benn a rendszerben.
Egy tanács: ha teheted, szokj le a szakadék Freemail-ről! Mióta létezik, az egyik legtrógerebb magyar szolgáltatás. Sok helyen még szimpla regisztrálós e-mailnek se fogadják el. Azzal, hogy beállításra kerül a fiókod, átszoktathatod magad.
-
S e t h
nagyúr
válasz
gipsztigris #23249 üzenetére
beállítás-fiókok-további saját email hozzáadása(mindez pc-n, telefonon nem tudom, hogy megy, én ott pár párszor elkeveredtem)
-
zoltanz
nagyúr
A Chorme.al nem tudom 1000 -esével léptetni a Hsz-eket csak 100-asával, kivéve a Logout-ról lépek a fórumba.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #23244 üzenetére
Mondjuk az is igaz hogy nem droidos ésszel közelítettem meg a dolgot hiszen a lejátszó felülete nem fontos amikor ott a widget.
-
LonGleY
veterán
válasz
gipsztigris #23245 üzenetére
A rendes Gmail-ben. A gyári általában kuka, az le is tiltható.
A sok egycsillagos retardáltat ne vedd alapul.
-
-
válasz
gipsztigris #23241 üzenetére
Freemail-en nincs SMTP, gmail-ben regisztráld be a freemail-es címed, és levél írásnál a feladót állítsd át rá.
-
törölt tag
Hogy is lehet előidézni tárcsázásnál, hogy a sim-ről másolja át a kontaktokat?
-
gipsztigris
addikt
Biztos volt már téma, de sajnos nem találom. :-(
Freemail-es postafiókot szeretném beállítani az E-mail app alá, de úgy, hogy a kimenő leveleket is a freemail fiókon keresztül tudjam elküldeni. Egyszerű lenne a dolgom, ha csupán olvasni akarnám, mert a gmail fiókra átirányítom a bejövő leveleket és kész. De válasz esetén azt szeretném ha freemail-en keresztül tudnék válaszolni a telefonról.
Valamiért ezt nem tudom megcsinálni. Ötlet?
-
xenom0rph
őstag
válasz
vadászcsiga #23238 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
Szép és jó zene lejátszót már ajanlottatok itt, de olyan nincs aminek nem ez a szomorú fekete felülete van? Tudom hogy az android ui-ja ilyen de akkor is olyan lehangoló.
Ja, és ha tabra van optimalizálva az nem hátrány. -
fatal`
titán
Maga a böngésző nem is, de az Opera szerverei igen. Mini esetében a teljes oldalt, a mobile esetében csak egy részét. Így már nem kötsz bele?
(#23227) batai15: TeamViewer
(#23238) vadászcsiga: PowerAMPot lehet skinezni, van hozzá elég sok. PlayerPROhoz szintén.
-
mntn
tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani a Taptuhoz hasonló offline rss olvasót? Az említett alkalmazás valamiért nem tölt le minden hírt és amit leszed azt is elég nagy késéssel.
Illetve még egy kis off kérdés:
Facebooknal az megoldhato, hogy RSS-en csak a kedvelt oldalak hireit/bejegyzeseit tudjam kovetni? (Tehát az ismerősök bejegyzéseit valahogy eltüntetni.) -
aizen92
addikt
válasz
batai15 #23227 üzenetére
én TeamViewert használok. mindig is ezt használtam laposon ha másét kellett távolról elérnem, kipróbáltam droidon, iOSn és nekem bevált, könnyen testreszabható. próbát megér.
-
San398
őstag
válasz
xenom0rph #23226 üzenetére
Nem igazán jól emlékszem de hátha segít: PC-n regisztráltam, feltelepítettem a tabletre az amazon programját, majd beléptem tableten. Megpróbáltam letölteni a SAS Survival Guide-ot, ekkor kiírta, hogy az account-on nem teljes(vagy valami ilyesmit) ekkor a tableten megnyílt a böngészőben az amazon oldal, ismét be kellett jelentkezni. Az account beállításokba kerültem ott elkezdtem mindent kitölteni szépen mígnem a bank kártyát nem kérte ekkor bezártam a böngészőt. Átmentem PC-s amazon-ra. Előhoztam a SAS Survival Guide-ot, jobb oldalt egy narancssárga gomb van "Get now with 1-click" ezt megnyomva ugyancsak jobb oldalon megjelenik "Where's my app?" ahol le van írva, hogy az androidos eszközön, hogyan lehet letölteni az app-ot. Előfordulhat, hogy valamit kihagytam. De többször kiléptetett, majd ujra belléptem PC-n és tableten is az amazon-ba. Akkor jó ha PC-n az appra kattintva a jobb oldalon megjelenik az "Compatibility with your devices" alatt az androidos eszközöd!
Bocs de ennyit tudtam segíteni.(ennyire emlékszem)Nem figyeltem rá, hogy mit, mikor és miután csináltam! -
OgKush
senior tag
Tudtok valami DashClock alternatívát?
-
batai15
félisten
Sziasztok! Valami jó pc remote allalmazást tudtok?splashtop van fenn,de néha bajos az irányítása.
-
San398
őstag
válasz
vadászcsiga #23223 üzenetére
Valahogy még is sikerült megoldanom mert letöltötte ezt a SAS Survival Guide-ot meg még egy másik játékot is. Nem tudom, hogy végül is mit és hogyan csináltam de működik.
-
citkar
addikt
Üdv!
Mivel androidos kérdés csak itt kérdezem meg, hátha tudtok segíteni.
Az androidos telómhoz vettem egy bluetoothos headsetet, amit sikeresen párosítottam is (azt írja "Csatlakoztatva (nincs hordozó)", na ez a zárójeles szöveg mit jelent azt se tudom.
Továbbá a headseten belül van olyan, hogy Telefon hangja-Felhasználás a telefon hangjához (mögötte pipa) és alatta Média audió Felhasználás az eszköz hangjához (szintén mögötte pipa). De a problémám, hogy ha telefonálok, legalábbis ha csörgetek vkit az a headseten szól, de a telefon egyéb hangjai, azaz leginkább a zene, csak a telefonon hallható és a headseten nem. Ezen valamit állítani kell, hogy ha a bluetoothos headsetet érzékeli azon szóljon minden? Mert ilyesmit nem találtam.
Megoldottam...több eszköz csatlakoztatahtó hozzá..persze a headseten a listából az utolsó lett a telóm...nem gondoltam hirtelen erre. (itthagyom, hátha valakinek még jól jöhet) -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #23222 üzenetére
Kipróbáltam, tényleg nem lehet bkártya nélkül
-
San398
őstag
Sziasztok!
Az Amazon appstore-ban a regisztráció meg van. Hogyan tudom kikerülni, hogy a bank kártya adatokat ne kelljen megadni ha csak ingyenes appokat akarok letölteni? (mint most ezt a SAS Survival Guide-ot) -
petipetya
nagyúr
válasz
vadászcsiga #23213 üzenetére
Anno 20 éve nekem is jól jött volna ez.
Ennek híján Merle - Sziget c. könyvéből írtam ki egy füzetbe a napóra készítésének titkát és egyéb praktikákat.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
#40993792 #23214 üzenetére
Marha jó pedig. Elveszel egy szigeten, beírod a segélykérő szöveget, a telefon lefordítja morzéra,a transmitre nyomva a kijelző meg villogással leadja a drótot az elhaladó hajónak
Abszolút életszerű helyzet itt közép euban.
xenom0rph
Az áramfejlesztő szobabicikliről neked kell gondoskodniMondjuk tabletesek előnyben
-
xenom0rph
őstag
válasz
vadászcsiga #23213 üzenetére
És fel is tölti a telefont a vadonban?!
-
vadászcsiga
félisten
Nagyon komoly kis túlélő alkalmazás ingyenes most az Amazon appstore-ban, különféle csomók, tűzgyujtás gyufa nélkül, stb. Gyerekkorom kedvenc appja lehetett volna, ha lett volna Play
SAS Survival Guide -
xysdrtz
tag
sziasztok!
Nem tudom hogy hol kérdezzem meg, itt ragadtam le, nyugodtan küldjetek el
Lenne egy olyan problémám/kérdésem, hogy hogyan lehetne megoldani azt, hogy a Féjszbúkot ne a telefon memoriára tegye, hanem mem.kártyára. Alkalmazás kezelőbe nem engedi, és azért az a 45MB eléggé kéne.Samsung galaxy gio. Android: 2.3.6
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Tenisz topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honda topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest